Lastenhoito

MLL tarjoaa perheille lastenhoitoapua tilapäiseen ja lyhytaikaiseen tarpeeseen esimerkiksi silloin, kun vanhemmilla on työ- tai opiskelukiireitä, lapsi on sairastunut tai kun vanhemmat haluavat viettää vapaa-aikaa yhdessä.

Varsinais-Suomessa MLL:n lastenhoitajan voi tilata Aurassa, Kaarinassa, Laitilassa, Liedossa, Loimaalla, Maskussa, Mynämäellä, Naantalissa, Nousiaisissa, Paraisilla, Pöytyällä, Raisiolla, Ruskolla, Salossa, Turussa ja Uudessakaupungissa.

MLL:n lastenhoitajan tuntipalkka on arkisin 9€/tunti ja sunnuntaisin ja pyhäpäivinä 18€/tunti. Hoitajan minimikorvaus on kahden tunnin palkka. Perhe maksaa palkan käteisellä hoitotapahtuman jälkeen ja antaa hoitajalle palkkatositteen.  
Lastenhoitajat eivät ole työsuhteessa Mannerheimin Lastensuojeluliittoon, vaan perhe toimii perheessä työskentelevän, MLL:n välittämän lastenhoitajan työnantajana ja vastaa täten kaikista työnantajavelvoitteista.  MLL:n hoitajavälityksen työntekijät neuvovat asiakasperheitä tarvittaessa työnantajavelvotteista. 

Lue lisää työnantajana toimimisesta

Tilaa lastenhoitaja netissä elastenhoito.fi
tai puhelimitse 044 077 0873 (arkisin klo 811)

Lisätiedot:

Satu Lempinen
045 112 7991
satu.lempinen@mll.fi