Marakatti

Marakatti on Turun keskustassa, Perhetalo Heidekenillä sijaitseva avoin kohtaamispaikka, joka on tarkoitettu alle kouluikäisille lapsille ja heidän perheilleen. 

Perhekahvilan aukioloajat

Yhteystiedot

Perhetalo Heideken
Sepänkatu 3, Turku
044 710 9520
susanna.leonsaari@mll.fi

Ajankohtaista

Perhekohtaiset leikkitunnit ajanvarauksella

(Päivitetty 12.5.2021)
Marakatin maksuttomat perhekohtaiset leikkitunnit jatkuvat ja korvaavat toistaiseksi koronatilanteen vuoksi normaalin vauva- ja perhekahvilatoiminnan. Tervetuloa vanhempi ja lapsi tai koko perhe kerrallaan. Lapsilla on mahdollisuus leikkiä Marakatin monipuolisella leluvalikoimalla ja osallistua pieneen toimintaan esim. askarteluun tai laululeikkeihin. Tarjolla myös kahvia ja teetä. 

Toimintaan voi osallistua tämän hetkisen koronaohjeistuksen mukaan 2 perhettä kerrallaan 15.5. alkaen (max. 10 hlöä). Halutessasi voit varata molemmat ajat omalle perheellesi, jos et halua osallistua toisen perheen kanssa samaan aikaan. 

Tulettehan vain täysin terveenä. Paikan päällä me aikuiset käytämme maskeja, sekä huolehdimme käsihygieniasta ja turvaväleistä. Perhetunnit voidaan tarvittaessa perua, mikäli rajoitukset kiristyvät. Peruutuksesta ilmoitetaan erikseen kaikille ilmoittautuneille.

Aikoja varattavissa maanantaisin, tiistaisin ja torstaisin klo 9.30–11.30 sekä klo 13–15. Varaa oma aikasi kunkin päivän ja kellonajan Lyyti-linkin kautta. Varaamanne ajan puitteissa voitte viettää sen verran aikaa, kun teille itsellenne sopii. Varaukset tehdään viimeistään edellisenä arkipäivänä klo 16 mennessä. Seuraavan viikon linkit aukeavat aina edellisen viikon torstaina klo 8. 

Päiväkohtaiset Lyyti-linkit löytyvät Marakatin FB-sivulta.

Saat lisätietoa: johanna.franska@mll.fi tai laittamalla viestiä p. 040 551 9637 / Johanna

Osoite: Perhetalo Heideken, Sepänkatu 3, 20700 Turku.

Perhelinjan yksilökeskusteluajat

Koetko arjen tällä hetkellä raskaaksi? Tuntuuko, että kaikki keinot vauvavanhempana on käytetty? Painitaanko teillä jatkuvasti uhmaikäisen kanssa tai riidelläänkö teilläkin peli-, nukkumaanmeno- tai kotiintuloajoista? Puhutaan yhdessä perheesi arjesta ja miten sen voisi saada toimivammaksi. Voimme sopia erikseen haluatko tavata puhelimen kautta tai etänä verkossa. Voit laittaa minulle s-postia johanna.franska@mll.fi tai varata ajan osoittessa vslj.fi/perhelinja/, jolloin soitan sinulle ja sovimme tarkemmin tapaamisesta.

Marakatin toiminta

(Päivitetty 11.1.2021)
Marakatin toiminta jatkuu toistaiseksi verkossa Varsinais-Suomea koskevien rajoituksien takia. Ajankohtaisimman tiedon toiminnasta ja liittymislinkit verkkotapaamisiin löydät aina tältä sivulta tai Marakatin Facebook-sivulta

Lisätietoa Marakatin toiminnasta voit aina kysyä Johannalta, johanna.franska@mll.fi tai p. 040 551 9637

Lämpimästi tervetuloa!

Marakatilla on nyt oma Facebook-ryhmä

Perhekeskus Marakatilla on nyt Facebookissa oma ryhmä! Liity mukaan, niin pääset vaikuttamaan Marakatin tuottamiin palveluihin. Haluamme mielellämme tietää, mitä esimerkiksi toivotte etäkahviloissa tapahtuvan, minkälaisia asiantuntijoita toivotte vieraaksi, miten voimme olla avuksi tässä poikkeustilassa.

Ja toki vaihdetaan kuulumisia ja tuodaan toisillemme hyvää mieltä, vinkkejä ja apuja! Liittymään pääset täältä.

Marakatin viikko

Poikkeusohjelma voimassa toistaiseksi. Katso tarkemmat tiedot alla olevista tiedostoista:

Muuta ohjelmaa Marakatissa

Katso tapaamiset kuukausiohjelmasta

  • Raskaustreffit
  • Äimä ry:n vertaistukiryhmä
  • Nuorten leskien vertaistukiryhmä
  • Yksinhuoltajien olohuone
  • MLL Turun keskosperheet
  • Viittomakahvila Vispilä

Marakatti in English

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.