Klikkaa kuvaa nähdäksesi siitä suurennoksen.

Tanssitan Vauvaa

Tanssitan Vauvaa on toiminnallinen ryhmä, jossa toiminnan muotona on tanssillinen liikunta. Ohjelma koostuu helpoista tanssillisista osioista sekä kevyistä lihasvoimaa parantavista sarjoista.

Tanssitan Vauvaa –ryhmä koostuu 10 kerrasta. Ohjattu osuus kestää noin 45 minuuttia, jonka jälkeen äideillä on mahdollisuus kahvittelun lomassa vaihtaa ajatuksia muiden äitien kanssa.

Ryhmään voit osallistua, kun vauvasi on täyttänyt 3 kk, mutta ei vielä 1 vuotta.

Tanssitan Vauvaa –ryhmä toimii MLL:n paikallisyhdistyksen alaisuudessa. Tanssitan Vauvaa –ryhmää vetää MLL:n kouluttama ryhmäohjaaja.

Tanssitan Vauvaa - ryhmäohjaajakoulutuksen käyneitä ohjaajia on seuraavissa MLL:n paikallisyhdistyksissä: Marttila, Raisio, Turku, Somero, Perniö, Piikkiö, Kaarina, Littoinen, Laitila, Uusikaupunki, Vehmaa, Pöytyä, Parainen, Vahto, Salo, Naantali, Merimasku ja Ŕusko.

Perhekeskustoiminnan koordinaattori
Johanna Franska