Perhelomalle Lohja Spa & Resortiin!

Maaseudun Terveys- ja Lomahuolto ry (MTLH) ja Mannerheimin Lastensuojeluliiton Varsinais-Suomen piiri (MLL) järjestävät tänä vuonna yhteistyössä loman lapsiperheille, jotka ovat MLL:n tukihenkilötoiminnan ja avoimen kohtaamispaikkatoiminnan asiakkaita. Loman hakuaika päättyy huhtikuussa ja loma järjestetään heinäkuussa lomakohteessa Lohja Spa & Resort.

MLL:n asiakkaille on varattuna Perheloma 10 perheelle, ajalle 15.-20.7.2024. Hakuaika lomalle päättyy 15.4.2024.

Lomalle hakeminen

Täytä sähköinen hakemus alla olevasta linkistä. Valitse ensin ”Millaista lomaa etsit?” -kohdasta Lapsiperhelomat ja sen jälkeen haettava loma löytyy suodattamalla Yhteistyökumppani-valikosta, MLL Varsinais-Suomen piiri nimellä. Samalle hakemukselle voi valita 3 erillistä lomatoivetta. Hakemukseen ei tarvita erillisiä liitteitä, mutta se tulee täyttää huolellisesti myös perusteluiden osalta.

Lomatuen myöntäminen

Lomatuet myönnetään pienituloisille, joilla ei muuten olisi mahdollisuutta lomaa itselleen järjestää. Myös hakijoiden terveydelliset ja sosiaaliset perusteet otetaan huomioon lomatukea myönnettäessä. Lomatukea voidaan samalle hakijalle myöntää korkeintaan kolmen vuoden välein ja korkeintaan 3 lomaa 10 vuoden sisällä. Otamme huomioon kaikkien lomajärjestöjen myöntämät lomatuet.

Loman omavastuu

Loman omavastuu on aikuisilta ja 17 vuotta täyttäneiltä 125 €. Omavastuu kattaa majoituksen perhekoon mukaisissa huoneissa/huoneistoissa, täysihoitoruokailut sekä lomaan kuuluvan ohjelman. Matkakulut jäävät lomalaiselle itselleen maksettavaksi.

Kuva: MTLH ry / Lohja Spa & Resort