MLL:n kerho omalle paikkakunnalle?

Puuttuuko teidän alueeltanne vaikkapa lasten oma satukerho, rakentelukerho tai perhesähly? Sen perustamiseen tarvitaan Sinut ja MLL:n paikallisyhdistys!

Kurkkaa yhdistysten jo olemassa oleva kerhotarjonta yhdistysten kotisivuilta tai tarjoudu uuden kerhon ohjaajaksi!

Katja Rippstein
katja.rippstein(a)mll.fi

Kerhotoiminta ja Terhokerhot

Terhokerho on maksuton ja kaikille avoin kohtaamispaikka. Terhokerhoon ovat tervetulleita lapset, eläkeläiset, muuta aikuiset viettämään kiireetöntä aikaa ja leikkimään yhdessä. Mukaan voi tulla yksin, perheen, mamman, papan tai vaikka kummin kanssa.

Terhokerhossa leikitään, pelataan, piirretään, askarrellaan, retkeillään, luetaan, lauletaan tai ollaan vaan yhdessä. Toiminta perustuu leikkiin ja yhdessäoloon, ja se on suunniteltu erityisesti 5-10-vuotiaille lapsille sekä eläkeläisille.

Terhokerhoja ohjaavat koulutetut vapaaehtoiset.

Tule mukaan!

Enni Lindberg