Tule meille töihin

MLL:n Varsinais-Suomen piiri on noin 30 työntekijän työyhteisö, johon kuuluu niin vakinaisia kuin määräaikaisiakin työntekijöitä. Tämän lisäksi meillä on myös paljon keikkatyöntekijöitä. Kuten järjestöissä yleensä, valtaosan työnkuva on todella moninainen ja laaja. Suurimmalla osalla on sosiaali-, kasvatus- tai terveydenhoitoalan koulutus, mutta meille mahtuu osaajia myös muista koulutustaustoista. Meillä on matala organisaatio, ja työssämme keskeistä on luottamus, tavoitteellisuus, vastuullisuus ja ilo. Kehitämme toimintaamme koko työyhteisön voimin, ja jokaisen mielipide on yhtä tärkeä.

Avoimet työpaikat:

Nuorisotyön kouluttaja (keikkatyö)

Haemme lasten, nuorten ja vanhempien kanssa viihtyvää nuorisotyön kouluttajaa keikkatyöhön Varsinais-Suomen alueen kouluihin.

Koulut voivat tilata MLL:sta kouluttajan pitämään tukioppilaiden koulutuksia, teemallisia oppitunteja, vanhempainiltoja sekä opettajien koulutuksia. Oppitunnit ovat pääsääntöisesti päiväaikaan, vanhempainillat ilta-aikaan ja opettajien koulutukset ajoittain myös viikonloppuisin.

Koulutusten teemoina ovat mm. tuki- ja kummioppilastoiminta, mediakasvatus, tunne- ja sosiaaliset taidot, kiusaamisen ehkäiseminen, ryhmän turvallisuuden tukeminen ym. Kouluttaja saa valita itselleen sopivat koulutusaiheet.

Tehtävä sopii erityisen hyvin esimerkiksi sosiaali-, kasvatus-, tai mediakasvatusalan koulutuksen saaneille. Keikkaluontoisuuden vuoksi, tehtävä sopii erityisen hyvin myös loppuvaiheen opiskelijoille tai yrittäjille muun työn lisäksi.

Tällä hetkellä etsimme kouluttajaa, joka pystyy toimimaan etenkin päiväaikaan ja on valmis toimimaan sekä alakoululaisten että yläkoululaisten kanssa.

MLL:n nuorisotyön kouluttajaksi valmistutaan etenemällä kouluttajapolkua. Pakollisena osuutena on kouluttajien peruskoulutus, joka järjestetään seuraavan kerran Helsingissä 3–5.4.2020. Koulutustoiminnan voi aloittaa jo ennen peruskoulutuksen käymistä. Kouluttajapolkuun kuuluu myös mm. täydennyskoulutuksia sekä perehdytystuokio MLL:n työntekijän kanssa.

Lue lisää MLL:n koulutustoiminnasta

Innostuitko? Ota yhteyttä, niin sovitaan tapaaminen!

Nuorisotoiminnan koordinaattori
Ina Vahalahti