Yhdistyksille

Tulevat koulutukset

Viestintäkoulutus verkossa

Ke 30.9.2020 klo 17.00–18.30

Sitouttavan ja erottuvan viestinnän tarve kasvaa, kun sisällön määrä sosiaalisessa mediassa lisääntyy jatkuvasti. MLL:n paikallisyhdistyksille suunnatussa koulutuksessa käydään läpi kokemuksia kohderyhmäystävällisestä sisällöstä, jolla MLL:n Varsinais-Suomen piirin Otetaan Koppi -hanke ja Turun seudun Mamit ovat saaneet ihmiset reagoimaan ja osallistumaan aloituksiin. Mikäli autenttinen sisältö, seuraajiesi sitouttaminen ja monipuolisempi markkinointi sosiaalisen median kanavien toimintoja hyödyntäen kiinnostaa, tule mukaan!

Ilmoittautumiset 15.9. mennessä: Tina Hilck, tina.hilck@mll.fi

Luontomummi- ja luontovaaritoiminnan koulutus

Ti 20.10.2020 klo 13.00–15.00

Isovanhempi-ikäisille suunnattu koulutus, jonka jälkeen osallistujat voivat vierailla MLL:n vapaaehtoisina luontomummeina ja -vaareina MLL:n retkillä, tapahtumissa ja perhekahviloissa. Vapaaehtoinen voi myös halutessaan aloittaa perheille suunnattua säännöllistä luontokerhotoimintaa yhdessä MLL:n paikallisyhdistyksen kanssa.

Lisätiedot Olettärkeä.fi-sivustolla.

Tanssitan vauvaa -ohjaajakoulutus

Ke–to 11.11.–12.11.2020 klo 9.00–16.00

Kaksipäiväinen koulutus Tanssitan vauvaa -ryhmän vetämisestä kiinnostuneille. Ennakkoilmoittautuminen 9.10. mennessä.

Lisätiedot Olettärkeä.fi-sivustolla.

Lataa mainokset tästä:

OKtuki yhdistyksille

Facebookissa toimii OKtuki -ryhmä, jonne kaikki halukkaat paikallisyhdistysten työntekijät ja vapaaehtoiset voivat liittyä mukaan.

Klikkaa itsesi mukaan ryhmään tästä!

Tämän FB-ryhmän tarkoitus on auttaa, tukea ja motivoida erilaisten digitaalisten alustojen ja FB -ryhmien/sivustojen käynnistämisessä ja ylläpitämisessä liittyvissä kysymyksissä. Ryhmästä näet kaikki tulevat koulutusajankohdat ja -sisällöt. Jokainen koulutuskerta sisältää yhden teeman eli voit valita kinnostuksesi mukaan ne koulutukset, joihin haluat osallistua.

Syksyn OKtuki-koulutuskalenterin löydät myös alla olevasta liitteestä!

Ilmainen Ruutujen lumo -koulutus yhdistyksille

MLL tarjoaa nyt varhaiskasvatustoimijoille ja paikallisyhdistyksille alle kouluikäisille tarkoitettuja Ruutujen lumo -vanhempaintilaisuuksia maksutta.

Vanhempaintilaisuuksissa pohditaan yhdessä minkälaista on perheen hyvinvointia edistävä mediankäyttö. Tilaisuudessa annetaan myös ajankohtaista tietoa siitä, minkä ikäisenä mediankäyttö olisi hyvä aloittaa ja miten se voi vaikuttaa pienen lapsen keskittymiseen, oppimiseen, nukkumiseen tai sosiaalisiin suhteisiin.

Lisätiedot ja tilaukset:

Ina Vahalahti, ina.vahalahti@mll.fi, 040 518 7212