Liity jäseneksi

MLL:n jäseneksi voi liittyä kuka tahansa. Jäsenmaksu on yhdistyskohtainen, keskimäärin 25 euroa vuodessa. Voit liittyä lähimpään paikallisyhdistykseesi tai mihin tahansa MLL:n yhdistykseen Suomessa.

Lapset tarvitsevat lisää puolestapuhujia – mitä enemmän meitä jäseniä on, sitä paremmin ääni lapsen puolesta kuuluu. MLL:n jäsenten ansiosta voimme mm. kouluttaa vapaaehtoisia vanhempien, lasten ja nuorten tueksi sekä lievittää yksinäisyyttä avointen kohtaamispaikkojen ja vertaisryhmien avulla.

MLL:n jäsenenä olet mukana rakentamassa Suomea, jossa lapsuutta arvostetaan ja lasten hyvinvointi on kaikkien yhteinen asia. Yhteiskunta, jossa lapset ja nuoret voivat hyvin, on hyvä kaikenikäisille.

Meillä on yli 81 000 eri-ikäistä jäsentä ympäri Suomea. Tule sinäkin mukaan!

Jäsenedut

MLL:n jäsenenä saat neljä kertaa vuodessa Lapsemme-lehden sekä valtakunnallisia että paikallisia jäsenetuja. Paikallisyhdistyksesi jäseneduista saat parhaiten tietoa yhdistyksesi omilta kotisivuilta.

Varsinais-Suomen piirin alueen omat jäsenedut:

Kun liityt jäseneksi Varsinais-Suomessa järjestettävissä MLL:n tapahtumissa tai perhekahviloissa, saat liittymislahjaksi Olet tärkeä -kestokassin. Liittyessäsi jäseneksi netissä, ole yhteydessä piiritoimistoon tai paikallisyhdistykseesi, mikäli haluat kassin.

Babyfox:

10% alennus Baby Balance® -vauvahieronnasta Turun seudulla. Koskee myös lahjakortteja.

Berrie:

10% alennus verkkokaupan tilauksista koodilla MLLVS

Confetti

10% alennus kertaostoksesta

Saaren Taika:

10% alennus kaikista Saaren Taika -tuotteista koodilla MLL2021

Luonkos:

10% alennus normaalihintaisista tuotteista verkkokaupasta koodilla MLL10, tai putiikista mainitsemalla MLL:n

Kino Piispanristi

1 euron alennus Kino Piispanristin normaalihintaisista elokuvalipuista koko perheelle

Turun Sirkus:

10 euron alennus sirkuskursseista ja sirkusliikuntasynttäreistä.

Pyhän Henrikin apteekin terveyspiste:

10% alennus InBody-mittauksesta koodilla MLL

Osteopaatti Oona Nykänen:

5 euron alennus kaikista ajanvarauksista

LähiTapiola Varsinais-Suomi:

Pitkäaikainen kumppanimme LähiTapiola Varsinais-Suomi tarjoaa uutena jäsenetuna 35 % alennuksen kahden ensimmäisen vuoden lapsivakuutuksien maksuista! Etu koskee uusia LähiTapiola Varsinais-Suomen myöntämiä vakuutuksia.

Jäsenetu koskee kaikkia MLL:n jäseniä, jotka asuvat LähiTapiola Varsinais-Suomen toimialueella. Seuraavat alueet kuuluvat edun piiriin: Turku, Raisio, Naantali, Masku, Nousiainen, Mynämäki, Taivassalo, Vehmaa, Kustavi, Pöytyä, Oripää, Aura, Rusko, Lieto, Kaarina, Sauvo ja Paimio.

Lunasta etu käyttöösi täyttämällä yhteydenottolomake.

Jäsenpalvelu

MLL:n keskustoimisto pitää keskitettyä jäsenrekisteriä jäsenmaksujen laskutusta, jäsenlehden ja -kirjeiden postitusta ja muuta yhteydenpitoa varten. Tietoja ei pääsääntöisesti luovuteta MLL:n ulkopuolelle. Rekisteriseloste on saatavissa keskustoimistosta ja omasta paikallisyhdistyksestäsi.

Jäsenpalvelu
jasenpalvelu@mll.fi