Lastenhoito

Tilaa MLL:n hoitaja:

MLL välittää perheille lastenhoitoapua tilapäiseen ja lyhytaikaiseen tarpeeseen esimerkiksi silloin, kun vanhemmilla on työ- tai opiskelukiireitä tai kun vanhemmat haluavat viettää vapaa-aikaa yhdessä.

Perhe toimii hoitajan työnantajana, maksaa hoitajalle palkan ja huolehtii työnantajavelvoitteista. Hoitajan palkka on:

• arkisin 9,00 € / h
  • pyhäpäivinä 18 € / h

Varsinais-Suomessa MLL:n lastenhoitajan voi tilata seuraavissa kunnissa: Kaarina, Lieto, Loimaa, Masku, Mynämäki, Naantali, Nousiainen, Parainen, Pyhäranta, Pöytyä, Raisio, Rusko, Salo, Sauvo, Somero, Turku ja Uusikaupunki.

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

”Hoitajajärjestelmä on tosi hyvä! Hyviä ja luotettavia hoitajia saa helposti omien tarpeiden mukaan.” -asiakaspalaute, 2020

”Lapset tykkäävät, odottavat ja kysyvät milloin joku hoitaja tulee seuraavan kerran” -asiakaspalaute, 2020

”Iso apu”-asiakaspalaute, 2020

Lisätiedot: