Vapaaehtoisille

Lähde mukaan toimintaan

MLL tarjoaa monenlaisia mahdollisuuksia tehdä vapaaehtoistyötä. Vapaaehtoiseksi ovat tervetulleita kaikki lasten ja perheiden hyvinvoinnista kiinnostuneet. MLL:ssa vapaaehtoistyötä tehdään onnellisen lapsuuden, turvallisen nuoruuden ja lapsiperheiden hyvinvoinnin puolesta.

MLL:n vapaaehtoistoimintaan pääset mukaan maksuttomien koulutusten kautta. Useimpiin koulutuksiin on myös mahdollista osallistua tutustumismielessä, osallistuminen ei vielä velvoita mihinkään.

Vapaaehtoistyön mahdollisuudet

Meillä voit ryhtyä esimerkiksi tukihenkilöksi lapselle, nuorelle tai lapsiperheelle, paikallisyhdistysaktiiviksi, lukumummiksi tai -vaariksi, ystäväksi maahanmuuttajaäidille tai vaikkapa perhekahvilaohjaajaksi.

Voit lukea lisää vapaaehtoistyöstä MLL:n OletTärkeä.fi-sivustolla:

Voit myös kysyä lisää vapaaehtoistoiminnasta suoraan Varsinais-Suomen piirin henkilökunnalta:

Kaveri- ja
perhekummitoiminta