Satelliitti

Perhekeskus Satelliitti on Raisiossa sijaitseva avoin kohtaamispaikka, joka on tarkoitettu alle kouluikäisille lapsille ja heidän perheilleen. 
Kohtaamispaikan toimintaa pyörittää MLL:n Varsinais-Suomen piiri sekä MLL Raision paikallisyhdistys. Satelliitti on osa Raision kaupungin perhepalvelujen toimintaa. 

Toimintapäivinä järjestetään erilaista vaihtuvaa ohjelmaa, kuten askartelua, liikuntaa ja musiikkia. Katso tarkemmat tiedot kuukausiohjelmastamme.

Satelliitti tarjoaa kahvin, teen ja mehun. Perheet voivat siis tuoda omat eväät ja ruokailuvälineet mukaan toimintaan. Omat lelut eivät nyt matkaa kodin ja Satelliitin väliä.

Perhekahvilan aukioloajat

Yhteystiedot

Hulvelankatu 2, Raisio

johanna.franska@mll.fi
040 551 9637
maiju.lukkari@raisio.fi
044 797 1325

Ajankohtaista

Muskarit jatkuvat syksyllä

Suositut vauva- ja perhemuskarit alkavat taas torstaina 19.8. Muskarit järjestetään koronatilanteen takia toistaiseksi vielä etänä Zoomissa. Muskareiden ajat ovat samat kuin keväällä.


Vauvamuskari torstaisin kello 16.45–17.15.
Mukaan pääset tästä linkistä.


Perhemuskari torstaisin kello 17.30–18.00
Mukaan pääset tästä linkistä.

Satelliitin toiminta kesällä

(Päivitetty 28.7.2021)

29.6.–5.8.2021 Puistotreffit pihalla

Juhannuksen jälkeen tavataan puistotreffien merkeissä Satelliitin pihalla keskiviikkoisin kello 10.00–12.00. Puistotreffit ovat maksuttomia. Puistotreffeille ei tarvitse ilmoittautua etukäteen, eikä osallistujamäärää ole rajattu. Tervetuloa mukaan!

Tulettehan vain täysin terveenä. Paikan päällä me aikuiset huolehdimme käsihygieniasta ja turvaväleistä. Puistotreffit voidaan tarvittaessa perua, mikäli rajoitukset kiristyvät. Peruutuksesta ilmoitetaan erikseen kaikille ilmoittautuneille.


Saat lisätietoa Susannalta: susanna.leonsaari@mll.fi tai laittamalla viestiä p. 044 710 9520

Osoite: Lapsiperheiden avoin kohtaamispaikka Satelliitti, Hulvelankatu 2, Raisio (vastapäätä Hulvelankadun Hesburgeria oleva keltainen omakotitalo)

Perhelinjan yksilökeskusteluajat

Koetko arjen tällä hetkellä raskaaksi? Tuntuuko, että kaikki keinot vauvavanhempana on käytetty? Painitaanko teillä jatkuvasti uhmaikäisen kanssa tai riidelläänkö teilläkin peli-, nukkumaanmeno- tai kotiintuloajoista? Puhutaan yhdessä perheesi arjesta ja miten sen voisi saada toimivammaksi. Voimme sopia erikseen haluatko tavata puhelimen kautta tai etänä verkossa. Voit laittaa minulle s-postia johanna.franska@mll.fi tai varata ajan osoittessa vslj.fi/perhelinja/, jolloin soitan sinulle ja sovimme tarkemmin tapaamisesta.

Satelliitin viikko-ohjelma

Poikkeusohjelma voimassa toistaiseksi:

Muuta ohjelmaa Satelliitissa

Satelliitti in english

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.