Avoimet kohtaamispaikat

MLL tarjoaa saavutettavia, avoimia kohtaamispaikkoja ympäri Varsinais-Suomea. Avoimet kohtaamispaikat ovat alle kouluikäisten lasten perheille suunnattuja perhekahviloita, jonne vanhemmat voivat tulla tapaamaan muita samassa elämäntilanteessa olevia äitejä ja isiä. Kahvikupin äärellä voi esimerkiksi jutella vauva-arjesta ja vanhemmuudesta tai vaikka jostain ihan muusta. Samalla lapset saavat leikkiseuraa. Myös isovanhemmat tai lapselle muut läheiset aikuiset voivat tulla perhekahvilaan lasten kanssa.

Katso lähin avoin kohtaamispaikkasi:

Ahvenanmaa

Loimaan seutu

Salon seutu

Turku

Turun seutu

Vakka-Suomi

Tarjolla on erilaisia avoimia kohtaamispaikkoja.

Toimintaa voidaan tarjota perheille laajasti kuten Turun Marakatissa, jossa on sekä ammatillisesti että vapaaehtoisvoimin ohjattua toimintaa aamusta iltaan. Avoin kohtaamispaikka voi olla myös yksittäinen perhekahvila, jonka vetäjänä toimii vapaaehtoinen perhakahvilaohjaaja.

Perhekahviloiden vetäjinä toimii useimmiten innostuneita, vapaaehtoisia vanhempia, joille perhekahvilatoiminnan organisoiminen on mukava kokemus. Varsinais-Suomen piiri järjestää perhekahvilavetäjille erilaisia koulutuksia, joissa on mahdollisuus tavata muita perhekahvilavetäjiä koko piirin alueelta. Haluaisitko sinä lähteä perhekahvilaohjaajaksi omalla alueellasi? Tutustu vapaaehtoistoimintaamme osoitteessa www.olettärkeä.fi ja selaa avoimia vapaaehtoistehtäviä sivuston Kalenterissa.

Yhdistystoimija: perhekahvilatietojen muutoksista voit ilmoittaa MLL:n Varsinais-Suomen piiriin perhekeskustoiminnan koordinaattorille Enni Lindbergille, p. 044 353 7611 tai enni.lindberg@mll.fi.