Lapsiperhetiedote

MLL:n Varsinais-Suomen piirin Lapsiperhetiedote lähetetään uutiskirjeenä alueen MLL:n yhdistysten hallituksen jäsenille ja varajäsenille. Voit jakaa tiedotteen oheisena suorana linkkinä tai sähköpostilla tai Facebookissa tiedotteesta löytyvien linkkien avulla.

Vuonna 2018

Vuonna 2017

Vuonna 2016

Piiritoimiston aukioloajat

Piirin info Perhetalo Heidekenillä palvelee mape klo 915.

Etkö pääse käymään päivällä? Ei hätää! Piiritoimisto palvelee joustavasti myös muina aikoina, kunhan muistat ilmoittaa että olet tulossa muutamaa päivää ennen.

Piiritoimisto
Perhetalo Heideken, 2. krs
Sepänkatu 3, 20700 Turku
info.varsinais-suomi (at) mll.fi
ma–pe klo 9–15

Tervetuloa asioimaan!

Yhdistyksille

Tietoa MLL:n paikallisyhdistyksille Varsinais-Suomessa

Tälle sivulle on koottu tärkeää yleistietoa sekä ajankohtaisia asioita MLL:n paikallisyhdistyksille Varsinais-Suomessa. Muista myös MLL:n Yhdistysnetti tai pyydä yhdistystoiminnan tukea piiritoimiston väeltä.

Jäsenhankintakampanja 2018

Syksyn jäsenhankintakampanja on täällä! Mitä voit tehdä?

1. Lataa uusi Liity MLL:n jäseneksi -kehys oman Facebook-profiilikuvasi yhteyteen MLL:n Varsinais-Suomen piirin Facebook-sivulta.

2. Vaihda yhdistyksesi Facebook-sivun kansikuva:

jäsenkampanja_kansikuva.jpg

Kuvatekstiksi: MLL:n jäsenenä tuet tärkeää työtä pienten puolesta ja pääset nauttimaan tuntuvista eduista. Liity mukaan kasvavaan joukkoomme: www.mll.fi/liityjaseneksi

3. Muistuta yhdistyksesi jäseneduista sekä valtakunnallisista jäseneduista ja piirin jäseneduista esim. muutaman viikon välein yhdistyksesi some-tileillä.

4. Jaetaan, tykätään ja kommentoidaan toistemme jäsenhankintakampanjaan liittyviä julkaisuja, niin saamme näkyvyyttä kampanjalle!

Lue lisää jäsenhankintakampanjasta: Jäsenhankintakampanjan PowerPoint.ppt

Somekampanja päivittyy syksyn mittaan, seuraa tiedotustamme!

Muistathan, että keskusjärjestö on päättänyt maksaa yhdistyksille kannustelisää 5 € / uusi jäsen. Piiri puolestaan motivoi yhdistyksiä jäsenhankintaan ilmaisilla lipuilla seuraavalle piirin risteilylle keväälle 2019.

Lisätietoja yhdistystoiminnan tuesta
Katja Rippstein
katja.rippstein(at)mll.fi

Enni Lindberg
enni.lindberg(at)mll.fi

Jonna Nurminen
jonna.nurminen(at)mll.fi

Koulutukset toteutetaan yhteistyössä Opintokeskus Siviksen kanssa.

Yhdistys työnantajana -opas

Opas on tarkoitettu ohjenuoraksi yhdistyksille, jotka toimivat työnantajina tai jotka suunnittelevat työntekijän palkkaamista.

Oppaan alkuosa sisältää perustietoa työnantajana toimimisesta. Esitellyt työnantajavelvoitteet koskevat kaikkia työnantajia ja kaikkia yhdistyksen työntekijöitä. Kansion lopussa olevat osiot, Palkkatuki, Työkokeilu ja harjoittelijat sekä Kesätyöntekijät ja nuoret työntekijät täydentävät ja tarkentavat alussa olevia tietoja. Siten myös vain kesätöitä tarjoavan yhdistyksen kannattaa tutustua koko oppaaseen. Työnantajan tarvitsemat lomakkeet löytyvät oppaan lopusta ja ne tulevat myöhemmin löytymään täältä sähköisinä, muokattavina versioina.

Yhdistys työnantajana (maksuton verkkojulkaisu, pdf)

Yhdistys työnantajana (painettua opasta on mahdollista tilata hintaan 10 €)