Satelliitti

Perhekeskus Satelliitti on Raisiossa sijaitseva avoin kohtaamispaikka, joka on tarkoitettu alle kouluikäisille lapsille ja heidän perheilleen.
Kohtaamispaikan toimintaa pyörittää MLL:n Varsinais-Suomen piiri sekä MLL Raision paikallisyhdistys. Satelliitti on osa Raision kaupungin perhepalvelujen toimintaa.

Toimintapäivinä järjestetään erilaista vaihtuvaa ohjelmaa, kuten askartelua, liikuntaa ja musiikkia. Katso tarkemmat tiedot kuukausiohjelmastamme.

Satelliitti tarjoaa kahvin, teen ja mehun. Perheet voivat siis tuoda omat eväät ja ruokailuvälineet mukaan toimintaan. Omat lelut eivät nyt matkaa kodin ja Satelliitin väliä.

Perhekahvilan aukioloajat

Hulvelankatu 2, Raisio

johanna.franska@mll.fi
maiju.lukkari@raisio.fi

Perhekohtaiset leikkitunnit

(Päivitetty 12.5.2021)

Satelliitin maksuttomat perhekohtaiset leikkitunnit jatkuvat ja korvaavat toistaiseksi koronatilanteen vuoksi normaalin perhekahvilatoiminnan.

Tervetuloa Satelliitin Perhekahvilaan  vanhempi ja lapsi tai koko perhe kerrallaan. Lapsilla on mahdollisuus leikkiä Satelliitin monipuolisella leluvalikoimalla tai osallistua pieneen toimintaan ulkona tai sisällä, omien toiveidenne mukaan.  Tarjolla myös kahvia ja teetä.

Toimintaan voi osallistua tämän hetken koronaohjeistuksen mukaan 2 perhettä (max. 10 hlöä). Halutessasi voit varata molemmat ajat omalle perheellesi, jos et halua osallistua toisen perheen kanssa samaan aikaan.

Tulettehan vain täysin terveenä. Paikan päällä me aikuiset käytämme maskeja, sekä huolehdimme käsihygieniasta ja turvaväleistä. Perhetunnit voidaan tarvittaessa perua, mikäli koronaohjeistukset kiristyvät. Peruutuksesta ilmoitetaan erikseen kaikille ilmoittautuneille.

Aikoja varattavissa maanantaisin, tiistaisin, torstaisin ja perjantaisin klo 9.00-10.30 sekä 11.00-12.00. Varaamallanne ajalla voitte olla niin kauan kuin haluatte. Varaa oma aikasi kunkin päivän ja kellonajan Lyyti-linkin kautta. Varauksen voit tehdä viimeistään puoli tuntia ennen ajankohtaa (seuraavan viikon linkit aukeavat edellisen viikon perjantaina klo 8).

Päiväkohtaiset Lyyti-linkit löydät Satelliitin FB-sivuilta.

Saat lisätietoa saat tarvittaessa: johanna.franska@mll.fi tai laittamalla viestiä p. 040 551 9637 / Johanna.

Osoite: Lapsiperheiden avoin kohtaamispaikka Satelliitti, Hulvelankatu 2, Raisio (vastapäätä Hulvelankadun Hesburgeria oleva keltainen omakotitalo)

Perhelinjan yksilökeskusteluajat

Koetko arjen tällä hetkellä raskaaksi? Tuntuuko, että kaikki keinot vauvavanhempana on käytetty? Painitaanko teillä jatkuvasti uhmaikäisen kanssa tai riidelläänkö teilläkin peli-, nukkumaanmeno- tai kotiintuloajoista? Puhutaan yhdessä perheesi arjesta ja miten sen voisi saada toimivammaksi. Voimme sopia erikseen haluatko tavata puhelimen kautta tai etänä verkossa. Voit laittaa minulle s-postia johanna.franska@mll.fi tai varata ajan osoittessa vslj.fi/perhelinja/, jolloin soitan sinulle ja sovimme tarkemmin tapaamisesta.

Satelliitin toiminta

(Päiv. 11.1.2021)

Satelliitin toiminta jatkuu toistaiseksi verkossa Varsinais-Suomea koskevien rajoituksien takia. Ajankohtaisimman tiedon toiminnasta ja liittymislinkit verkkotapaamisiin löydät aina tältä sivulta ja Satelliitin Facebook-sivulta

Lisätietoa Satelliitin toiminnasta voit aina kysyä Minnalta,

Lämpimästi tervetuloa!

Satelliitin viikko-ohjelma

Muuta ohjelmaa Satelliitissa

Satelliitti in english

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.