Avoimet kohtaamispaikat

Perhetoimintaa verkossa

Varsinais-Suomea koskevien rajoitusten takia suurin osa kohtaamispaikkatoiminnasta on toistaiseksi tauolla. MLL:n Varsinais-Suomen piiri ja paikallisyhdistykset tarjoavat perheille kuitenkin monipuolista toimintaa myös verkossa.

Katso ohjelma ja aikataulut piirin koonnista.

Avoimet kohtaamispaikat

MLL:n avoimet kohtaamispaikat ovat alle kouluikäisten lasten perheille suunnattuja perhekahviloita, joissa vanhemmat tutustuvat toisiin, samassa elämäntilanteessa oleviin aikuisiin ja lapset saavat ikäistään leikkiseuraa. Toimintaan ovat tervetulleita myös vaikka isovanhemmat, kummit tai naapurit - kuka oletkaan.

Avoimissa kohtaamispaikoissa jutellaan, kahvitellaan, leikitään lasten kanssa tai kuullaan asiantuntija-alustuksia toivotuista teemoista. Kohtaamispaikat ovat maksuttomia, eivätkä vaadi ennakkoilmoittautumista. Kohtaamispaikkojen toimintaa suunnitellaan yhdessä kävijöiden kanssa. Toiminta syntyy vanhempien omasta aloitteesta ja pyörii pääasiassa vapaaehtoisvoimin.

Varsinais-Suomessa toimii kymmeniä perhekahviloita. Katso sinua lähin ja tule tutustumaan!

Akseli-alueen kunnat

Loimaan seutu