Marakatti

Marakatti on Turun keskustassa, Perhetalo Heidekenillä sijaitseva avoin kohtaamispaikka, joka on tarkoitettu alle kouluikäisille lapsille ja heidän perheilleen. 

Perhekahvilan aukioloajat

Yhteystiedot

Perhetalo Heideken
Sepänkatu 3, Turku
044 710 9520
susanna.leonsaari@mll.fi

Ajankohtaista

Muskarit jatkuvat syksyllä

Suositut vauva- ja perhemuskarit alkavat taas torstaina 19.8. Muskarit järjestetään koronatilanteen takia toistaiseksi vielä etänä Zoomissa. Muskareiden ajat ovat samat kuin keväällä.


Vauvamuskari torstaisin kello 16.45–17.15.
Mukaan pääset tästä linkistä.


Perhemuskari torstaisin kello 17.30–18.00
Mukaan pääset tästä linkistä.

Marakatin toiminta kesällä

(Päivitetty 28.7.2021)


29.6.–5.8.2021 Puistotreffit Heidekenin pihalla

Juhannuksen jälkeen tavataan puistotreffien merkeissä perhetalo Heidekenin pihalla tiistaisin ja torstaisin kello 10.00–12.00 & 13.00–15.00. Puistotreffeille ei tarvitse ilmoittautua etukäteen, eikä osallistujamäärää ole rajattu. Tervetuloa mukaan!

Tulettehan vain täysin terveenä. Paikan päällä me aikuiset huolehdimme käsihygieniasta ja turvaväleistä. Perhetunnit voidaan tarvittaessa perua, mikäli rajoitukset kiristyvät. Peruutuksesta ilmoitetaan erikseen kaikille ilmoittautuneille.


Saat lisätietoa: johanna.franska@mll.fi tai laittamalla viestiä p. 040 551 9637 / Johanna

Osoite: Perhetalo Heideken, Sepänkatu 3, 20700 Turku.

Perhelinjan yksilökeskusteluajat

Koetko arjen tällä hetkellä raskaaksi? Tuntuuko, että kaikki keinot vauvavanhempana on käytetty? Painitaanko teillä jatkuvasti uhmaikäisen kanssa tai riidelläänkö teilläkin peli-, nukkumaanmeno- tai kotiintuloajoista? Puhutaan yhdessä perheesi arjesta ja miten sen voisi saada toimivammaksi. Voimme sopia erikseen haluatko tavata puhelimen kautta tai etänä verkossa. Voit laittaa minulle s-postia johanna.franska@mll.fi tai varata ajan osoittessa vslj.fi/perhelinja/, jolloin soitan sinulle ja sovimme tarkemmin tapaamisesta.

Marakatilla on nyt oma Facebook-ryhmä

Perhekeskus Marakatilla on nyt Facebookissa oma ryhmä! Liity mukaan, niin pääset vaikuttamaan Marakatin tuottamiin palveluihin. Haluamme mielellämme tietää, mitä esimerkiksi toivotte etäkahviloissa tapahtuvan, minkälaisia asiantuntijoita toivotte vieraaksi, miten voimme olla avuksi tässä poikkeustilassa.

Ja toki vaihdetaan kuulumisia ja tuodaan toisillemme hyvää mieltä, vinkkejä ja apuja! Liittymään pääset täältä.

Marakatin viikko

Poikkeusohjelma voimassa toistaiseksi. Katso tarkemmat tiedot alla olevista tiedostoista:

Muuta ohjelmaa Marakatissa

Marakatti in English

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.