Muuta ohjelmaa Satelliitissa

Lapsiperheiden avoin kohtaamispaikka Satelliitissa järjestetään viikoittaisten perhekahviloiden lisäksi paljon muutakin ohjelmaa, kuten tapahtumia, muskareita ja vertaistukiryhmiä perheille.

Vauvan päivä

Valtakunnallisena Vauvan päivänä pe 30.9.2022 klo 9–13 juhlitaan vauvoja! Tervetuloa Raision seurakuntatalolle (Kirkkoherrankuja 2) osallistumaan moniin erilaisiin tapahtumiin ja tuokioihin. Tapahtuma on maksuton.

Lue lisää tapahtumasta täältä.

ABC-vanhemmuusryhmät

ABC-ryhmät ovat tarkoitettu 3-12-vuotiaiden vanhemmille. Tavoitteena on lapsen positiivisen kehityksen tukeminen ja vanhemman ja lapsen suhteen vahvistaminen. ABC-vanhempainryhmät pohjautuvat tutkittuun tietoon vanhemmuudesta.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan täältä.⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Makuja maailmalta -kokkikerhot

Tervetuloa tutustumaan eri kulttuurien keittiöihin! Teemme yhdessä ruokaa, jonka jälkeen nautitaan maittava ateria. Kaikki
kiinnostuneet ovat tervetulleita iltoihin. Mukaan mahtuu 15 osallistujaa/ilta. Osallistumismaksu 3 €/hlö/kerta, maksuton alle kouluikäisille lapsille.

Ilmoittautumiset:
Mariliina Toivonen, koti.toivonen@gmail.com
Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä mahdolliset allergiasi, kaikkien osallistujien nimet, lasten ikä, sekä puhelinnumerosi, kiitos!

Vauvaryhmä

Haluatko tutustua muihin vanhempiin ja vauvoihin? Vauvaryhmässä vanhempi/vanhemmat vauvoineen tapaavat toisiaan viikoittain kuuden kerran verran. Ryhmässä keskustellaan vauva-arjesta, vanhemmuudesta, vauvan kasvusta ja tulevaisuudesta, opetellaan lauluja ja loruja, sekä tutustutaan yhdessä vauvojen maailmaan.

Ryhmä on suunnattu alle 7-kuukautisten vanhemmille. Mukaan mahtuu kuusi vanhempaa ja vauvaa. Seuraava ryhmä on ke 5.10.– 9.11. 2022. 

Ilmoittautumiset: 
⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Susanna Leonsaari-Kajanen, susanna.leonsaari@mll.fi

Venäjänkielisten kerho / 
Pусскоязычный клуб

Семейный центр Satelliitti – место встреч для всех семей, где
можно познакомиться с другими семьями и принять участие в
разнообразной программе под руководством инструкторов.