Kuukausiohjelma

Kielikahvila syksy 2017 Heideken.pdf (478 kB)
Marakatti ohjelma joulukuu 2017.pdf (978 kB)
jouluinenheidekenohjelmaflaikku.pdf (211 kB)
Jouluinen Heideken perhetapahtuma 13.12.2017 klo 17.30-19.30. maksuton

Perhekeskus Marakatti

Perhekeskus Marakatti on kaikille alle kouluikäisten lasten perheille tarkoitettu avoin ja maksuton kohtaamispaikka Perhetalo Heidekenissä 1. kerroksessa (Sepänkatu 3, Turku). Lastenvaunut voi jättää sisäpihan ulkokatokseen ja ulkovaatteet sekä kengät ala-aulan narikkaan. Turvaistuimet yms. voit ottaa mukaasi perhekeskuksen sisäpuolelle. Tervetuloa!

HUOM! Perhekahvila auki to 21.12. klo 9-14 ja on joulutauolla 22.12.2017-1.1.2018. Jatkamme normaalisti ti 2.1.2018 klo 9-15.

• Vauvakahvila maanantaisin klo 10-15

• Perhekahvila tiistaisin ja torstaisin klo 9-15 sekä perjantaisin klo 9-12
    Myös iltaperhekahvila kerran kuukaudessa to klo 17-19!

• Vauvatreffit keskiviikkoisin klo 13.30-15.30

• Raskaustreffit -synnytysvalmennusta 4 kertaa vuodessa klo 17-19. Kts sivupalkki.

• Vauvamuskari ja perhemuskari torstai-iltaisin

• The International Cafe - Kansainvälinen kahvila, myös sunnuntaisin kerran kuukaudessa

• Keskusteluryhmä,Suomen kielen 100 salaisuutta.Puhekieltä kahvikupin ääressä. Lauantaisin klo 14-16. Jatkuu keväällä 20.1.2018.

• Kielikahvila TuMu perjantaisin klo 16.30-18. Kevään 2018 aloituksesta ilmoitetaan myöhemmin.

Tutustu toimintoihin tarkemmin sivupalkista ja Marakatin kuukausiohjelmasta - ja tule rohkeasti mukaan!

VASTAA JA VAIKUTA! Jätä meille palautetta MLL:n Varsinais-Suomen piirin perhekeskuskyselyssä:

Haluamme kehittää Varsinais-Suomen perhekeskuksien toimintaa yhdessä Sinun kanssasi. Tämän perhekeskuskyselyn avulla voit vaikuttaa siihen, millaista toimintaa ja millaisia sisältöjä sekä millaista tukea vanhemmuuteen perhekeskuksissa tarjotaan.

Kysely on yhteinen seuraavien MLL:n perhekeskusten asiakkaille: Perhekeskus Marakatti, Turku/Perhetalo Heideken – Perhekeskus Ipana-Messi, Uusikaupunki – Perhekeskus Mukalavintti, Laitila – Raision Perhekeskus Satelliitti.

Aivan kyselyn lopusssa on myös mahdollisuus omille kehittämisehdotuksille ja avoimelle palautteelle. Vastaukset käsitellään nimettöminä eikä vastaajaa voida tunnistaa.

Tästä klikkaamalla pääset palautekyselyyn.

Lisätietoja Perhekeskus Marakatista
Perhekeskustoiminnan ohjaaja
Rea Metsäpalo
rea.metsapalo(at)mll.fi

Koulutukset toteutetaan yhteistyössä Opintokeskus Siviksen kanssa.

Yhteistyössä: Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymän Kasvatusasiankeskus ja Turun kaupungin Varhaiskasvatus.