Satelliitti

Perhekahvila
ma-pe klo 9–12

Hulvelankatu 2, Raisio
Omakotitalo Hesburgeria vastapäätä. Pihalta löytyy parkkipaikkoja, ja bussipysäkki sijaitsee myös lähellä.

johanna.franska@mll.fi
040 551 9637
maiju.lukkari@raisio.fi
044 797 1325

Satelliitti on Raisiossa sijaitseva avoin kohtaamispaikka ja se on osa Raision kaupungin perhepalvelujen toimintaa. Satelliitissa järjestetään toimintaa kaikenikäisille lapsille ja heidän perheilleen.

Perhekahvilat

Perhekahvilat ovat auki joka arkipäivä klo 9-12. Perhekahvilaan ei tarvitse ilmoittautua etukäteen ja siellä järjestetään erilaista vaihtuvaa, maksutonta ohjelmaa, kuten keskusteluhetkiä vanhemmille, askartelua, liikuntaa ja musiikkia koko perheelle. Lisäksi Satelliitissa järjestetään myös mm. vanhempainryhmiä, tapahtumia koko perheelle sekä MLL Raision yhdistyksen iltaperhekahviloita. MLL toimintaa pyörittää MLL:n Varsinais-Suomen piiri sekä MLL Raision paikallisyhdistys. Keskiviikkoisin (27.5. asti) perhekahvilassa on teemana monikulttuurinen aamu. Mukana perhekahvilassa silloin myös Raision perhe- ja aikuissosiaalityön maahanmuuttajatyö tai Sateenkaari Koto ry.

Satelliitti tarjoaa kahvin, teen ja mehun. Perheet voivat siis tuoda omat eväät ja ruokailuvälineet mukaan toimintaan.
Ohjaajina susanna.leonsaari-kajanen@mll.fi puh. 044 077 0873 sekä MLL Raision yhdistyksen vapaaehtoiset.

Satelliitin nuokkarit

Raision kaupungin nuorisopalvelun Satelliitti-nuokkari järjestää pelailua, hengailua, syömistä ja muuta kivaa 3.–6.-luokkalaisille tiistaisin klo 13 - 17, keskiviikkoisin ja torstaisin klo 14 -17.

Yhteyshenkilö: nuorisotyöntekijä Marko Mustonen, p. 040 568 9899. Ohjaajina: Antonina Huovinen ja Milla Peltomäki.

Katso tarkemmat tiedot kuukausiohjelmastamme!

Perhekahvilan kävijöiden kannattaa Satelliitin FB-sivun seuraamisen lisäksi liittyä myös Satelliitin kahvipöytä -FB-ryhmään. Ryhmässä keskustellaan, vaihdetaan kuulumisia ja vietetään aikaa yhdessä, ihan kuten Satelliitissakin, mutta ajasta ja paikasta riippumatta. Tervetuloa mukaan!

Vauvatreffit ovat kesätauolla!

(Päiv. 20.5.2022)

Kaikki MLL:n Varsinais-Suomen piirin toiminnot löytyvät kätevästi Moodin Facebookista sekä hybridi- ja verkkotoiminta nettisivuiltamme.

Satelliitissa tapahtuu keväällä

(Päiv. 17.5.2022)

MLL Raision yhdistyksen iltaperhekahvilat ovat aina klo 17.30–19.30. Tulevat kahvilat: 15.6., 6.7., 20.7. ja 17.8. Iltaperhekahviloista tiedotetaan Satelliitin FB-sivulla.

Satelliitin kevätretki Rahin kotieläinpuistoon ja Kustavin savipajalle lauantaina 21.5. klo 10–16/ MLL Raisio ja MLL V-S piiri.  Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.

Satelliitin Kevätrieha 31.5. klo 15–19 Satelliitin pihalla ja sisällä. Ohjelmassa muun muassa pihasuunnistusta, -bingo ja -leikkejä, grillausta ja kivaa sisäpuuhaa! FB-tapahtuma löytyy tästä.⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠ Tapahtuman järjestävät MLL:n Varsinais-Suomen piiri ja Raision kaupungin nuorisopalvelut.

Perhelinjan yksilökeskusteluajat

Koetko arjen tällä hetkellä raskaaksi? Tuntuuko, että kaikki keinot vauvavanhempana on käytetty? Painitaanko teillä jatkuvasti uhmaikäisen kanssa tai riidelläänkö teilläkin peli-, nukkumaanmeno- tai kotiintuloajoista? Puhutaan yhdessä perheesi arjesta ja miten sen voisi saada toimivammaksi. Voimme sopia erikseen haluatko tavata puhelimen kautta tai etänä verkossa. Voit laittaa minulle s-postia johanna.franska@mll.fi tai varata ajan osoittessa vslj.fi/perhelinja/, jolloin soitan sinulle ja sovimme tarkemmin tapaamisesta.

Satelliitin kuukausiohjelma

Muuta ohjelmaa Satelliitissa

Moodi - Palvelut perheille

Etsitkö jotain muuta toimintaa johon osallistua yksin tai perheen kanssa? Kaikki MLL:n perheille suunnattu toiminta Varsinais-Suomessa löytyy näppärästi Moodin palvelukoonnista.

Moodi löytyy täältä.

Satelliitti in english

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.