Apua heti!

Oletko kiireellisen avun tarpeessa? Onnettomuus- ja hätätilanteissa, joissa tarvitset paikalle auttavia viranomaisia soita numeroon 112. Alta löydät myös muita palveluita kiireellisiin avun tarpeisiin.

Sosiaalipäivystys

Kunnat järjestävät kiireellistä apua tarvitseville sosiaalipäivystystä. Virka-aikojen ulkopuolella Turun sosiaalipäivystys palvelee koko Varsinais-Suomen alueella numerossa  02 262 6003. Kiireellisissä tilanteissa voit aina myös soittaa hätänumeroon, josta sinut ohjataan oikeaan paikkaan.

Mieli ry:n kriisipuhelin

Kriisipuhelin tarjoaa luottamuksellista keskusteluapua vaikeassa tilanteessa oleville ja pyrkii helpottamaan pahaa oloa. Kriisipuhelin päivystää 24/7 numerossa 09 2525 0111. 

Myrkytystietokeskus

Myrkytystietokeskus vastaa puhelimitse kysymyksiin, jotka koskevat ihmisten äkillisten myrkytysten ehkäisyä ja hoitoa numerossa 0800 147 111. Myrkytystietokeskuksesta voit myös etsiä tietoa ja ensiapuohjeita koskien erilaisia myrkyllisiä aineita.

Turvakoti

Turun turvakoti tarjoaa ympärivuorokautista suojaa sekä naisille että miehille silloin, kun kotiin ei voi jäädä. Turvakotiin voi tulla yksin tai lasten kanssa mihin vuorokauden aikaan tahansa, asuinkunnasta riippumatta. Apua saa ympäri vuorokauden numerosta 02 513 4100