Marakatti

Marakatti on Turun keskustassa, Perhetalo Heidekenillä sijaitseva avoin kohtaamispaikka, joka on tarkoitettu alle kouluikäisille lapsille ja heidän perheilleen.

Vanhemmuuden tuen palvelut Marakatissa.

Perhekahvilan aukioloajat

Vauvakahvila
ma klo 10–12 & klo 13-15

Perhekahvilat
 ti klo 9-12 & klo 13–15
to klo 9-12 & klo 13–15

(Kahvilat toistaiseksi ajanvarauksella)

Perhetalo Heideken
Sepänkatu 3, Turku
rea.metsapalo@mll.fi

Vauva- ja perhekahvilatoiminta jatkuu

(Päiv. 30.8.2021)

Siirrymme puistotreffeiltä perhekahvilaan sisätiloihin ennakkoilmoittautumisella alk. to 2.9.2021.

Toimintaan voi osallistua vauvakahvilaan 4 perhettä kerrallaan ja perhekahvilaan 3 perhettä kerrallaan. Mukaan tullaan vain täysin terveenä, ilman flunssan oireita. Paikan päällä me aikuiset käytämme maskia ja huolehdimme omasta ja lapsen käsihygieniasta sekä turvaväleistä.

Aikoja on varattavissa seuraavasti:

• Vauvakahvila ma klo 10–12 ja klo 13-15
  • Perhekahvila ti klo 9-12 ja klo 13–15
  • Perhekahvila to klo 9-12 ja klo 13–15

Varaa oma aikasi kunkin päivän Lyyti-linkin kautta. Varauslinkit löydät joka viikko Marakatin Facebook-sivuilta. Seuraavan viikon linkit julkaistaan aina torstaisin kello 15.00. Varaamallanne ajalla voitte olla sen ajan, jonka haluatte.

Marakatin Facebook-sivulle pääset tästä linkistä.

Saat lisätietoa:
rea.metsapalo@mll.fi tai p. 044 710 9520
Osoite: Perhetalo Heideken, Sepänkatu 3, 20700 Turku.

Vauvatreffit verkossa jatkuvat

Suositut vauvatreffit jatkuvat taas syksyllä! Vauvatreffeillä tavataan verkossa joka keskiviikko 13.30–14.30.

Vauvatreffeillä on aina erilaisia alustuksia ja asiantuntijoita mukana keskustelemassa erilaisista aiheista. Treffit järjestetään Zoom-alustan välityksellä. Mukaan ei tarvitse erikseen ilmoittautua.

Mukaan treffeille pääset aina tästä linkistä.

Muskarit jatkuvat syksyllä

Suositut vauva- ja perhemuskarit alkavat taas torstaina 19.8. Muskarit järjestetään koronatilanteen takia toistaiseksi vielä etänä Zoomissa. Muskareiden ajat ovat samat kuin keväällä.

Vauvamuskari torstaisin kello 16.45–17.15.
Mukaan pääset tästä linkistä.

Perhemuskari torstaisin kello 17.30–18.00
Mukaan pääset tästä linkistä.

Perhelinjan yksilökeskusteluajat

Koetko arjen tällä hetkellä raskaaksi? Tuntuuko, että kaikki keinot vauvavanhempana on käytetty? Painitaanko teillä jatkuvasti uhmaikäisen kanssa tai riidelläänkö teilläkin peli-, nukkumaanmeno- tai kotiintuloajoista? Puhutaan yhdessä perheesi arjesta ja miten sen voisi saada toimivammaksi. Voimme sopia erikseen haluatko tavata puhelimen kautta tai etänä verkossa. Voit laittaa minulle s-postia johanna.franska@mll.fi tai varata ajan osoittessa vslj.fi/perhelinja/, jolloin soitan sinulle ja sovimme tarkemmin tapaamisesta.

Marakatilla on nyt oma Facebook-ryhmä

Perhekeskus Marakatilla on nyt Facebookissa oma ryhmä! Liity mukaan, niin pääset vaikuttamaan Marakatin tuottamiin palveluihin. Haluamme mielellämme tietää, mitä esimerkiksi toivotte etäkahviloissa tapahtuvan, minkälaisia asiantuntijoita toivotte vieraaksi, miten voimme olla avuksi tässä poikkeustilassa.

Ja toki vaihdetaan kuulumisia ja tuodaan toisillemme hyvää mieltä, vinkkejä ja apuja! Liittymään pääset täältä.

Marakatin viikko

Poikkeusohjelma voimassa toistaiseksi. Katso tarkemmat tiedot "Ajankohtaista"-osiosta.

Muuta ohjelmaa Marakatissa

Marakatti in English

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.