Liity jäseneksi

Ovatko lasten asiat lähellä sydäntäsi? Haluatko vaikuttaa ja tukea lasten ja perheiden hyväksi tehtävää työtä? Yhdessä muutamme monen lapsen, nuoren ja vanhemman arkea paremmaksi!

MLL:n jäseneksi voi liittyä kuka tahansa. Jäsenmaksu on yhdistyskohtainen, keskimäärin 25 euroa vuodessa. Voit liittyä lähimpään paikallisyhdistykseesi tai mihin tahansa MLL:n yhdistykseen Suomessa.

MLL:n jäsenten ansiosta voimme mm. kouluttaa vapaaehtoisia vanhempien, lasten ja nuorten tueksi sekä lievittää yksinäisyyttä avointen kohtaamispaikkojen ja vertaisryhmien avulla. Kouluttamme esimerkiksi perhekummeja vanhempien tueksi ja tukioppilaita turvallisen kouluyhteisön rakentajiksi.

MLL:n jäsenenä olet mukana rakentamassa Suomea, jossa lapsuutta arvostetaan ja lasten hyvinvointi on kaikkien yhteinen asia. Yhteiskunta, jossa lapset ja nuoret voivat hyvin, on hyvä kaikenikäisille.

Meillä on yli 75 000 (31.12.2021) eri-ikäistä jäsentä ympäri Suomea. Tervetuloa jäseneksi!

Jäsenedut

MLL:n jäsenenä saat kaksi kertaa vuodessa Lapsemme-lehden sekä valtakunnallisia että paikallisia jäsenetuja. Paikallisyhdistyksesi jäseneduista saat parhaiten tietoa yhdistyksesi omilta kotisivuilta.

Varsinais-Suomen piirin alueen omat jäsenedut:


Kosken leipomo
10% alennus kaikista normaalihintaisista tuotteista

UUNI-Pizzeria

10% alennus kaikissa ravintoloissa jäsenkorttia näyttämällä.

Babyfox:

10% alennus Baby Balance® -vauvahieronnasta Turun seudulla. Koskee myös lahjakortteja. Etu voimassa 1.6.2023 asti.

Berrie:

10% alennus verkkokaupan tilauksista koodilla MLLVS.

Saaren Taika:

10% alennus kaikista Saaren Taika -tuotteista koodilla MLL2022. 

Kino Piispanristi

1 euron alennus Kino Piispanristin normaalihintaisista elokuvalipuista koko perheelle jäsenkorttia näyttämällä. Etu voimassa 2023 vuoden loppuun saakka.

Turun Sirkus:

10 euron alennus sirkuskursseista ja sirkusliikuntasynttäreistä.

Pyhän Henrikin apteekin terveyspiste:

10% alennus InBody-mittauksesta koodilla MLL.

Osteopaatti Oona Nykänen:

5 euron alennus kaikista ajanvarauksista.

LähiTapiola Varsinais-Suomi:

Pitkäaikainen kumppanimme LähiTapiola Varsinais-Suomi tarjoaa uutena jäsenetuna 35 % alennuksen kahden ensimmäisen vuoden lapsivakuutuksien maksuista! Etu koskee uusia LähiTapiola Varsinais-Suomen myöntämiä vakuutuksia.

Jäsenetu koskee kaikkia MLL:n jäseniä, jotka asuvat LähiTapiola Varsinais-Suomen toimialueella. Seuraavat alueet kuuluvat edun piiriin: Turku, Raisio, Naantali, Masku, Nousiainen, Mynämäki, Taivassalo, Vehmaa, Kustavi, Pöytyä, Oripää, Aura, Rusko, Lieto, Kaarina, Sauvo ja Paimio. 

Lunasta etu käyttöösi täyttämällä yhteydenottolomake.

Jäsenportaali

Oma MLL on MLL:n jäsenportaali. Oma MLL:ssä voit tulostaa tai tallentaa jäsenkorttisi, tutustua jäsenetuihisi sekä päivittää jäsentietosi. Kirjaudu Oma MLL:ään tästä.

Jäsenpalvelu

MLL:n keskustoimisto pitää keskitettyä jäsenrekisteriä jäsenmaksujen laskutusta, jäsenlehden ja -kirjeiden postitusta ja muuta yhteydenpitoa varten. Tietoja ei pääsääntöisesti luovuteta MLL:n ulkopuolelle. Rekisteriseloste on saatavissa keskustoimistosta ja omasta paikallisyhdistyksestäsi.

Jäsenpalvelu
075 324 5540 (ti ja to klo 9–11)
jasenpalvelu@mll.fi