Liity jäseneksi

MLL:n jäseneksi voi liittyä kuka tahansa. Jäsenmaksu on yhdistyskohtainen, keskimäärin 25 euroa vuodessa. Voit liittyä lähimpään paikallisyhdistykseesi tai mihin tahansa MLL:n yhdistykseen Suomessa. Liittyminen tapahtuu MLL:n keskusjärjestön kotisivuilla. Liittyessäsi voit etsiä sopivaa yhdistystä postinumerolla, nimellä tai kunnalla.

MLL:n jäsenten ansiosta voimme mm. kouluttaa vapaaehtoisia vanhempien, lasten ja nuorten tueksi sekä lievittää yksinäisyyttä avointen kohtaamispaikkojen, kuten perhekahviloiden ja vertaisryhmien avulla.

MLL:n jäsenenä olet mukana rakentamassa Suomea, jossa lapsuutta arvostetaan ja lasten hyvinvointi on kaikkien yhteinen asia. Yhteiskunta, jossa lapset ja nuoret voivat hyvin, on hyvä kaikenikäisille. Lapset tarvitsevat lisää puolestapuhujia - mitä enemmän meitä jäseniä on, sitä paremmin ääni lapsen puolesta kuuluu.

Meillä on yli 85 000 eri-ikäistä jäsentä ympäri Suomea. Tule sinäkin mukaan! Liity jäseneksi.

Kun liityt jäseneksi Varsinais-Suomessa järjestettävissä MLL:n tapahtumissa tai perhekahviloissa, saat liittymislahjaksi Olet tärkeä -kestokassin. Liittyessäsi jäseneksi netissä, ole yhteydessä piiritoimistoon tai paikallisyhdistykseesi, mikäli haluat kassin.

Jäsenedut

MLL:n jäsenenä saat neljä kertaa vuodessa Lapsemme-lehden sekä valtakunnallisia että paikallisia jäsenetuja. Paikallisyhdistyksesi jäseneduista saat parhaiten tietoa yhdistyksesi omilta kotisivuilta.

Varsinais-Suomen piirin alueen omat jäsenedut:

Berrie:

10% alennus verkkokaupan tilauksista koodilla MLLVS

LähiTapiola Varsinais-Suomi:

Pitkäaikainen kumppanimme LähiTapiola Varsinais-Suomi tarjoaa uutena jäsenetuna 35 % alennuksen kahden ensimmäisen vuoden lapsivakuutuksien maksuista! Etu koskee uusia LähiTapiola Varsinais-Suomen myöntämiä vakuutuksia.

Jäsenetu koskee kaikkia MLL:n jäseniä, jotka asuvat LähiTapiola Varsinais-Suomen toimialueella. Seuraavat alueet kuuluvat edun piiriin: Turku, Raisio, Naantali, Masku, Nousiainen, Mynämäki, Taivassalo, Vehmaa, Kustavi, Pöytyä, Oripää, Aura, Rusko, Lieto, Kaarina, Sauvo ja Paimio. Tarkista LähiTapiola Varsinais-Suomen toiminta-alueen kartasta, asutko alueella, missä etu on voimassa. Linkki karttaan.

Lunasta etu käyttöösi täyttämällä yhteydenottolomake.

Sokos Hotel Caribia:

Teemakylpylän käyttö 12 € / aikuinen, 7 € / lapsi (3–16-vuotta), ma–to perhelippu 28 € (2 aikuista ja 1–3 lasta), pe–su perhelippu 37€ (2 aikuista ja 1–3 lasta). Hinnat sisältävät alv:n 10 %. Jäsenetuhinnat voimassa 31.12.2018 asti. Kylpylähinta ei ole voimassa koulujen loma-aikoina (vk 1, 8, 42, 43 ja 52) ja arkipyhinä. Muina aikoina ovat voimassa hinnaston mukaiset hinnat. Lisätiedot ja ryhmävaraukset Caribian myyntipalvelusta, puh. 030 687 4000, e-mail: hotelsales.caribia@holidayclub.fi. Edut koskevat MLL:n Varsinais-Suomen piirin alueella toimivien paikallisyhdistyksien jäseniä ja edellyttävät mainintaa jäseneduista sekä jäsenkortin esittämistä kylpylän vastaanotossa sekä ravintolassa.

Leivonta- ja juhlatarvikeliike Confetti Raisiossa -10% alennus kertaostoksesta. Ostosten yhteydessä tulee esittää jäsenkortti.

KlaaraA -10% alennus normaalihintaisista Bio Sculpture -geelikynsistä tai ripsien LVL Enhance -käsittelystä

Naantalin ja Ruissalon kylpylät (huom. valtakunnallinen etu)

Jäsenpalvelu

MLL:n keskustoimisto pitää keskitettyä jäsenrekisteriä jäsenmaksujen laskutusta, jäsenlehden ja -kirjeiden postitusta ja muuta yhteydenpitoa varten. Tietoja ei pääsääntöisesti luovuteta MLL:n ulkopuolelle. Rekisteriseloste on saatavissa keskustoimistosta ja omasta paikallisyhdistyksestäsi.

Jäsenpalvelu
jasenpalvelu(at)mll.fi