Avoin kohtaamispaikka Marakatti

Marakatti on Turun keskustassa, Perhetalo Heidekenillä sijaitseva avoin kohtaamispaikka, joka on tarkoitettu kaikenikäisille lapsille ja heidän perheilleen.

Avoin kohtaamispaikka Marakatti löytyy perhetalo Heidekenin sisäpihalta (isot pariovet, rappu A), Sepänkatu 3 ja heti 1. kerroksesta. Jos ulko-ovemme on lukossa, paina rohkeasti Marakatin ovisummeria.

Aukioloajat ja yhteystiedot

Perhekahvilat

ti klo 9-12 & klo 13-15
to klo 9-12 & klo 13-15
pe 9-12

Vauvatreffit

ke klo 13.30–15.30

Vauvakahvila

ma klo 10–12 & klo 13-15

Yhteystiedot

Perhetalo Heideken
Sepänkatu 3, Turku
044 710 9520
rea.metsapalo@mll.fi

Usein kysyttyä

Missä Marakatti sijaitsee?

Avoin kohtaamispaikka Marakatti löytyy perhetalo Heidekenin sisäpihalta (isot pariovet, rappu A), Sepänkatu 3 ja heti 1. kerroksesta. Jos ulko-ovemme on lukossa, paina rohkeasti Marakatin ovisummeria.

Voinko ottaa vaunut mukaan?

Lastenvaunut jätetään sisäpihan ulkokatokseen, ja sisälle Marakattiin voit tuoda turvaistuimet ja vaunukopan yms. Aikuisten ja isompien lasten ulkovaatteille ja ulkokengille löytyy omat paikat 1. kerroksen ulko-oven viereisestä naulakosta.

Maksaako osallistuminen?

Vauva- ja perhekahvilat, sekä vauvatreffit ovat maksuttomia ja niihin sinun ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Lisäksi Marakatissa järjestetään esim. ABC-vanhempainryhmiä 3-12 -vuotiaiden lasten vanhemmille, iltaperhekahviloita sekä tapahtumia kaikenikäisten lasten perheille.

Voinko ottaa omat eväät mukaan?

Mukanasi voi olla omat eväät. Niitä varten meiltä löytyy mm. astioita, mikro sekä jääkaappi. Lisäksi Marakatin vauva-ja perhekahvilassa on tarjolla pieneen hintaan kahvia, teetä ja mehua, piirakkaa. Voit maksaa meille käteisellä tai Mobilepayllä.

Vauva- ja perhemuskarit

Vauva- ja perhemuskareihin pääsee musisoimaan ja laulamaan torstaisin. Muskarit maksavat 4,50 € / perhe / kerta.

Vauvamuskarissa suositusikä lapselle on 0-1-vuotta. Perhemuskariin voivat osallistua kaikenikäiset.

Huom! Muskareihin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen!

Vauvatreffit hybridinä

Vauvatreffit järjestetään hybridinä keskiviikkoisin. Osallistua voi Marakatissa 13.30-15.30 tai verkossa 13.30-14.30. Vauvatreffien aiheet löydät Marakatin FB-tapahtumista.

Kaksi aikuista keskustelevat ABC-vertaisryhmässä.

ABC-vanhemmuusryhmät

ABC-ryhmät ovat tarkoitettu 3-12-vuotiaiden vanhemmille. Tavoitteena on lapsen positiivisen kehityksen tukeminen ja vanhemman ja lapsen suhteen vahvistaminen. ABC-vanhempainryhmät pohjautuvat tutkittuun tietoon vanhemmuudesta.

Tanssitan vauvaa -ryhmät

Tanssitan vauvaa -ryhmät ovat yhdeksän kerran liikunnallisia ryhmiä, joissa liikutaan mukavasti ja pehmeästi musiikin tahdissa yhdessä vauvan kanssa. Ryhmä sopii 3–12kk ikäisille vauvoille. Ohjelmat koostuvat helpoista tanssillisista osioista sekä kevyistä lihasvoimaa parantavista sarjoista. Mukaan tarvitset jumppa-alustan, kevyet vaatteet ja sisätossut – ei kenkiä.

Huom! Ryhmiin ilmoittaudutaan erikseen, ryhmistä ilmoitetaan myöhemmin!

Moodi – Palvelut perheille

Etsitkö jotain muuta toimintaa johon osallistua yksin tai perheen kanssa? Kaikki MLL:n perheille suunnattu toiminta Varsinais-Suomessa löytyy näppärästi Moodin palvelukoonnista. Toimintaa on kaikissa kunnissa ja verkossa!

Vakituisina ohjaajina Marakatissa

  • Pirjo Nkegbe

    Turun Varhaiskasvatus

  • Lotta Leppänen

    Turun & Kaarinan seurakuntayhtymä