Muuta ohjelmaa Satelliitissa

Lapsiperheiden avoin kohtaamispaikka Satelliitissa järjestetään viikoittaisten perhekahviloiden lisäksi paljon muutakin ohjelmaa, kuten tapahtumia, muskareita ja vertaistukiryhmiä perheille.

Vauvatreffit verkossa

Vauvatreffeille verkossa voi osallistua keskiviikkoisin klo 13.30–14.30. Vauvatreffien aiheet löydät FB-tapahtumasta Satelliitin sivulta

Pääset mukaan vauvatreffeille aina tästä linkistä.

Yhden vanhemman perheiden kerho

Tervetuloa mukaan viettämään aikaa yhdessä Satelliitin olohuoneeseen! Luvassa on mukavaa yhdessä oloa, sekä leluja ja pelejä eri-ikäisille lapsille. Tarjolla myös kahvia ja voileipiä.
Ovet ovat auki lauantaisin kerran kuukaudessa kello 10.00–12.00. Tarkemmat ajat ilmoitetaan myöhemmin, seuraa Satelliitin viestintää!

Makuja maailmalta -kokkikerho

Teemme yhdessä ruokaa, jonka jälkeen nautitaan maittava ateria. Kaikki kiinnostuneet ovat tervetulleita iltoihin. Mukaan mahtuu 15 osallistujaa/ilta. Osallistumismaksu on 3 €/hlö/kerta/ maksuton alle kouluikäisille lapsille.

Tapaamiskerrat aina klo 17.30–20.00:

  • ma 13.2.
  • ke 15.3.
  • ke 12.4.
  • ke 10.5.
  • ke 7.6. 

Muistathan ilmoittautua etukäteen ruokatarvikkeiden hankinnan vuoksi Mariliina Toivoselle:
koti.toivonen@gmail.com

Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä mahdolliset allergiasi, kaikkien osallistujien nimet, lasten ikä, sekä puhelinnumerosi.

Iskäkerhot Satelliitissa

Iskäkerhoon ovat tervetulleita kaikki isät lapsineen. Kerho kokoontuu ensimmäisen kerran lauantaina 11.2. klo 10.00–13.00. Luvassa rentoa kaffettelua ja jutustelua! Lisäksi pohditaan tulevien tapaamisten ohjelmaa. Jatkossa kerhon tapaamiset ovat aina kerran kuussa ja muut päivämäärät ilmoitetaan myöhemmin.

Ilmoittauduthan ensimmäisellä kerralla mukaan Susannalle:
susanna.leonsaari@mll.fi

ABC-vanhemmuusryhmät

ABC-ryhmät ovat tarkoitettu 3-12-vuotiaiden vanhemmille. Tavoitteena on lapsen positiivisen kehityksen tukeminen ja vanhemman ja lapsen suhteen vahvistaminen. ABC-vanhempainryhmät pohjautuvat tutkittuun tietoon vanhemmuudesta.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan täältä.⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Venäjänkielisten kerho / 
Добро пожаловать в семейный центр 
Satelliitti!

Семейный центр Satelliitti – место встреч для всех семей, где можно познакомиться с другими семьями и принять участие в разнообразной программе под руководством инструкторов.

Moodi - Palvelut perheille

Etsitkö jotain muuta toimintaa johon osallistua yksin tai perheen kanssa? Kaikki MLL:n perheille suunnattu toiminta Varsinais-Suomessa löytyy näppärästi Moodin palvelukoonnista.

Moodi löytyy täältä.