Satelliitti

Perhekahvila
ma-pe klo 9–12

Hulvelankatu 2, Raisio
Omakotitalo Hesburgeria vastapäätä. Pihalta löytyy parkkipaikkoja, ja bussipysäkki sijaitsee myös lähellä.

johanna.franska@mll.fi
040 551 9637
maiju.lukkari@raisio.fi
044 797 1325

Avoin kohtaamispaikka Satelliitti on Raisiossa sijaitseva avoin kohtaamispaikka ja se on osa Raision kaupungin perhepalvelujen toimintaa. Satelliitissa järjestetään toimintaa kaikenikäisille lapsille ja heidän perheilleen.

Perhekahvilat

Perhekahvilat ovat auki joka arkipäivä klo 9-12. Perhekahvilaan ei tarvitse ilmoittautua etukäteen ja siellä järjestetään erilaista vaihtuvaa, maksutonta ohjelmaa, kuten keskusteluhetkiä vanhemmille, askartelua, liikuntaa ja musiikkia koko perheelle. Lisäksi Satelliitissa järjestetään myös mm. vanhempainryhmiä, tapahtumia koko perheelle sekä MLL Raision yhdistyksen iltaperhekahviloita. MLL toimintaa pyörittää MLL:n Varsinais-Suomen piiri sekä MLL Raision paikallisyhdistys.

Satelliitti tarjoaa kahvin, teen ja mehun. Perheet voivat siis tuoda omat eväät ja ruokailuvälineet mukaan toimintaan.
Ohjaajina susanna.leonsaari@mll.fi puh. 044 077 0873 sekä MLL Raision yhdistyksen vapaaehtoiset.

Satelliitin nuokkarit

Raision kaupungin nuorisopalvelun Satelliitti-nuokkari järjestää pelailua, hengailua, syömistä ja muuta kivaa 3.–6.-luokkalaisille.

Nuokkari on auki toistaiseksi tiistaisin ja torstaisin 14–17.

Yhteyshenkilö: nuorisotyöntekijä Marko Mustonen, puh. 040 568 9899. Ohjaajana: Milla Peltomäki.

Perhekahvilan kävijöiden kannattaa Satelliitin FB-sivun seuraamisen lisäksi liittyä myös Satelliitin kahvipöytä -FB-ryhmään. Ryhmässä keskustellaan, vaihdetaan kuulumisia ja vietetään aikaa yhdessä, ihan kuten Satelliitissakin, mutta ajasta ja paikasta riippumatta. Tervetuloa mukaan!

Vauvatreffit palaavat kesätauolta!

(Päiv. 17.8.2022)

Vauvatreffit verkossa jatkuvat 31.8. tuttuun aikaan klo 13.30–14.30. Vauvatreffien aiheet löydät FB-tapahtumasta Satelliitin sivulta
Linkki Vauvatreffeille verkossa: https://us06web.zoom.us/j/85894701398

Moodi - Palvelut perheille

Etsitkö jotain muuta toimintaa johon osallistua yksin tai perheen kanssa? Kaikki MLL:n perheille suunnattu toiminta Varsinais-Suomessa löytyy näppärästi Moodin palvelukoonnista.

Moodi löytyy täältä.