Tukea hallitustyöskentelyyn

Täyskäsipäivä 2.2.2017

Täyskäsipäivä on yhdistyksesi luottamus- ja vastuuhenkilöiden järjestökoulutus. Sieltä saat perustiedot luottamustoimen hoitamista varten ja siellä keskustellaan MLL:n ajankohtaisista asioista. Iltaan kannattaa osallistua yhdistyksestä isommallakin porukalla.

Materiaalit löydät täältä.

Lisätietoja: Järjestöpäällikkö Katja Rippstein, katja.rippstein@mll.fi, 045 132 6736

Puheenjohtajien kokoontumisajot 13.2.2017

Puheenjohtajien kokoontumisajoissa käydään keskustelua luottamustehtävän päivän polttavista kysymyksistä.

Aika                    maanantai 13.2.2017 klo17.30-20

Paikka                Perhetalo Heideken, Sepänkatu 3, Turku

Lisätietoja ja ilmoittautuminen iltaan 6.2.2017 mennessä jonna.nurminen@mll.fi tai p.044 077 0892

Ymmärrä Yhdistystä verkkokoulutus (2 op., Moodle) alkaa 6.3.2017

Koulutus pureutuu yhdistystoiminnan perusteisiin ja koko koulutus on verkko-opetusta.  Tavoitteena on, että kurssin suoritettuasi hallitset yhdistystoiminnan perusasiat, jolloin mahdollisen luottamustehtävän hoitaminen tuntuu sinusta hallitummalta tai innostut jäsenenä yhä aktiivisemmin osallistumaan yhdistyksesi toimintaan. Koulutus tapahtuu Moodle oppimisympäristössä eikä vaadi tietokoneelta eikä sen käyttäjältä erityisvalmiuksia, internetyhteys tulee olla. Koulutus on osallistujalle maksuton. Koulutukseen otetaan 15 ensin ilmoittautunutta.

Aika                    6.3.-9.4.2017

Paikka                Moodle oppimisympäristö

Lisätietoja ja ilmoittautuminen 1.3.2017 mennessä jaana.loimisto@mll.fi  tai p. 050 436 2999.

Yhdistystoimijoiden kevätristeily 25.-26.3.2017

Pitkästä aikaa lähdetään Varsinais-Suomen yhdistysporukalla risteilemään. Totutusti huippusuositut risteilyn täyttyvät nopeasti – olemme varautuneet 100 osallistujaan. Risteilyllä saat monipuolisen kattauksen MLL:n toiminnasta. Tarjolla on Jututtamoa, strategiapajaa, yhteistyöstä Siviksen kanssa, perhekahvilaohjaajien peruskoulutusta ja vinkkejä viestintään. Yhdistystorilla on tarjolla tietoa varainhankintaa, jäsentyöhön, kerhotoimintaan ja monikulttuuriseen lapsi- ja perhetoimintaan liittyen – löytyy sieltä hallitusklinikkakin. Tarkempi ohjelma 1/2017 Lapsiperhetiedotteessa.

Aika                    lähtö lauantaina aamulaivalla 25.3.2017, paluu sunnuntaina 26.3.2017

Paikka                Viking Line Amorella

Risteilyn hinta on 40e henkilö ja se sisältää hyttipaikan, lauantaina aamiaisen ja buffet ruokailun sekä koulutukset materiaaleineen.

Ilmoittautuminen on käynnissä 9.1.-19.2.2017. Saat tähän liittyen webropol-linkin jonne ilmoittautua. Kannattaa lähteä yhdistyksestä isolla porukalla reissuun – näistä on aina jäänyt meille muisteltavaa kiikkustuoliin.