Tule meille töihin

MLL:n Varsinais-Suomen piiri on noin 30 työntekijän työyhteisö, johon kuuluu niin vakinaisia kuin määräaikaisiakin työntekijöitä. Tämän lisäksi meillä on myös paljon keikkatyöntekijöitä. Kuten järjestöissä yleensä, valtaosan työnkuva on todella moninainen ja laaja. Suurimmalla osalla on sosiaali-, kasvatus- tai terveydenhoitoalan koulutus, mutta meille mahtuu osaajia myös muista koulutustaustoista. Meillä on matala organisaatio, ja työssämme keskeistä on luottamus, tavoitteellisuus, vastuullisuus ja ilo. Kehitämme toimintaamme koko työyhteisön voimin, ja jokaisen mielipide on yhtä tärkeä.

Avoimet työpaikat:

Tule työkaveriksi innostavaan työyhteisöön!

Haemme perhekeskustoiminnan koordinaattoria ja etsimme sinua tiimityön helmi, joka osaat

• koordinoida kokonaisuuksia: ennakoida, aikatauluttaa jne.
  • kouluttaa vapaaehtoisia ja ammattilaisia
  • johtaa ja ylläpitää erilaisia verkostoja
  • toimia jatkuvasti muuttuvassa toimintaympäristössä
  • tarttua omatoimisesti hiljaisiin signaaleihin
  • kohdata vapaaehtoisia
  • viestiä asioista monikanavaisesti

Vastuullasi on Turun seudun ja Salon paikallisyhdistysten tuki, jota tässä hetkessä tehdään sekä etä- että läsnätyönä. Kokopäivätyö sisältää jonkun verran ilta- ja viikonlopputyötä sekä nopeasti vaihtuvia tilanteita eli vaatii tekijältään joustavuutta. Työsuhde on määräaikainen äitiysloman sijaisuus ajalle 8/2022-9/2023. Koulutus vähintään opisto/AMK-tutkinto. Työtehtävät sijoittuvat Sosiaalialan järjestöjä koskevan työehtosopimuksen 5. vaativuusryhmään.

Hakuaika 15.5.2022 klo 18 asti. Lähetä hakemuksesi (liitteeksi cv, ei todistuksia) osoitteeseen: katja.rippstein@mll.fi

Katja Rippstein
katja.rippstein@mll.fi