Tule meille töihin

MLL:n Varsinais-Suomen piiri on noin 30 työntekijän työyhteisö, johon kuuluu niin vakinaisia kuin määräaikaisiakin työntekijöitä. Tämän lisäksi meillä on myös paljon keikkatyöntekijöitä. Kuten järjestöissä yleensä, valtaosan työnkuva on todella moninainen ja laaja. Suurimmalla osalla on sosiaali-, kasvatus- tai terveydenhoitoalan koulutus, mutta meille mahtuu osaajia myös muista koulutustaustoista. Meillä on matala organisaatio, ja työssämme keskeistä on luottamus, tavoitteellisuus, vastuullisuus ja ilo. Kehitämme toimintaamme koko työyhteisön voimin, ja jokaisen mielipide on yhtä tärkeä.

Avoimet työpaikat:

Moderaattori Otetaan Koppi - hankkeeseen

Etsitään uutta työkaveria MLL:n Varsinais-Suomen piirin Otetaan Koppi -hankkeeseen! Tiimimme kasvaa yhdellä jäsenellä ja haussa on moderaattori, joka toimii Otetaan Koppi -hankkeen lisäksi Turun Seudun Mamien -Facebook ryhmässä. Työ alkaa 3.5.2021 ja päättyy 31.12.2021.

Työ sisältää:

• Moderointia sekä palveluohjausta
  • Syksyllä osallistumista muihin Otetaan Koppi -hankkeen tapahtumiin (online/offline tapahtumat)
  • Myös ilta- ja viikonloppupäivystystä

Mitä toivomme sinulta:

• Toimit luontevasti someyhteisöissä ja somealustat ovat tuttuja
  • Omaat hyvää leikkimielistä asennetta, mutta olet tarvittaessa jämäkkä
  • Osaat kommunikoida sekä somessa että kasvotusten, tilanteessa kuin tilanteessa
  • Tunnet palvelujärjestelmää ja tarvittaessa osaat oma-aloitteisesti etsiä tietoa eri hakukanavia käyttäen
  • Itsenäistä ja rohkeaakin työotetta
  • Nopeat käänteet aikatauluissa eivät saa sinua hämilleen ja osaat suunnitella tarvittaessa nopeastikin aikataulut uusiksi
  • Joustavuutta työaikoihin (ilta- ja viikonloppupäivystykset jaetaan tiimin kesken)

Mitä me tarjoamme sinulle:

• Vaikuttavan ja merkityksellisen työn MLL perheessä
  • Mukavan työyhteisön
  • Hyvällä ja huonolla huumorilla varustetun tiimin, josta saa aina tukea ja josta kahvi ei lopu!
  • Itsenäisen työn

Työaika: 37,5h (sisältää ilta- ja viikonlopputyötä)

Työsuhteen kesto: 3.5.-31.12.2021

Palkkaus: noudatamme sosiaalialan järjestöjä koskevaa työehtosopimusta ja palkka sijoittuu 5. vaativuusryhmään

Hakuaika: haku loppuu 7.4.2021, klo 18. Haastattelut aloitetaan jo viikolla 14

Lisätietoja saat Heini Varpukarilta (Otetaan Koppi-hankkeen vastuukoordinaattori), puh. 044 747 3742 tai sähköpostilla heini.varpukari@mll.fi.