Liity jäseneksi

MLL:n jäseneksi voi liittyä kuka tahansa. Jäsenmaksu on yhdistyskohtainen, keskimäärin 25 euroa vuodessa. Voit liittyä lähimpään paikallisyhdistykseesi tai mihin tahansa MLL:n yhdistykseen Suomessa.

MLL:n jäsenenä olet mukana rakentamassa Suomea, jossa lapsuutta arvostetaan ja lasten hyvinvointi on kaikkien yhteinen asia. Yhteiskunta, jossa lapset ja nuoret voivat hyvin, on hyvä kaikenikäisille. Lapset tarvitsevat lisää puolestapuhujia – mitä enemmän meitä jäseniä on, sitä paremmin ääni lapsen puolesta kuuluu. MLL:n jäsenten ansiosta voimme mm. kouluttaa vapaaehtoisia vanhempien, lasten ja nuorten tueksi sekä lievittää yksinäisyyttä avointen kohtaamispaikkojen ja vertaisryhmien avulla.

Meillä on yli 85 000 eri-ikäistä jäsentä ympäri Suomea. Tule sinäkin mukaan!

Jäsenedut

MLL:n jäsenenä saat neljä kertaa vuodessa Lapsemme-lehden sekä valtakunnallisia että paikallisia jäsenetuja. Paikallisyhdistyksesi jäseneduista saat parhaiten tietoa yhdistyksesi omilta kotisivuilta.

Varsinais-Suomen piirin alueen omat jäsenedut:

Kun liityt jäseneksi Varsinais-Suomessa järjestettävissä MLL:n tapahtumissa tai perhekahviloissa, saat liittymislahjaksi Olet tärkeä -kestokassin. Liittyessäsi jäseneksi netissä, ole yhteydessä piiritoimistoon tai paikallisyhdistykseesi, mikäli haluat kassin.

Berrie:

10% alennus verkkokaupan tilauksista koodilla MLLVS

Confetti

-10% alennus kertaostoksesta

Kino Piispanristi

1 euron alennus Kino Piispanristin normaalihintaisista elokuvalipuista koko perheelle

LähiTapiola Varsinais-Suomi:

Pitkäaikainen kumppanimme LähiTapiola Varsinais-Suomi tarjoaa uutena jäsenetuna 35 % alennuksen kahden ensimmäisen vuoden lapsivakuutuksien maksuista! Etu koskee uusia LähiTapiola Varsinais-Suomen myöntämiä vakuutuksia.

Jäsenetu koskee kaikkia MLL:n jäseniä, jotka asuvat LähiTapiola Varsinais-Suomen toimialueella. Seuraavat alueet kuuluvat edun piiriin: Turku, Raisio, Naantali, Masku, Nousiainen, Mynämäki, Taivassalo, Vehmaa, Kustavi, Pöytyä, Oripää, Aura, Rusko, Lieto, Kaarina, Sauvo ja Paimio.

Lunasta etu käyttöösi täyttämällä yhteydenottolomake.

Sokos Hotel Caribia:

Teemakylpylän käyttö
ma–pe 11€/hlö
la–su 13€/hlö.

Hinnat sisältävät alv:n 10 %. Jäsenetuhinnat voimassa 31.12.2019 asti. Kylpylähinta ei ole voimassa koulujen loma-aikoina (vk 1, 8, 42, 43 ja 52) ja arkipyhinä. Muina aikoina ovat voimassa hinnaston mukaiset hinnat. Lisätiedot ja ryhmävaraukset Caribian myyntipalvelusta.

Edut koskevat MLL:n Varsinais-Suomen piirin alueella toimivien paikallisyhdistyksien jäseniä ja edellyttävät mainintaa jäseneduista sekä jäsenkortin esittämistä kylpylän vastaanotossa sekä ravintolassa.

Turun Sirkus:

10 euron alennus sirkuskursseista ja sirkusliikuntasynttäreistä

Jäsenpalvelu

MLL:n keskustoimisto pitää keskitettyä jäsenrekisteriä jäsenmaksujen laskutusta, jäsenlehden ja -kirjeiden postitusta ja muuta yhteydenpitoa varten. Tietoja ei pääsääntöisesti luovuteta MLL:n ulkopuolelle. Rekisteriseloste on saatavissa keskustoimistosta ja omasta paikallisyhdistyksestäsi.

Jäsenpalvelu
jasenpalvelu@mll.fi