Yhdistyksille

• Some- ja viestintäpaja
  • Vetäjinä Tina Hilck ja Miia Päiviö

Jututtamo-ohjaajien verkkokoulutus

ke 10.3.2021 & ti 16.3. kello 17.30–20.30, sekä lisäksi yksi erikseen sovittava tapaaminen syksyllä.

Jututtamot ovat MLL:n vanhempainryhmiä. Jututtamossa osallistujat pohtivat erilaisia lapseen ja vanhemmuuteen liittyviä asioita. Lapsen näkökulma pidetään ykkösenä mielessä. Ohjaajakoulutukseen sisältyy kolme kertaa, välitehtävät ja ryhmän ohjaamisen harjoittelu. Ryhmäharjoittelun voi tehdä normaalina ryhmänä tai verkkoryhmänä (koulutukseen sisältyy verkkoryhmän ohjaamisen materiaali). Verkkoryhmään MLL:n yhdistykset Varsinais-Suomessa saavat tarvittaessa piiriltä käyttöönsä zoomalustan sekä koulutuksen zoomin käyttöön.

Ilmoittautumiset Johanna Franskalle:
johanna.franska@mll.fi tai p. 040 5519 637

Yhdistys työnantajana -verkkokoulutus

torstaina 08.04.2021 klo 17.30–19.00

Koulutuksessa käydään läpi perustietoa työnantajana toimimisesta ja käsitellään erilaiset työnantajavelvoitteet (esim. kerhonohjaajan palkkaaminen kesäksi). Tavoitteena antaa käytännönvinkkejä ja helpottaa oikean ja olennaiset tiedon löytymistä työnantajuutta säätelevistä laeista ja työehtosopimuksista. Linkki osallistumista varten lähetetään ilmoittautuneille.

Ilmoittaudu koulutukseen Olet tärkeä -sivustolta

Olettärkeä.fi -sivusto

Olettärkeä.fi

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

Ota yhteyttä:

Miia Päiviö