Lastenhoito

Tilaa MLL:n hoitaja:
netissä elastenhoito.fi tai puhelimitse 044 030 3301 (ma-pe klo 8–12)

MLL välittää perheille lastenhoitoapua tilapäiseen ja lyhytaikaiseen tarpeeseen esimerkiksi silloin, kun vanhemmilla on työ- tai opiskelukiireitä tai kun vanhemmat haluavat viettää vapaa-aikaa yhdessä.

Varsinais-Suomessa MLL:n lastenhoitajan voi tilata Kaarinassa, Liedossa, Loimaalla, Maskussa, Mynämäellä, Naantalissa, Nousiaisissa, Paraisilla, Pöytyällä, Raisiossa, Ruskolla, Salossa, Turussa ja Uudessakaupungissa.

Tiedote koronaviruksen aiheuttamista muutoksista MLL:n lastenhoitopalveluun

1. Lastenhoitopalvelua jatketaan toistaiseksi, mutta viranomaisohjeisiin nojaten vältetään kuitenkin sellaisia kontakteja, jotka eivät ole välttämättömiä.

2. Palvelua ei voi käyttää, jos perheessä on mitä tahansa sairautta tai perhe on eristyksissä/karanteenissa. Hoitaja ei tule perheeseen, jos hän perheeseen tullessa huomaa, että siellä on sairastuneita henkilöitä.

3. Perhe on hoitajan työnantaja ja perheen tulee huolehtia, että olosuhteet ovat turvalliset, ettei hoitajaa aseteta alttiiksi sairastumiselle.

4. Hoitajan on peruutettava työ, jos hän tuntee itsensä vähänkin flunssaiseksi.

”Hoitajajärjestelmä on tosi hyvä! Hyviä ja luotettavia hoitajia saa helposti omien tarpeiden mukaan.” -asiakaspalaute, 2020

”Lapset tykkäävät, odottavat ja kysyvät milloin joku hoitaja tulee seuraavan kerran” -asiakaspalaute, 2020

”Iso apu”-asiakaspalaute, 2020

Lisätiedot: