Some-materiaaleja

Tältä sivulta löydät valmista materiaalia, jota voi vapaasti hyödyntää yhdistyksen somekanavilla. 

  • Kopio alla olevista koosteista valmis teksti julkaisuun tai muokkaa sitä omien tarpeidenne mukaan.
  • Lataa sen yhteydessä oleva kuva mukaan julkaisuun tai käytä jotain muuta sopivaa kuvaa.
  • Ajasta julkaisu sopivaan kohtaan. Samana päivänä ei kannata julkaista useampaan kertaan, jotta postaukset näkyvät seuraajille mahdollisimman hyvin.

Ohjeita ajastamiseen ja kuvien lataamiseen löydät tästä linkistä.

Gredin materiaalipankista löydät lisää vaihtoehtoisia kuvia.

Jäsenhankintakampanja 2022

Marras-joulukuussa liittyneet saavat Mannerheimin Lastensuojeluliiton mainiot jäsenedut itselleen loppuvuodeksi maksutta! Loppuvuonna liittyneet maksavat jäsenmaksunsa vasta vuoden vaihteesta alkaen.

Jäsenetujen lisäksi jäsenyydellä olet mukana tukemassa MLL:n paikallista ja valtakunnallista toimintaa lapsiperheiden tukemiseksi. Jäsenet mahdollistavat MLL:n toiminnan!

Hyödynnä liittymisetu nyt ja liity jäseneksi verkossa:
www.mll.fi/jaseneksi

Mannerheimin Lastensuojeluliitolla on Varsinais-Suomessa yli 60 paikallisyhdistystä, meidät mukaan lukien! Liittymällä yhdistyksemme jäseneksi tuet sekä meidän paikallista toimintaa että valtakunnallista toimintaa koko Suomessa!

Liittymällä nyt jäseneksi pääset heti käsiksi jäsenetuihin, mutta jäsenmaksua ei tältä vuodelta tarvitse enää maksaa. Nyt onkin mainio aika tuoda itsesi ja läheisesi mukaan jäseneksi!

Jäsenyyden kautta saat auttamisen ilon lisäksi paljon paikallisia etuja. MLL:n toiminnassa on mukana ihmisiä vauvasta vaariin, tule mukaan iloiseen joukkoomme!

Jäseneksi voit liittyä verkossa:
www.MLL.fi/jaseneksi

MLL:n jäsenyydellä autat niin paikallisesti kuin valtakunnallisesti lapsia ja perheitä. Jokaista jäsentä tarvitaan, sillä MLL:n mahdollisuus vaikuttaa ja tehdä tärkeää työtä riippuu jäsentemme määrästä.

Jäsenenä tuet lapsiperheiden eteen tehtävää tärkeää työtä, mutta saat myös itse paljon! Toiminnan tukemisen lisäksi pääset hyödyntämään monenlaisia paikallisia ja valtakunnallisia jäsenetuja!

Liity jäseneksi verkossa:
www.mll.fi/jaseneksi

Joulun lähestyessä on hyvä muistaa niitä, joilla on vähemmän. MLL:n jäsenyys on pieni, mutta painava teko, jonka voit tehdä lasten ja lapsiperheiden hyväksi. Jäsenyydelläsi autat muita, mutta saat myös itsellesi mainioita paikallisia ja valtakunnallisia jäsenetuja. Liittymällä yhdistyksemme jäseneksi tuet myös suoraan meidän toimintaamme.

Lähde mukaan auttamaan, ja ole mukana tärkeässä työssä lapsiperheiden puolesta!

Liity jäseneksi verkossa:
www.MLL.fi/jaseneksi

Luo lapsille turvaa kriisitilanteessa / MLL:n materiaalit

Lapset ja nuoret tarvitsevat nyt kuuntelijaa ja rauhoittavaa aikuisen tukea vaikeiden tunteiden ja pelkojen käsittelyyn.

MLL on kerännyt verkkosivuilleen koonnin, josta löydät kaikki MLL:n materiaalit aiheeseen liittyen. Sivulta löytyy muun muassa ohjeita ja tukea sodasta puhumiseen, sekä haitallisten mediasisältöjen käsittelyyn yhdessä lasten kanssa.

Sivulta löytyvät myös linkit MLL:n auttaviin puhelimiin ja chatteihin, jos sinä tai lapsesi haluatte keskustella tästä tai jostain muusta mieltä painavasta asiasta. Sivu löytyy osoitteesta: 
https://www.mll.fi/artikkelit/mll-tukee-ukrainan-kriisin-kasittelyssa/

Lapsi- ja nuorisojäsenten lisääminen

Alle 17-vuotiaat voi liittää yhdistyksen lapsi- ja nuorisojäseniksi ilmaiseksi! Jos teidän perheen pienet ja teinit ovat vielä liittämättä jäsenyytenne, niin alla on helpot ohjeet asian korjaamiseksi. Lapsi- ja nuorisojäsenen liittäminen tehdään normaalilla MLL:n liittymislomakkeella, mutta heidät yhdistetään osoitteen perusteella vanhempien tietoihin. Lasten ja nuorten ei tarvitse maksaa jäsenmaksua.

🔹Siirry MLL:n Liity jäseneksi sivulle: www.MLL.fi/jaseneksi
🔹Klikkaa ”Liity jäseneksi tästä!”
🔹Etsi postinumeron tai kunnan perusteella oikea yhdistys
🔹Täytä lapsen tai nuoren tiedot lomakkeeseen
🔹Muista tarkistaa osoite, sillä perheenjäsenet liitetään sen perusteella
🔹Rastita ”Talouteemme tulee jo Lapsemme-lehti”
🔹Lähetä hakemus klikkaamalla ”Jatka”

Perhetoimintaa verkossa

Tiesitkö, että MLL tarjoaa Varsinais-Suomessa monenlaista toimintaa lapsiperheille ja vanhemmille myös verkossa? Joka viikko on tarjolla muun muassa muskareita ja muita kivoja ryhmiä, sekä esimerkiksi kivoja yhdessä katsottavia videoita. 

MLL:n Varsinais-Suomen verkkotoiminnat löytyvät kootusti täältä ja listaa päivitettään jatkuvasti:

https://bit.ly/perhetoimintaa-verkossa

MLL:n Leikkipankki-sivusto

Lapsilla tylsää ja pitäisi keksiä tekemistä? Kuulostaisiko "Aakkosviesti" tai "Arvaa mitä piirrän?" hauskalta? Tai jos nämä eivät innosta niin joku ihan muu leikki?

MLL:n ylläpitämän Leikkipankin valikoimasta löytyy yli tuhat hauskaa leikkiä ja peliä! Käy kurkkaamassa:
https://leikkipankki.fi/