Erikieliset MLL-esitteet
Erikieliset perhekahvilamainokset

Monikulttuurinen toiminta

Kulttuurisensitiininen yhdistystoiminta on kaikille avointa toimintaa. MLL:ssa on kehitetty erilaisia välineitä (mm. viestintä) tavoittaa erilaisia perheitä toimintaan. Käynnissä oleva Monikulttuurinen lapsi- ja perhetoiminta -hanke (sosiaali- ja terveysministeriö tukee Veikkauksen tuotoilla vuoteen 2018 asti) tavoitteena on tehdä MLL:n toiminnasta kynnyksetöntä kaikille lapsiperheille. Kehittämistyössä ovat mukana MLL:n paikallisyhdistyksiä, SPR Varsinais-Suomen piiri, Sondip ry, Yhdessä Yhdistys ry, SIvis ja MLL:n keskusjärjestö. Tutustu hankkeeseen.

Jos olet kiinnostunut käynnistämään toimintaa ota yhteyttä katja.rippstein(at)mll.fi, 045 132 6736.

MLL:n Varsinais-Suomen Monikulttuurinen lapsi- ja perhetoiminnan hanke kannustaa vanhempia kasvattamaan lapsista suvaitsevaisia. Hanke toteutti vinkeistä videon sekä jaettavan esitteen viestin perille saamikseksi.

Aineistoa saa jakaa, tykätä ja vinkata sosiaalisesssa mediassa!

Youtube-video

Esite A5 (pdf)