Lastenhoito

Tilaa MLL:n hoitaja:
netissä elastenhoito.fi tai puhelimitse 044 030 3301 (ma-pe klo 8–12)

MLL välittää perheille lastenhoitoapua tilapäiseen ja lyhytaikaiseen tarpeeseen esimerkiksi silloin, kun vanhemmilla on työ- tai opiskelukiireitä tai kun vanhemmat haluavat viettää vapaa-aikaa yhdessä.

Perhe toimii hoitajan työnantajana, maksaa hoitajalle palkan ja huolehtii työnantajavelvoitteista. Hoitajan palkka on 9,00 € / h (pyhäpäivinä 18 € / h).

Varsinais-Suomessa MLL:n lastenhoitajan voi tilata seuraavissa kunnissa: Kaarina, Lieto, Loimaa, Masku, Mynämäki, Naantali, Nousiainen, Parainen, Pyhäranta, Pöytyä, Raisio, Rusko, Salo, Sauvo, Somero, Turku ja Uusikaupunki.

Huom!

Puhelinvälitys on suljettu 27.5., 17.6. ja 11.7.–29.7.
Netin kautta lastenhoitajan voi tilata 24/7 kesälläkin.

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

”Hoitajajärjestelmä on tosi hyvä! Hyviä ja luotettavia hoitajia saa helposti omien tarpeiden mukaan.” -asiakaspalaute, 2020

”Lapset tykkäävät, odottavat ja kysyvät milloin joku hoitaja tulee seuraavan kerran” -asiakaspalaute, 2020

”Iso apu”-asiakaspalaute, 2020

Lisätiedot: