Toiminnan tueksi

Seututapaamiset

Seututapaamiset ovat iltoja, joissa on MLL:n ajankohtaista asiaa ja mahdollisuus vaihtaa ajatuksia muiden yhdistystoimijoiden kanssa.

Iltoihin osallistumista ei ole millään tavalla rajattu, eli mukaan voi lähteä isollakin porukalla. Yksi voi ilmoittaa koko porukan. Ilmoittautumiset ovat auki ja sulkeutuvat aina 3 päivää ennen tapaamista. Jos näyttää, että alta löytyvä yhdistyksellesi ehdotettu ajankohta ei sovi, voit vapaasti tulla sinulle sopivaan hetkeen mukaan muualle.

Aikataulu on kaikissa iloissa sama:

klo 18-19.30

  • Smoothiebaari ja ruokaiset patongit (muistathan ilmoittautuessasi mainita mahdolliset allergiat)
  • MLL:n ajankohtaiset: mukana mm. uusia tuulia Naapuri-toiminnasta ja sen tarjoamista mahdollisuuksista
  • Yhteistä keskustelua: otetaan pohjaksi MLL:n Suunta 2026 -suunnitelma
  • Mukana SOK:n edustaja esittelemässä S-Business-kortin käyttöä yhdistystoiminnassa.

klo 19.30-20

  • Piirityöntekijän corneri, jossa voi jutella asioista, joita et yhteisesti halua jakaa.

Seututapaamiset

Paikka: Syty ry:n tilat, Helsingintie 6, Salo

Yhdistykset: Hajala, Halikko, Kiikala, Kisko, Kuusjoki, Muurla, Perniö, Pertteli, Salo, Suomusjärvi ja Somero.

Piirin uutiskirjeet

MLL:n V-S piiri lähettää paikallisyhdistysten hallitusten jäsenille kerran kuukaudessa uutiskirjeen. Kirjeessä tiedotetaan ajankohtaista asioista, tulevista tapahtumista ja kiinnostavista koulutuksista. Uutiskirje lähetetään jäsenrekisterin perusteella hallitusten jäsenille, mutta voit myös erikseen tilata sen alla olevasta linkistä.

Koulutukset

Yhdistystoiminnassa mukana oleville järjestetään runsaasti vapaaehtoisia koulutuksia lähes kaikista toimintaan liittyvistä aiheista! Niin uusien kuin kokeneiden toimijoiden kannattaa tutustua säännöllisesti koulutustarjontaan.

Vapaaehtoisnetin koulutuskalenterista löytyvät kaikki yhdistystoimintaa koskevat valtakunnalliset koulutukset. Sivuston yleisessä tapahtumakalenterissa näet ja voit ilmoittaa myös kaikki muutkin tapahtumat.

OletTärkeä.fi-sivuston koulutuskalenterista löytyvät kaikki piirien ja yhdistysten avoimet vapaaehtoistehtävät ja tulevat koulutukset. Kalenteria voi selata paikkakunnittain ja yhdistykset voivat itse lisätä omia ilmoituksiaan kalenteriin.