Lainattavat tavarat

Piiri lainaa yhdistyksille MLL:n liivejä ja ulkotelttaa. Tavaratiedustelut oman alueen yhteyshenkilön kautta.

Eri alueiden yhdistyksillä on yhteiskäytössään Mamma Marakatti -puvut. Pukukassista löytyy myös Olet tärkeä -pöytäliina ja asusteita Mammalle.

Puvut on jaettu alueittain eri yhdistysten kesken (tummennettuna yhdistys, joka on vastuussa puvun lainaamisesta ja säilytyksestä):

1. Loimaa:

Alastaro, Aura, Karinainen, Loimaan kaupunki, Koski Tl, Marttila, Mellilä, Metsämaa, Oripää, Pöytyä, Vampula, Yläne

2. Salon seutu:

Hajala, Halikko, Kemiönsaari, Kiikala, Kisko, Kuusjoki, Muurla, Perniö, Pertteli, Salo, Somero, Suomusjärvi

3. Turku:

Halinen-Kohmo, Hirvensalo, Koivula, Länsi-Turku, Moisio, Paattinen, Portsa, Runosmäki, Turku, Turun keskosperheet, Varissuo

4. Turun itäiset yhdistykset:

Kaarina, Lieto,  Littoinen, Paimio, Parainen, Piikkiö, Sauvo-Karuna, Tarvasjoki

5. Turun läntiset ja Akseli:

Lemu, Masku, Merimasku, Mietoinen, Mynämäki, Naantali, Nousiainen, Raisio, Rusko, Rymättylä, Vahto

6. Vakka-Suomi: