Marakatti

Marakatti on Turun keskustassa, Perhetalo Heidekenillä sijaitseva avoin kohtaamispaikka, joka on tarkoitettu alle kouluikäisille lapsille ja heidän perheilleen. 

Perhekahvilan aukioloajat

Vauvakahvila 
ma klo 10–12 & klo 13-15

Perhekahvilat
 ti klo 9–12 & klo 13–15
to klo 9–12 & klo 13–15
pe klo 9–12

⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Marakatin
Yhteystiedot

Perhetalo Heideken
Sepänkatu 3, Turku
044 710 9520
rea.metsapalo@mll.fi

Avoin kohtaamispaikka Marakatti löytyy perhetalo Heidekenin sisäpihalta (isot pariovet, rappu A), Sepänkatu 3 ja heti 1. kerroksesta. Jos ulko-ovemme on lukossa, paina rohkeasti Marakatin ovisummeria.

Vauva -ja perhekahvilamme ovat maksuttomia ja niihin sinun ei tarvitse perheesi kanssa ilmoittautua etukäteen.

Lastenvaunut jätetään sisäpihan ulkokatokseen, ja sisälle Marakattiin voit tuoda turvaistuimet ja vaunukopan yms. Aikuisten ja isompien lasten ulkovaatteille ja ulkokengille löytyy omat paikat 1. kerroksen ulko-oven viereisestä naulakosta.

Mukanasi voi olla omat eväät. Niitä varten meiltä löytyy mm. astioita, mikro sekä jääkaappi. Lisäksi Marakatin vauva-ja perhekahvilassa on tarjolla pieneen hintaan kahvia, teetä ja mehua, piirakkaa. Voit maksaa meille käteisellä tai Mobilepayllä.


Lämpimästi tervetuloa!

Ajankohtaista

Mamma Marakatin kirpputoripäivä

(Päiv. 18.5.2022)

2.6. klo 10–14 Mamma Marakatin kirpputoripäivä Perhetalo Heidekenin sisäpihalla. Tapahtumassa Mamma Marakatti laulattaa ja leikittää lapsia sekä lapset pääsevät purkamaan energiaa pomppulinnaan. Ohjelmassa myös muuta hauskaa! Lisätiedot FB-tapahtumasta.

Vauva- ja perhemuskarit sekä Vauvatreffit ovat kesätauolla!

(Päiv. 18.5.2022)

Vauva- ja perhemuskarit jatkuvat taas syksyllä. Kaikki MLL:n Varsinais-Suomen piirin toiminnot löytyvät kätevästi Moodin Facebookista sekä hybridi- ja verkkotoiminta nettisivuiltamme.

Perhelinjan yksilökeskusteluajat

Koetko arjen tällä hetkellä raskaaksi? Tuntuuko, että kaikki keinot vauvavanhempana on käytetty? Painitaanko teillä jatkuvasti uhmaikäisen kanssa tai riidelläänkö teilläkin peli-, nukkumaanmeno- tai kotiintuloajoista? Puhutaan yhdessä perheesi arjesta ja miten sen voisi saada toimivammaksi. Voimme sopia erikseen haluatko tavata puhelimen kautta tai etänä verkossa. Voit laittaa minulle s-postia johanna.franska@mll.fi tai varata ajan osoittessa vslj.fi/perhelinja/, jolloin soitan sinulle ja sovimme tarkemmin tapaamisesta.

Marakatin oma ryhmä sulkeutuu tarpeettomana 25.5., tervetuloa Moodiin!

Laita Moodin FB-sivu seurantaan! Siellä tiedotamme MLL:n toiminnoista Varsinais-Suomessa.

Marakatin kuukausiohjelma

Muuta ohjelmaa Marakatissa

Moodi - Palvelut perheille

Etsitkö jotain muuta toimintaa johon osallistua yksin tai perheen kanssa? Kaikki MLL:n perheille suunnattu toiminta Varsinais-Suomessa löytyy näppärästi Moodin palvelukoonnista.

Moodi löytyy täältä.

Marakatti in English

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.