Vuoden 2024 Perheiden päivän kiitos Laitilalle

Lapsiperheisiin panostaminen luo tulevaisuutta

Mannerheimein Lastensuojeluliiton Varsinais-Suomen piirillä on ollut vuosittain tapana kiittää kansainvälisenä Perheiden päivänä 15.5. kuntaa tai muuta tahoa, joka on tehnyt esimerkillistä työtä lapsiperheiden hyvinvoinnin lisäämiseksi. Vuoden 2024 kiitos meni piirihallituksen päätöksellä Laitilan kaupungille.

Laitilan kaupunki on vuosia tehnyt tavoitteellista yhteistyötä järjestöjen kanssa. Viime vuosina kaupunki on satsannut hienosti lapsiperheiden ja etenkin maahan muuttaneiden perheiden yhteisöllisyyteen ja vertaistuelliseen toimintaaan. MLL:n Laitilan paikallisyhdistys ja Varsinais-Suomen piiri ovat toimineet tässä yhteistyökumppaneina kaupungin kanssa. Kiitosta tuli myös siitä, että kaupunki on järjestänyt lapsiperheiden käyttöön hyvät tilat kaupungin keskustasta.

Virallinen kiitos luovutettiin tiistaina 14.5. Laitilan kaupungintalolla. Kiitosta oli välittämässä MLL:n Varsinais-Suomen piirin puheenjohtaja Jussi Mertsola, järjestöpäällikkö Katja Rippstein sekä toiminnanjohtaja Janina Andersson. Palkinnon ottivat vastaan kaupunginhallituksen puheenjohtaja Pekka Kuusisto, kaupunginjohtaja Lauri Kattelus, hallintojohtaja Heli Kiertokari-Laitinen, jaoston puheenjohtaja Hanna Lahtonen ja valtuuston puheenjohtaja Riikka Saarela.