Tule meille töihin

Rekrytoimme säännöllisesti uusi tekijöitä mukaan huikeaan porukkaamme! Tältä sivulta löydät avoimet työpaikamme.

MLL:n Varsinais-Suomen piiri on noin 30 työntekijän työyhteisö, johon kuuluu niin vakinaisia kuin määräaikaisiakin työntekijöitä. Tämän lisäksi meillä on myös paljon keikkatyöntekijöitä. Kuten järjestöissä yleensä, valtaosan työnkuva on todella moninainen ja laaja. Suurimmalla osalla on sosiaali-, kasvatus- tai terveydenhoitoalan koulutus, mutta meille mahtuu osaajia myös muista koulutustaustoista

Meillä on matala organisaatio, ja työssämme keskeistä on luottamus, tavoitteellisuus, vastuullisuus ja ilo. Kehitämme toimintaamme koko työyhteisön voimin ja meillä kaikkien mielipiteet ovat tärkeitä!

Avoimet työpaikat

Perhetoiminnan ohjaaja Saloon

Etsimme perhekeskuksen kohtaamispaikkaan perhetoiminnan ohjaajaa. Työhön kuuluu toiminnan käynnistäminen Salo-Somero perhekeskusalueella ja työpiste on Salossa. Ohjaajan tehtävänä on ohjata erilaisia vertaisryhmiä, suunnitella toimintaa sekä koordinoida avointa kohtaamispaikkatoimintaa sisältöjen ja yhteistyökumppaneiden osalta. Lisäksi ohjaaja huolehtii tilan viihtyisyydestä, tarvikkeiden hankinnasta ja muista käytännön järjestelyistä.

Me toivomme:

 • toimeen tarttuvaa ja joustavaa tekijää
 • lasten ja perheiden parissa viihtyvää kohtaajaa
 • palvelujärjestelmän tuntevaa ohjaajaa ja
 • oma-aloitteisen tiedonhakukyvyn omaavaa innostajaa.

Me tarjoamme:

 • vankalla kokemuksella varustetun tiimin tueksesi
 • työtehtävän, jossa voit käyttää monia vahvuuksiasi ja
 • innostavan ja kannustavan työyhteisön.

Työ on toistaiseksi voimassa oleva ja osa-aikainen (25h/vko). Työ alkaa 1.6.2024 tai sopimuksen mukaan. Tehtävä edellyttää sopivaa alan koulutusta. Palkkaus on sosiaalialan järjestöjä koskevan TES:n mukainen ja sijoittuu 4. vaativuusryhmään.

Hakuaika loppuu 30.4.2024 klo 18.00. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen: katja.rippstein@mll.fi

Lisätiedot ja hakemukset


Järjestöassistentti

Kiinnostaako järjestötyö? Meillä on paikka auki just sulle!

Haemme järjestöassistenttia avustaviin tehtäviin. Kyseessä on STEAn Paikka Auki -avustusohjelman kautta haettava määräaikainen paikka, joten hakijan tulee olla alle 30-vuotias työtön nuori henkilö tai osatyökykyinen henkilö. Työ on monipuolista ja tehtäviä voidaan muokata osaamisen ja kiinnostuksen perusteella.

Tehtäviin voi kuulua muun muassa tapahtumien ideointia, järjestelyä ja organisointia yhdessä piirin muiden työntekijöiden kanssa. Tähän liittyen assistentti voi tehdä lisäksi esimerkiksi sometiedotusta, tarjoilujen ja tilojen järjestämistä, ilmoittautumisten vastaanottoa sekä palautteen keräämistä.

Me tarjoamme sinulle:

 • kattavan perehdytyksen tehtävään
 • mahdollisuuden hyödyntää ja kehittää osaamistasi
 • kokemusta järjestötyöstä
 • lämminhenkisen työyhteisön ja hyvät henkilöstöedut

Laskemme eduksi:

 • kieliosaamisen (erityisesti arabia, kurdi, albania, somali tai ukraina)
 • toimisto-ohjelmistojen käyttö (sähköposti, tekstinkäsittely)
 • kokemuksen järjestö- tai toimistotyöstä

Tehtävä on kokoaikainen ja määräaikainen vuodeksi. Työ alkaa 15.8.2024 tai sopimuksen mukaan.
Tehtävässä noudatetaan Sosiaalialan järjestöjen työehtosopimusta ja palkkaus on 2400 € / kk.

Paikka Auki -avustusohjelman kautta rahoitetut työpaikat tarjoavat nuorille ja osatyökykyisille mahdollisuuden saada palkallista työkokemusta järjestöissä ja valittavan henkilön tulee täyttää STEA:n Paikka auki -ohjelman kriteerit.

Lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi viimeistään 31.5.2024 mennessä osoitteeseen janina.andersson@mll.fi. Käytä otsikkoa ”Järjestöassistentti” ja liitä mukaan CV:si. Hakemuksia käsitellään ja haastattelut aloitetaan jo hakuaikana.

Lisätiedot ja hakemukset