Avoimet kohtaamispaikat

Kesän toimintakalenteri on julkaistu

Avoimet kohtaamispaikat järjestävät kesällä paljon erilaista avointa toimintaa ja koko kesän ohjelma löytyy nyt kätevästi yhdestä paikasta. 

KESÄN TOIMINTAKALENTERI LÖYTYY TÄÄLTÄ

Etäkahvilat

Etäkahviloissa jutellaan, leikitään lasten kanssa tai kuullaan asiantuntijoiden alustuksia osallistujien toivomista teemoista. Osallistuminen on maksutonta eikä vaadi ennakkoilmoittautumista.

Huom! (Päivitetty 29.5.2020)

Monet etäkahviloista vaihtuvat kesän myötä muun muassa puistotreffeihin, kun fyysisesti tapaaminen on jälleen mahdollista. Muutamia etätapaamisia toimii kuitenkin edelleen kesälläkin, ja niiden aikataulut ja linkit löydät myös kesän toimintakalenterista. Linkki kalenteriin yllä.

Avoimet kohtaamispaikat

MLL:n avoimet kohtaamispaikat ovat alle kouluikäisten lasten perheille suunnattuja perhekahviloita, joissa vanhemmat tutustuvat toisiin, samassa elämäntilanteessa oleviin aikuisiin ja lapset saavat ikäistään leikkiseuraa. Toimintaan ovat tervetulleita myös vaikka isovanhemmat, kummit tai naapurit - kuka oletkaan.

Avoimissa kohtaamispaikoissa jutellaan, kahvitellaan, leikitään lasten kanssa tai kuullaan asiantuntija-alustuksia toivotuista teemoista. Kohtaamispaikat ovat maksuttomia, eivätkä vaadi ennakkoilmoittautumista. Kohtaamispaikkojen toimintaa suunnitellaan yhdessä kävijöiden kanssa. Toiminta syntyy vanhempien omasta aloitteesta ja pyörii pääasiassa vapaaehtoisvoimin.

Varsinais-Suomessa toimii kymmeniä perhekahviloita. Katso sinua lähin ja tule tutustumaan!