Liity jäseneksi

MLL:n jäseneksi voi liittyä kuka tahansa. Jäsenmaksu on yhdistyskohtainen, keskimäärin 25 euroa vuodessa. Voit liittyä lähimpään paikallisyhdistykseesi tai mihin tahansa MLL:n yhdistykseen Suomessa. Liittyminen tapahtuu MLL:n keskusjärjestön kotisivuilla. Liittyessäsi voit etsiä sopivaa yhdistystä postinumerolla, nimellä tai kunnalla.

MLL:n jäsenten ansiosta voimme mm. kouluttaa vapaaehtoisia vanhempien, lasten ja nuorten tueksi sekä lievittää yksinäisyyttä avointen kohtaamispaikkojen, kuten perhekahviloiden ja vertaisryhmien avulla.

MLL:n jäsenenä olet mukana rakentamassa Suomea, jossa lapsuutta arvostetaan ja lasten hyvinvointi on kaikkien yhteinen asia. Yhteiskunta, jossa lapset ja nuoret voivat hyvin, on hyvä kaikenikäisille. Lapset tarvitsevat lisää puolestapuhujia - mitä enemmän meitä jäseniä on, sitä paremmin ääni lapsen puolesta kuuluu.

Meillä on yli 85 000 eri-ikäistä jäsentä ympäri Suomea. Tule sinäkin mukaan! Liity jäseneksi.

Kun liityt jäseneksi Varsinais-Suomessa järjestettävissä MLL:n tapahtumissa tai perhekahviloissa, saat liittymislahjaksi Olet tärkeä -kestokassin. Liittyessäsi jäseneksi netissä, ole yhteydessä piiritoimistoon tai paikallisyhdistykseesi, mikäli haluat kassin.

Jäsenedut

MLL:n jäsenenä saat neljä kertaa vuodessa Lapsemme-lehden sekä valtakunnallisia että paikallisia jäsenetuja. Paikallisyhdistyksesi jäseneduista saat parhaiten tietoa yhdistyksesi omilta kotisivuilta.

Varsinais-Suomen piirin alueen omat jäsenedut:

Berrie:

10% alennus verkkokaupan tilauksista koodilla MLLVS

KlaaraA

-10% alennus normaalihintaisista Bio Sculpture -geelikynsistä tai ripsien LVL Enhance -käsittelystä

Leivonta- ja juhlatarvikeliike Confetti Raisiossa

-10% alennus kertaostoksesta. Ostosten yhteydessä tulee esittää jäsenkortti.

LähiTapiola Varsinais-Suomi:

Pitkäaikainen kumppanimme LähiTapiola Varsinais-Suomi tarjoaa uutena jäsenetuna 35 % alennuksen kahden ensimmäisen vuoden lapsivakuutuksien maksuista! Etu koskee uusia LähiTapiola Varsinais-Suomen myöntämiä vakuutuksia.

Jäsenetu koskee kaikkia MLL:n jäseniä, jotka asuvat LähiTapiola Varsinais-Suomen toimialueella. Seuraavat alueet kuuluvat edun piiriin: Turku, Raisio, Naantali, Masku, Nousiainen, Mynämäki, Taivassalo, Vehmaa, Kustavi, Pöytyä, Oripää, Aura, Rusko, Lieto, Kaarina, Sauvo ja Paimio. Tarkista LähiTapiola Varsinais-Suomen toiminta-alueen kartasta, asutko alueella, missä etu on voimassa. Linkki karttaan.

Lunasta etu käyttöösi täyttämällä yhteydenottolomake.

Naantalin ja Ruissalon kylpylät (huom. valtakunnallinen etu)

Naantali Spa ja Ruissalon kylpylä tarjoavat jäsenetuhintoja kylpyläosastolle 1.1.2018–31.3.2019. Sopimushinnat: Naantalin kylpylä sunnuntai–torstai aikuinen 12 € ja lapsi 4–12 v 5 € ja Ruissalon kylpylä sunnuntai–torstai aikuinen 10 € ja lapsi 4–12 v 5 €. Sopimushinnat eivät ole voimassa aattoina, juhlapyhinä eikä 1.–31.7.2018. Alle 4-vuotiaat lapset veloituksetta aikuisen seurassa. Alle 14-vuotiaat vain täysi-ikäisen seurassa. Etu on perhekohtainen.

Naantali Spa hotellissa majoitus 1 hh ja 2 hh Standard Deluxe -, Classic- ja Deluxe-huoneet -15 % alennuksella 1.1.–31.12.2018. Sopimushinnat ovat LRA (Last room availability) ja voimassa viimeiseen saatavilla olevaan huoneeseen saakka. Lasten lisävuode 15 e / vrk.

Ruissalon kylpylässä majoitus 1 hh ja 2 hh Standard Plus – ja Minisviitti-huoneet -15 % alennuksella 1.1.–31.12.2018. Sopimushinnat ovat LRA (Last room availibility) ja voimassa viimeiseen saatavilla olevaan huoneeseen saakka. Lasten lisävuode 15 € / vrk. Ruissalon kylpylässä majoitus 1 hh ja 2 hh Standard Plus – ja Minisviitti-huoneet -15 % alennuksella 1.1.–31.12.2018. Sopimushinnat ovat LRA (Last room availibility) ja voimassa viimeiseen saatavilla olevaan huoneeseen saakka. Lasten lisävuode 15 € / vrk.

Sokos Hotel Caribia:

Teemakylpylän käyttö
ma - pe 11€/hlö
la - su 13€/hlö.

Hinnat sisältävät alv:n 10 %. Jäsenetuhinnat voimassa 31.12.2019 asti. Kylpylähinta ei ole voimassa koulujen loma-aikoina (vk 1, 8, 42, 43 ja 52) ja arkipyhinä. Muina aikoina ovat voimassa hinnaston mukaiset hinnat. Lisätiedot ja ryhmävaraukset Caribian myyntipalvelusta, puh. 030 687 4000, e-mail: hotelsales.caribia@holidayclub.fi. Edut koskevat MLL:n Varsinais-Suomen piirin alueella toimivien paikallisyhdistyksien jäseniä ja edellyttävät mainintaa jäseneduista sekä jäsenkortin esittämistä kylpylän vastaanotossa sekä ravintolassa.

Jäsenpalvelu

MLL:n keskustoimisto pitää keskitettyä jäsenrekisteriä jäsenmaksujen laskutusta, jäsenlehden ja -kirjeiden postitusta ja muuta yhteydenpitoa varten. Tietoja ei pääsääntöisesti luovuteta MLL:n ulkopuolelle. Rekisteriseloste on saatavissa keskustoimistosta ja omasta paikallisyhdistyksestäsi.

Jäsenpalvelu
jasenpalvelu(at)mll.fi