Lastenhoitotilaus puhelimitse

Lastenhoitovälitys
p. (02) 235 4720
avoinna arkisin klo 8-13

Voit tilata hoitajan seuraavien kuntien alueelle:
Turku, Lieto, Raisio, Rusko, Masku, Naantali, Mynämäki, Nousiainen,Uusikaupunki, Salo ja Kaarina.

Välitämme hoitajia niiden kuntien alueille, jotka avustavat MLL:n Varsinais-Suomen piirin lastenhoitotoimintaa.

Lastenhoitotilaus internetissä

Välitysohjelman kautta voit tehdä tilauksen vaivattomasti mihin vuorokauden aikaan tahansa.
Tilaukset käsitellään arkisin klo 8 - 13. Saat tilauksestasi kuittauksen tekstiviestillä, kun välityspiste on ottanut tilauksesi käsittelyyn.

Rekisteröidy nettipalvelun uudeksi käyttäjäksi
Tilaa hoitaja netissä rekisteröityneet käyttäjät

Kun tilaat hoitajan internetin kautta, rekisteröidy ensin lastenhoitoavun käyttäjäksi. Rekisteröityminen tehdään vain kerran. Jatkossa voit tehdä tilauksia kirjautumalla järjestelmään sisään henkilökohtaisella käyttäjätunnuksellasi ja salasanallasi.

Välitysohjelman omien asiakassivujesi kautta pääset mm.

• Tulostamaan hoitajalle valmiiksi täytetyn palkkatositteen
  • Tekemään ja seuraamaan tilauksiasi
  • Lähettämään viestejä välityspisteeseen
  • Jättämään palautetta

Lastenhoito

Lastenhoitoa arkeen ja juhlaan

Mannerheimin Lastensuojeluliiton Varsinais-Suomen piiri tarjoaa perheille lastenhoitoa tilapäiseen ja lyhytaikaiseen tarpeeseen esimerkiksi kun vanhempi haluaa viettää vapaa-aikaa, lapsi on sairaana tai vanhemmalla on työmeno.

Hoitajat ovat suorittaneet MLL:n lastenhoitokurssin ja perheelle valitaan heidän tarpeisiinsa parhaiten sopiva hoitaja. Hoitajat ovat vähintään 16-vuotiaita ja heidät on valittu tehtävään haastattelun ja perehdytyksen kautta.

Palvelun hinta:

• Arkisin 8,20 €/tunti ( puolen tunnin tarkkuudella)
  • Pyhäpäivinä 16,40 €/tunti
  • Minimikorvaus on 2 tunnin palkka
  • Palkka maksetaan tilatulta ajalta, vaikka perhe palaisikin aikaisemmin kotiin. Tilauksessa sovittu aika on hoitajan työaika.
  • Kotitalousvähennyskelpoinen

Mahdollinen hoitotilauksen peruutus tulee tehdä viimeistään hoitotapahtumaa
edeltävänä päivänä kello 12.00 mennessä!

Lisätietoja lastenhoitotoiminnasta

Perhetoiminnan ohjaaja