PDF-tiedostoIsä-lapsitoiminnan opas.pdf (12.5 MB)
Opas on tarkoitettu MLL:n paikallisyhdistysten ja vapaaehtoisten ohjaajien käyttöön. Oppaan tarkoituksena on avata olemassa olevia toimivia työmuotoja. Tarjota ideoita ja rohkaisua isä-lapsitoiminnan järjestämiseen. Kaikki oppaassa kuvatut toiminnot ovat syntyneet isien ja lasten toiveista ja tarpeista. Toimintamuotoja on kokeiltu ja kehitetty Isä-hankkeessa yhdessä MLL:n paikallisyhdistysten kanssa.

Isä-lapsitoiminta

Isä-lapsitoiminta on monipuolista yhdessä tekemistä. Se voi olla isien ohjaamaa, isien omista tarpeista nousevaa, yhdessä oloa lasten ja muiden isien kanssa.

Piiri järjestää joka kevät Isä-lapsitoiminnanillan, jossa suunnitellaan tulevan vuoden isä-lapsitoimintaa.

Vuonna 2018 on leiri Kunstenniemessä Eräkämpällä:  leiri 13.-15.4.2018 ja muuta mukavaa yhdessä tekemistä.

Ajankohtaista isä-lapsitoiminnasta löydät FB-sivulta

Toiminnan käynnistämiseen tukea saat isä-lapsitoiminnan oppaasta ja piirin perhekeskustoiminnan koordinaattorilta.

Perhekeskustoiminnan koordinaattori
Jonna Nurminen