Tue toimintaamme

Monta tapaa tukea toimintaamme!

Yritysten kannatusjäsenyys

Yritys voi liittyä MLL:n Varsinais-Suomen piirin kannatusjäseneksi 300 € vuosimaksua vastaan. Kannatusjäsenmaksun voi maksaa piirin tilille FI84 2057 1800 0210 87. Viestikenttään teksti: "kannatusjäsenmaksu" sekä yrityksen yhteystiedot.

Lahjoita rahaa tai osaamista

Yritys tai yksityinen henkilö voi lahjoittaa rahaa tai omaa osaamistaan piirimme käyttöön, kuten markkinointi-osaamista tai tapahtumaorganisointia.

Lahjoituksiin liittyvissä asoissa ottakaa yhteyttä toiminnanjohjaja Janina Anderssoniin, p. 040 509 8998 tai janina.andersson(at)mll.fi

Merkkipäivälahjoitus

Merkkipäivän lahjarahat voi lahjoittaa MLL:n Varsinais-Suomen piirin toimintaan lasten, nuorten ja lapsiperheiden hyväksi.

Merkkipäivälahjoitus on helppo tehdä: pyydä ystävääsi tekemään lahjoitus MLL:n Varsinais-Suomen piirin tilille, Nordea: FI84 2057 1800 0210 87 ja kirjoittamaan tilisiirron viestiosaan oman nimensä, sinun nimesi ja merkkipäiväsi, esim. "Maija Meikäläinen/Matti Mäkelä 50 vuotta".

Ilmoitathan yhteystietosi meille: Sanna Kunnasvirta p. 0400 434 069 tai sähköpostitse sanna.kunnasvirta(at)mll.fi.

Keräyslupa: Lounais-Suomen poliisilaitos 5650/31/2015, 28.10.2015, keräysalue: Varsinais-Suomi.

Osta MLL:n tuotteita

Voit tilata Onni-nallen tai noutaa sen Perhetalo Heidekeniltä 2. kerroksen Infosta. Infossa myytävänä myös muita MLL:n tuotteita.

Poikanen -palan Nomination koruun voit ostaa Järven Kello ja Kulta Ky:n kautta. Yhteystiedot: myynti[at]kellojakultaonline.fi tai puhelimitse p. (02) 841 2157

Lisätietoja piirin toiminnasta ja toiminnan tukemisesta
Toiminnanjohtaja
Janina Andersson
janina.andersson(at)mll.fi

Yhteistyö Roberts Berrien kanssa

Tukemalla työtämme autat meitä toimimaan lasten, nuorten ja lapsiperheiden onnellisen elämän hyväksi. Lahjoitusrahat käytetään yleisesti MLL:n Varsinais-Suomen piirin toiminnan tukemiseen tai valitsemaasi kohteeseen. Sekä yritykset että yksityishenkilöt voivat tukea piirin toimintaa.

Halutessaan yritys saa osallistumisestaan kunniakirjan, jossa lukee, että yritys on ollut mukana tukemassa MLL:n Varsinais-Suomen piirin työtä.