Toiminta Salossa

Salon alueen paikallisyhdistykset

Salon alueella toimii 10 MLL:n paikallisyhdistystä, jotka järjestävät oman alueensa lapsiperheille monenlaista toimintaa. Lisää tietoa toiminnasta löydät kunkin paikallisyhdistyksen omilta sivuilta. Lapsiperheille suunnatun perhetoiminnan verkossa löydät täältä  ja kun jälleen pääsemme kohtaamaan kasvokkain paikallisyhdistysten avoimien kohtaamispaikkojen tiedot löydät tästä linkistä.

Kurkkaa paikallisyhdistysten sivuilta oman alueesi toiminta! Voit myös tutustua yhdistysten tarjoamaan toimintaan alla olevasta esitteestä:

Tukihenkilötoiminta

MLL:n tukihenkilötoiminta tarjoaa Salossa tukea lapsille ja nuorille, lapsiperheille ja maahanmuuttajaäideille. Toimintaan koulutetaan mukaan vapaaehtoisia useita kertoja vuodessa.

Lue lisää kaveritoiminnasta.
Lue lisää perhekummitoiminnasta.
Lue lisää ystäväksi maahanmuuttajaäidille -toiminnasta.

Vapaaehtoisten koulutukset löydät aina Olettärkeä.fi-sivustolta.

Lastenhoitotoiminta

MLL:n koulutetun hoitajan voi tilata tilapäiseen ja lyhytaikaiseen tarpeeseen esimerkiksi silloin, kun vanhemmilla on työ- tai opiskelukiireitä tai kun vanhemmat haluavat viettää vapaa-aikaa yhdessä.

Lastenhoitotilaukset voi tehdä kätevästi:
Verkossa osoitteessa elastenhoito.fi (24/7)
Puhelimella numerosta 044 030 3301 (arkisin 8–12)

Lue lisää lastenhoitotoiminnasta.

Koulutukset ja vanhempainillat

V-S piiriltä on mahdollista tilata koulutus esimerkiksi ryhmänohjauksesta, media- ja digitaidoista tai seksuaalisen häirinnän ehkäisystä. Koulutuksia järjestetään ammattilaisille, vanhemmille, koululaisille, alle kouluikäisille, opiskelijoille. 

Tilauskoulutukset räätälöidään tilaajan tarpeen mukaan ja ne voidaan järjestää joko tilaajan osoittamassa paikassa tai Perhetalo Heidekenillä Turussa. Poikkeusolojen takia koulutuksia pyritään tällä hetkellä kuitenkin järjestämään mahdollisuuksien mukaan verkossa.

Lue lisää eri koulutuksista ja tee tilaus.

Tukioppilastoiminta

Piiri kouluttaa myös Salossa tukioppilaita. Tukioppilaat ovat vapaaehtoisia koululaisia, jotka mm. parantavat koulunsa ilmapiiriä, auttavat ja neuvovat muita, järjestävät tapahtumia ja pitävät oppitunteja.

Lue lisää tukioppilastoiminnasta.

Ota yhteyttä:

Jenna Kaarrela
Perhekeskustoiminnan
⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠koordinaattori
044 353 7611
jenna.kaarrela@mll.fi

Sirpa Stenström
Vapaaehtoistoiminnan
koordinaattori
044 535 5161 sirpa.stenstrom@mll.fi