Perhepalvelut Oy

MLL V-S piirin Perhepalvelut Oy on MLL:n Varsinais-Suomen piirin omistama yritys, joka tuottaa monimuotoisia palveluita perheille, kunnille, hyvinvointialueelle ja yrityksille.

Kaikki Perhepalvelut Oy:n toiminnasta syntyvä tuotto käytetään piirin työhön lasten, nuorten ja perheiden hyväksi Varsinais-Suomen alueella.

Palvelut perheille

Tuotamme monimuotoisia sosiaalihuolto- ja lastensuojelulain mukaisia palveluita lapsille, nuorille ja perheille. Palveluja toteuttaa moniammatillinen tiimi, joka toimii lapsiperheiden kotipalvelun tuottajana tiiviissä yhteistyössä hyvinvointialueen ja kuntien kanssa. Palvelut on mahdollista räätälöidä tilaajan tarpeen mukaan ja niitä on saatavilla vuorokauden ympäri viikon jokaisena päivänä.

Palvelut yrityksille & yhteisöille

Perhepalvelut Oy tarjoaa yrityksille ja yhteisöille lasten ryhmähoito palveluja, sekä työnantajille lastenhoitopalveluja työntekijän lapsen sairastuessa.

Lasten ryhmähoitopalvelut

Lasten ryhmähoitopalvelut tarjoavat ohjattua ja valvottua toimintaa yrityksille ja yhdistyksille, jotka tarvitsevat luotettavaa lastenhoitopalvelua, joko itselleen tai asiakkailleen erilaisiin tilaisuuksiin ja tapahtumiin. Ohjatun ja valvotun toiminnan tarkoituksena on tarjota tekemistä eri ikäisille lapsille, samalla kun vanhemmat voivat rauhassa keskittyä päivän ohjelmaan. Lasten ryhmähoitopalveluiden avulla pystytään ottamaan perheellisten tarpeet huomioon erilaisia tilaisuuksia järjestettäessä.

Sairastuneen lapsen hoitopalvelu

Perhepalvelut Oy tarjoaa yrityksille lastenhoitopalveluja työntekijän lapsen sairastuessa. Sopimuksen tehneiden yritysten työntekijät voivat tilata tuloverolain 69 §:n nojalla sairastuneen lapsen hoitoa, kun perheessä on 0–10-vuotias sairas tai toipilas lapsi. Hoitajat ovat Perhepalvelut Oy:n perhetyöntekijöitä tai MLL:n lastenhoitokurssin suorittaneita.


Lisätiedot ja sopimukset

Tilaukset sopimusasiakkaille