Satelliitti

Perhekeskus Satelliitti on Raisiossa sijaitseva avoin kohtaamispaikka, joka on tarkoitettu alle kouluikäisille lapsille ja heidän perheilleen.
Kohtaamispaikan toimintaa pyörittää MLL:n Varsinais-Suomen piiri sekä MLL Raision paikallisyhdistys. Satelliitti on osa Raision kaupungin perhepalvelujen toimintaa.

Toimintapäivinä järjestetään erilaista vaihtuvaa ohjelmaa, kuten askartelua, liikuntaa ja musiikkia. Katso tarkemmat tiedot kuukausiohjelmastamme.

Satelliitti tarjoaa kahvin, teen ja mehun. Perheet voivat siis tuoda omat eväät ja ruokailuvälineet mukaan toimintaan. Omat lelut eivät nyt matkaa kodin ja Satelliitin väliä.

Perhekahvilan aukioloajat

Maanantaista perjantaihin
klo 9–12

Hulvelankatu 2, Raisio

johanna.franska@mll.fi
maiju.hamalainen@
raisio.fi

Satelliitin toiminta jatkuu

Satelliitin perhekahvilatoiminta siirtyy sisätiloihin 5.10.2020 alkaen. Vallitsevan tilanteen vuoksi meille ilmoittaudutaan toistaiseksi etukäteen. Kuhunkin päivään ilmoittaudutaan erikseen sen päivän linkistä. Tarkemmat päiväkohtaiset linkit, ohjeet ja ohjevideo näkyvät FB-sivuillamme. Ja muistathan perua varauksesi, mikäli suunnitelmiinne tulee muutoksia!

Kuhunkin päivään mahtuu kerrallaan 7 aikuista ja 10 lasta.
Pihalle voi tulla leikkimään ilman ilmoittautumistakin!
Tulethan toimintaan mukaan vain terveenä!

Lisätietoja Minnalta, p. 040 544 9575

Jos koronavirustartunta todetaan toiminnassa, selvitetään, onko tapahtunut altistumista, ja altistuneet pitää jäljittää ja asettaa karanteeniin 14 vuorokaudeksi.

Seuraamme aktiivisesti tilanteen kehittymistä ja päivitetään ohjeistuksia tarvittaessa. Niissä huomioidaan mahdolliset tarkemmat linjaukset, liittyen esimerkiksi ihmisten väliseen kanssakäymiseen ja tilojen käyttöön (mm. THL, aluehallintovirastot ja kunnat) -> Seuraa siis FB-sivustoamme!

Katso Satelliitin kuukausiohjelma