Perheille

MLL tuottaa palveluita ja toimintaa lapsiperheille ympäri Varsinais-Suomea. Piirimme alueella toimii tällä hetkellä 60 paikallisyhdistystä, jotka järjestävät perheille esimerkiksi avointa kohtaamispaikkatoimintaa ja paljon muuta monipuolista tapahtumaa.

Lisäksi MLL V-S piirin Perhepalvelut Oy tuottaa monimuotoisia sosiaalihuolto- ja lastensuojelulain mukaisia palveluita lapsille, nuorille ja perheille.

Moodi – Palvelut perheille

Millä Moodilla sinä olet tänään? 

MLL Varsinais-Suomen Moodin kautta perheet löytävät eri elämäntilanteisiinsa sopivaa toimintaa omalla paikkakunnallaan, mutta myös MLL Varsinais-Suomen piirin hybridi- ja verkkotoiminnan kautta maakunnan.

Alla olevista linkeistä löydät juuri sinun elämäntilanteeseesi sopivaa toimintaa, tukea ja materiaaleja. Halusit sitten mukavaa tekemistä yhdessä lapsen kanssa, vertaisryhmästä tukea, kahdenkeskistä keskusteluapua tai vaikka auttaa muita vapaaehtoisena, MLL tarjoaa varmasti jotain sinulle sopivaa.

Apua heti
Palvelut 0-1-vuotiaiden lasten perheille
Palvelut 0-7-vuotiaiden lasten perheille
Palvelut 7-12-vuotiaiden lasten perheille
Palvelut 12-18-vuotiaiden lasten perheille
Palvelut lapsiperheiden vanhemmille
Vapaaehtoistyön mahdollisuudet Varsinais-Suomessa
Tukea lapsiperheiden vanhemmille
Materiaalipankki lapsiperheille
YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

Do you need information in English? Or in other languages?
Read more about how MLL supports families here.