Tule meille töihin

MLL:n Varsinais-Suomen piiri on noin 30 työntekijän työyhteisö, johon kuuluu niin vakinaisia kuin määräaikaisiakin työntekijöitä. Tämän lisäksi meillä on myös paljon keikkatyöntekijöitä. Kuten järjestöissä yleensä, valtaosan työnkuva on todella moninainen ja laaja. Suurimmalla osalla on sosiaali-, kasvatus- tai terveydenhoitoalan koulutus, mutta meille mahtuu osaajia myös muista koulutustaustoista. Meillä on matala organisaatio, ja työssämme keskeistä on luottamus, tavoitteellisuus, vastuullisuus ja ilo. Kehitämme toimintaamme koko työyhteisön voimin, ja jokaisen mielipide on yhtä tärkeä.

Avoimet työpaikat:

Viestintäassistentti


Haemme viestintäassistenttia suunnittelemaan ja toteuttamaan piirimme viestintää STEA:n Paikka auki -ohjelman tuella!

Viestintäassistentin tehtäviin kuuluu piirin eri toimintojen päivittäisviestintä eli sisällöntuotanto, visuaalinen viestintä sekä nettisivujen ja sosiaalisen median päivittäminen. Tehtäviin kuuluu esimerkiksi erilaisten esitteiden ja materiaalien taittoa, valokuvaamista ja kuvien käsittelyä. Kokemus videoiden tekemisestä on iso bonus! Lisäksi viestintäassistentti toimii yhteyshenkilönä tiedotusvälineisiin sekä paino- ja julkaisupaikkoihin.

Tehtävä edellyttää hyviä tietoteknistä taitoja, hyvää kielellistä osaamista, nopeaa oppimiskykyä, hyviä sosiaalisia taitoja ja itsenäistä työotetta. Tärkeintä on aito kiinnostus tehdä järjestötyötä viestinnän keinoin ja halu hankkia työkokemusta järjestöviestinnän tehtäviin työllistymiseksi.

Tehtävä täytetään STEA:n Paikka auki -avustusohjelman tuella. Avustusohjelman mukaisesti palkattavan henkilön tulee olla työtön ja enintään 29-vuotias. Työsuhde on määräaikainen, 12 kuukautta. Palkkaus sosiaalialan TESin 3. vaativuusryhmän mukaisesti.

Lisätietoja antaa toiminnanjohtaja Janina Andersson. Hakemukset 8.3.2020 mennessä sähköpostitse:


Toiminnanjohtaja Janina Andersson
janina.andersson@mll.fi
040 5098998