Satelliitti

Perhekeskus Satelliitti on Raisiossa sijaitseva avoin kohtaamispaikka, joka on tarkoitettu alle kouluikäisille lapsille ja heidän perheilleen. 
Kohtaamispaikan toimintaa pyörittää MLL:n Varsinais-Suomen piiri sekä MLL Raision paikallisyhdistys. Satelliitti on osa Raision kaupungin perhepalvelujen toimintaa. 

Toimintapäivinä järjestetään erilaista vaihtuvaa ohjelmaa, kuten askartelua, liikuntaa ja musiikkia. Katso tarkemmat tiedot kuukausiohjelmastamme.

Satelliitti tarjoaa kahvin, teen ja mehun. Perheet voivat siis tuoda omat eväät ja ruokailuvälineet mukaan toimintaan. Omat lelut eivät nyt matkaa kodin ja Satelliitin väliä.

Perhekahvilan aukioloajat

Yhteystiedot

Hulvelankatu 2, Raisio

johanna.franska@mll.fi
040 551 9637
maiju.hamalainen@
raisio.fi
044 797 1325

Ajankohtaista

Perhekohtaiset leikkitunnit

Satelliitin maksuttomat perhekohtaiset leikkitunnit jatkuvat ja korvaavat toistaiseksi koronatilanteen vuoksi normaalin perhekahvilatoiminnan.

Tervetuloa Satelliitin Perhekahvilaan  vanhempi ja lapsi, koko perhe kerrallaan, tai halutessanne toisen perheen kanssa. Lapsilla on samalla mahdollisuus leikkiä Satelliitin monipuolisella leluvalikoimalla tai osallistua pieneen toimintaan ulkona tai sisällä, omien toiveidenne mukaan.  Tarjolla myös kahvia ja teetä.

Toimintaan voi osallistua 1-2 perhettä kerrallaan, vain täysin terveenä, ilman flunssan oireita. Paikan päällä huolehdimme käsihygieniasta ja turvaväleistä. Aikuisille meillä on maskisuositus.

Aikoja varattavissa maanantaisin, tiistaisin, torstaisin ja perjantaisin klo 9-10 sekä 10.30-11.30. Ilmoittautuessa voit valita osallistutko omana perheenä vai saako samaan aikaan osallistua myös toinen perhe. Varaa oma aikasi kunkin päivän ja kellonajan Lyyti-linkin kautta. 

Päiväkohtaiset Lyyti-linkit löydät Satelliitin FB-sivuilta.

Satelliitin toiminta

(Päiv. 11.1.2021)

Satelliitin toiminta jatkuu toistaiseksi verkossa Varsinais-Suomea koskevien rajoituksien takia. Ajankohtaisimman tiedon toiminnasta ja liittymislinkit verkkotapaamisiin löydät aina tältä sivulta ja Satelliitin Facebook-sivulta

Lisätietoa Satelliitin toiminnasta voit aina kysyä Minnalta, 
p. 040 544 9575

Lämpimästi tervetuloa!

Satelliitin viikko-ohjelma

Muuta ohjelmaa Satelliitissa

Satelliitti in english