Tue toimintaamme

Monta tapaa tukea toimintaamme!

Yritysten kannatusjäsenyys

Yritys voi liittyä MLL:n Varsinais-Suomen piirin kannatusjäseneksi 300 € vuosimaksua vastaan. Kannatusjäsenmaksun voi maksaa piirin tilille FI84 2057 1800 0210 87. Viestikenttään teksti: "kannatusjäsenmaksu" sekä yrityksen yhteystiedot.

Lahjoita rahaa tai osaamista

Yritys tai yksityinen henkilö voi lahjoittaa rahaa tai omaa osaamistaan piirimme käyttöön, kuten markkinointi-osaamista tai tapahtumaorganisointia.

Lahjoituksiin liittyvissä asoissa ottakaa yhteyttä toiminnanjohjaja Janina Anderssoniin, p. 040 509 8998 tai janina.andersson(at)mll.fi

Merkkipäivälahjoitus

Merkkipäivän lahjarahat voi lahjoittaa MLL:n Varsinais-Suomen piirin toimintaan lasten, nuorten ja lapsiperheiden hyväksi.

Merkkipäivälahjoitus on helppo tehdä: pyydä ystävääsi tekemään lahjoitus MLL:n Varsinais-Suomen piirin keräystilille, Nordea: FI33 1590 3000 2035 78 ja kirjoittamaan tilisiirron viestiosaan oman nimensä, sinun nimesi ja merkkipäiväsi, esim. "Maija Meikäläinen/Matti Mäkelä 50 vuotta".

Ilmoitathan yhteystietosi meille: Sanna Kunnasvirta p. 0400 434 069 tai sähköpostitse sanna.kunnasvirta(at)mll.fi.

Keräyslupa: Lounais-Suomen poliisilaitos RA/2017/964, 28.10.2017, keräysalue: Varsinais-Suomi.

Osta MLL:n tuotteita

Voit tilata Onni-nallen tai noutaa sen Perhetalo Heidekeniltä 2. kerroksen Infosta. Infossa myytävänä myös muita MLL:n tuotteita.

Lisätietoja piirin toiminnasta ja toiminnan tukemisesta
Toiminnanjohtaja
Janina Andersson
janina.andersson(at)mll.fi

Tukemalla työtämme autat meitä toimimaan lasten, nuorten ja lapsiperheiden onnellisen elämän hyväksi. Lahjoitusrahat käytetään yleisesti MLL:n Varsinais-Suomen piirin toiminnan tukemiseen tai valitsemaasi kohteeseen. Sekä yritykset että yksityishenkilöt voivat tukea piirin toimintaa.

Halutessaan yritys saa osallistumisestaan kunniakirjan, jossa lukee, että yritys on ollut mukana tukemassa MLL:n Varsinais-Suomen piirin työtä.

Yhteistyö Roberts Berrien kanssa