Marakatti

Marakatti on Turun keskustassa, Perhetalo Heidekenillä sijaitseva avoin kohtaamispaikka, joka on tarkoitettu kaikenikäisille lapsille ja heidän perheilleen.

Perhekahvilan aukioloajat

Perhekahvilat
 ti klo 9–12 & klo 13–15
to klo 9–12 & klo 13–15
pe klo 9–12

Vauvakahvila
ma klo 10–12 & klo 13-15

Vauvatreffit
ke klo 13.30–15.30

⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Marakatin
Yhteystiedot

Perhetalo Heideken
Sepänkatu 3, Turku
044 710 9520
rea.metsapalo@mll.fi

Avoin kohtaamispaikka Marakatti löytyy perhetalo Heidekenin sisäpihalta (isot pariovet, rappu A), Sepänkatu 3 ja heti 1. kerroksesta. Jos ulko-ovemme on lukossa, paina rohkeasti Marakatin ovisummeria.

Vauva- ja perhekahvilat, sekä vauvatreffit ovat maksuttomia ja niihin sinun ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Lisäksi Marakatissa järjestetään esim. ABC-vanhempainryhmiä 3-12 -vuotiaiden lasten vanhemmille, iltaperhekahviloita sekä tapahtumia kaikenikäisten lasten perheille.

Lastenvaunut jätetään sisäpihan ulkokatokseen, ja sisälle Marakattiin voit tuoda turvaistuimet ja vaunukopan yms. Aikuisten ja isompien lasten ulkovaatteille ja ulkokengille löytyy omat paikat 1. kerroksen ulko-oven viereisestä naulakosta.

Mukanasi voi olla omat eväät. Niitä varten meiltä löytyy mm. astioita, mikro sekä jääkaappi. Lisäksi Marakatin vauva-ja perhekahvilassa on tarjolla pieneen hintaan kahvia, teetä ja mehua, piirakkaa. Voit maksaa meille käteisellä tai Mobilepayllä.

Vakituisina ohjaajina toimivat:
Rea Metsäpalo (MLL Varsinais-Suomen piiri)
Pirjo Knegbe (Turun kaupungin varhaiskasvatus / ma, ti ja to) sekä Lotta Leppänen (Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymä / to) 

Lämpimästi tervetuloa!

Ajankohtaista