Satelliitti

Raisiossa sijaitseva lapsiperheiden avoin kohtaamispaikka Satelliitti on tarkoitettu alle kouluikäisille lapsille ja heidän perheilleen. 
Kohtaamispaikan toimintaa pyörittää MLL:n Varsinais-Suomen piiri sekä MLL Raision paikallisyhdistys. Satelliitti on osa Raision kaupungin perhepalvelujen toimintaa. 

Toimintapäivinä järjestetään erilaista vaihtuvaa ohjelmaa, kuten askartelua, liikuntaa ja musiikkia. Katso tarkemmat tiedot kuukausiohjelmastamme.

Satelliitti tarjoaa kahvin, teen ja mehun. Perheet voivat siis tuoda omat eväät ja ruokailuvälineet mukaan toimintaan. Omat lelut eivät nyt matkaa kodin ja Satelliitin väliä.

Perhekahvilan aukioloajat

Perhekahvila
ma-pe klo 9–12

Yhteystiedot

Hulvelankatu 2, Raisio

johanna.franska@mll.fi
040 551 9637
maiju.lukkari@raisio.fi
044 797 1325

Ajankohtaista

Perhekahvilaan ilman ennakkoilmoittautumista

(Päiv. 1.10.2021)

Perhekahvilaan voi ma 4.10.2021 alkaen osallistua ilman ennakkoilmoittautumista. Perhekahvilaa pidetään klo 9–12. Edelleen on myös mahdollista tulla vain pihalle leikkimään.

Maskisuositus on edelleen voimassa sisätiloissa. Tarjolla on kahvia, teetä ja mehua. Omat eväät saa olla mukana. 

Tervetuloa osallistumaan!

Vauvatreffit verkossa jatkuvat

Suositut vauvatreffit jatkuvat taas syksyllä! Vauvatreffeillä tavataan verkossa joka keskiviikko 13.30–14.30. 

Vauvatreffeillä on aina erilaisia alustuksia ja asiantuntijoita mukana keskustelemassa erilaisista aiheista. Treffit järjestetään Zoom-alustan välityksellä. Mukaan ei tarvitse erikseen ilmoittautua.

Mukaan treffeille pääset aina tästä linkistä.

Muskarit jatkuvat syksyllä

Suositut vauva- ja perhemuskarit alkavat taas torstaina 19.8. Muskarit järjestetään koronatilanteen takia toistaiseksi vielä etänä Zoomissa. Muskareiden ajat ovat samat kuin keväällä.


Vauvamuskari torstaisin kello 16.45–17.15.
Mukaan pääset tästä linkistä.


Perhemuskari torstaisin kello 17.30–18.00
Mukaan pääset tästä linkistä.

Perhelinjan yksilökeskusteluajat

Koetko arjen tällä hetkellä raskaaksi? Tuntuuko, että kaikki keinot vauvavanhempana on käytetty? Painitaanko teillä jatkuvasti uhmaikäisen kanssa tai riidelläänkö teilläkin peli-, nukkumaanmeno- tai kotiintuloajoista? Puhutaan yhdessä perheesi arjesta ja miten sen voisi saada toimivammaksi. Voimme sopia erikseen haluatko tavata puhelimen kautta tai etänä verkossa. Voit laittaa minulle s-postia johanna.franska@mll.fi tai varata ajan osoittessa vslj.fi/perhelinja/, jolloin soitan sinulle ja sovimme tarkemmin tapaamisesta.

Satelliitin viikko-ohjelma

Muuta ohjelmaa Satelliitissa

Satelliitti in english

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.