Perheille

Salon yhdistysten tapahtumaviikot elokuussa 2017

Salon yhdistyksissä tapahtuu paljon viikoilla 33-34.

Aloitamme tapahtumaviikot laajalla suojatiekampanjalla 14.8, jossa yhdistyksemme vapaaehtoiset sekä Salon LähiTapiola opastaa lapsia turvalliselle koulutielle.

Tapahtumaviikkojen monipuolisen ohjelman saat alla olevasta linkistä:

Tapahtumat ovat avoimia kaikille lapsiperheille, joten Salon MLL:n yhdistykset toivottavat teidät kaikki lämpimästi tervetulleeksi.

Tapahtumissa jaamme LähiTapiolan lahjottamia turvaliivejä 7-9 vuotiaille lapsille. Jaossa on 250 liiviä.

Perhekeskustoiminnan koordinaattori
Jaana Loimisto
jaana.loimisto(at)mll.fi

Tule mukaan!

MLL toimii aktiivisesti koko Varsinais-Suomessa. Alueella on yli 60 paikallisyhdistystä, jotka tarjoavat erilaista toimintaa eri-ikäisille lapsille. Toimintaan voit tutustua yhdistysen omilta sivuilta.

Piirinä MLL:n Varsinais-Suomen piiri tarjoaa avointa toimintaa lapsiperheille Perhekeskus Marakatissa ja Leikkilöissä.