Some-ohjeita

Julkaisujen ajastaminen

1. Siirry yhdistyksesi Facebook-sivulle etusivulta löytyvien oikopolkujen kautta, tai sitten vasemmasta reunasta löytyvästä Sivut-valikosta

2. Yhdistyksesi sivulla siirry vasemman laidan valikosta Julkaisutyökaluihin.

3. Paina sivun vasemmasta ylälaidasta Luo julkaisu-painiketta.

4. Ajastus löytyy klikkaamalla harmaan Jaa nyt -valikon auki.

5. Esiin aukeavasta ikkunasta voit asettaa julkaisullesi päivämäärän ja tarkan kellonajan, jolloin se julkaistaan. Asetettuasi ajan, klikkaa Ajasta-painiketta niin pääset takaisin viimeistelemään julkaisusi.

6. Kun julkaisusi on valmis, klikkaa Ajasta julkaisu-painiketta.

7. Jos haluat myöhemmin vielä muokata ajastettua julkaisuasi, löydät sen vasemman reunan valikosta Ajastetut julkaisut -kohdasta.

Kuvien lataaminen

Verkkosivuilta löytyviä kuvia voi tallentaa omalle tietokoneelle klikkaamalla kuvaa hiiren oikealla näppäimellä ja valitsemalla Tallenna kuva nimellä.

Tämän jälkeen aukeaa ikkuna, josta voit valita mihin omalla tietokoneellasi kuvan tallennat. Muista valita sellainen sijainti, josta löydät kuvat helposti!

Keskusliiton ylläpitämästä Gredi-materiaalipankista kuvia saa ladattua viemällä hiiren haluamansa kuvan päälle, jolloin siihen ilmestyy alaspäin osoittavan nuolen ikoni. Ikonia klikkaamalla aukeaa pieni valikko, josta tulee valita kohta Originaali ja sitten klikata Lataa painiketta.