Lastenhoitotilaus internetissä

Välitysohjelman kautta voit tehdä tilauksen vaivattomasti mihin vuorokauden aikaan tahansa. Tilaukset käsitellään kuitenkin arkisin klo 8–​11. Saat tilauksestasi kuittauksen tekstiviestillä, kun välityspiste on ottanut tilauksesi käsittelyyn.

Rekisteröidy nettipalvelun uudeksi käyttäjäksi.
Rekisteröityneet käyttäjät voivat tehdä tilauksen osoitteessa lastenhoito.mll.fi.

Kun tilaat hoitajan internetin kautta, rekisteröidy ensin lastenhoitoavun käyttäjäksi. Rekisteröityminen tehdään vain kerran. Jatkossa voit tehdä tilauksia kirjautumalla järjestelmään sisään henkilökohtaisella käyttäjätunnuksellasi ja salasanallasi.

Välitysohjelman omien asiakassivujesi kautta pääset mm. tulostamaan hoitajalle valmiiksi täytetyn palkkatositteen, tekemään ja seuraamaan tilauksiasi, lähettämään viestejä välityspisteeseen ja jättämään palautetta.

Lastenhoitotilaus puhelimitse

Hoitajavälitys
avoinna arkisin klo 811

Video: tilaa lapsillesi MLL:n hoitaja!

Videon on tehnyt MLL:n Uudenmaan piiri vuonna 2017.

Lastenhoito

Lastenhoitoapua arkeen ja juhlaan!

Mannerheimin Lastensuojeluliiton Varsinais-Suomen piiri tarjoaa perheille lastenhoitoa tilapäiseen ja lyhytaikaiseen tarpeeseen esimerkiksi silloin, kun vanhemmilla on työ- ja opiskelukiireitä, lapsi on sairastunut tai kun vanhemmat haluavat viettää vapaa-aikaa.

Hoitajavälitys
avoinna arkisin klo 811

Voit myös rekisteröityä ja tehdä tilauksen nettipalvelussa:
lastenhoito.mll.fi

Hoitajalle maksettava palkka on 8,20 € / tunti. Maksettava palkka on perheille kotitalousvähennyskelpoista. Minimikorvaus hoitajalle on kahden tunnin palkka. Palkka maksetaan puolen tunnin tarkkuudella tilatulta ajalta. Sunnuntaisin ja pyhäpäivinä hinta on 16,40 € / tunti. Perhe maksaa hoitajalle palkan käteisellä hoitotapahtuman jälkeen ja antaa palkkatositteen hoitajalle. Palkkatositteen perhe voi tulostaa valmiiksi täytettynä välitysjärjestelmästä omilta asiakassivuiltaan. MLL:n hoitajavälityksen työntekijät neuvovat asiakasperheitä tarvittaessa työnantajavelvoitteista. Lue lisää työnantajana toimimisesta täällä.

Asiakastyytyväisyyskysely

Klikkaamalla tästä pääset vastaamaan 2017 vuoden kokemuksistasi asiakastyytyväisyyskyselyymme!

Usein kysyttyä

Onko omassa kunnassani lastenhoitotoimintaa?

MLL välittää hoitajia niihin kuntiin, jotka tukevat MLL:n lastenhoitotoimintaa. Varsinais-Suomessa hoitajan voi tilata Kaarinaan, Laitilaan, Lietoon, Maskuun, Mynämäelle, Naantaliin, Nousiaisiin, Paraisille, Raisioon, Ruskolle, Saloon, Turkuun ja Uuteenkaupunkiin.

Millaisia MLL:n hoitajat ovat?

Ihania! Hoitajina toimivat MLL:n kouluttamat ja haastattelun kautta tehtävään valitut 16–75-vuotiaat hoitajat. MLL:n lastenhoitokurssi kestää 60 tuntia, ja se sisältää harjoittelujakson perheessä. Kurssin jälkeen MLL:n työntekijät myös haastattelevat hoitajat ja tarkistavat heidän rikostaustaotteensa.

Jokaiselle asiakasperheelle etsitään aina juuri heidän tarpeisiinsa parhaiten sopiva hoitaja. Perhe voi tilata jokaisella kerralla eri hoitajan tai toivoa aina tuttua hoitajaa. Usein käy niin, että kun MLL:n on välittänyt perheeseen hoitajan ensimmäisen kerran, jatkossa perhe ja hoitaja sopivat lastenhoitokeikoista keskenään.

Varsinais-Suomeen on lähiaikoina rekrytoitu myös paljon uusia, monikielisiä hoitajia. Tarjoammekin vanhemmille mahdollisuutta tutustuttaa lapsiaan vieraisiin kieliin ja kulttuureihin lastenhoitopalvelumme kautta. Vaihtoehtoisesti MLL:n kielitaitoisen hoitajan avulla perheet voivat myös vahvistaa lapsensa mahdollisia kieli- ja kulttuuritaustoja. Kaikki MLL:n hoitajat osaavat kuitenkin myös suomen kieltä.

Kuinka usein voin tilata hoitajan?

Hoitajan voi tilata mille päivälle ja vuorokauden ajalle tahansa. Kello 23 jälkeen päättyvässä hoidossa perheen tulee huolehtia hoitajan turvallisesta kotimatkasta joko tarjoamalla autokyydin tai kustantamalla taksin.

Perhe voi sopia hoitajan kanssa myös säännöllisestä lastenhoidosta, jos vanhemmalla on esimerkisi harrastusmeno joka viikko samaan aikaan.

Huomaathan, että tilaus tulee tehdä vasta, kun hoidon tarve on varma – tilaukset muuttuvat heti sitovaksi. Samoin hoitajalle maksetaan palkka aina tilatulta ajalta, vaikka perhe palaisikin aikaisemmin kotiin. Tilauksessa sovittu aika on hoitajan työaika.

Asiakastyytyväisyyskysely

Klikkaamalla tästä pääset vastaamaan uuteen asiakastyytyväisyyskyselyymme!

Asiakastyytyväisyyskyselyn tuloksia v. 2016

Olemme todella tyytyväisiä kaikkiin meillä olleisiin hoitajiin.

On todella hienoa, että tällainen palvelu on olemassa! Hintakaan ei tunnu liian kalliilta.

Homma toimii kyllä hienosti! Iso peukku!

Kaikki on sujunut aina hyvin ja hoitajia on saanut helposti.

Hoitajat on ollut hyviä ja luotettavia, lapsi on tykännyt.

Tämä on meidän perheelle tosi tärkeä palvelu! Isovanhemmat ja muu suku asuu kaukana. Kiitos että järjestätte tätä tosi kohtuullisella hinnalla!

Lisätietoja lastenhoitotoiminnasta
    Lastenhoitotoiminnan koordinaattori