Vapaaehtoistoiminnan koordinaattori

Mannerheimin Lastensuojeluliiton Varsinais-Suomen piiri hakee vapaaehtoistoiminnan koordinaattoria toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Tehtäviin kuuluu Ystäväksi maahanmuuttajaäidille -toiminnan koordinointi.

Ystäväksi maahanmuuttajaäidille -toiminta on ennaltaehkäisevää, tavoitteellista ja ammatillisesti ohjattua tukihenkilötoimintaa. Pyrkimyksenä on vahvistaa maahanmuuttajaäitien vanhemmuutta ja osallisuutta, lisätä arkipäivän aktiivisuutta, sekä tukea kotoutumista ja suomen kielen oppimista. Toiminta auttaa lisäksi rakentamaan kulttuurien välistä yhteisymmärrystä ja kehittää erilaisuuden kohtaamiseen liittyviä taitoja.

Koordinaattorin tehtäviin kuuluu vapaaehtoisten rekrytointi, koulutus ja ohjaus, sekä muun avun koordinointi. Tukihenkilötoimintaan kuuluu lisäksi tukisuhteiden käynnistäminen, seuraaminen ja ohjaaminen, sekä toiminnasta tiedottaminen ja raportointi. YMÄ-koordinaattori on mukana myös alueellisissa kotoutumiseen ja monikulttuurisuuteen liittyvissä yhteistyöverkoissa.

MLL Varsinais-Suomen piirin toimisto on Turussa Perhetalo Heidekenillä, mutta toimimme koko maakunnan alueella, joten työhön kuuluu joustava liikkuminen koko toiminta-alueella. Työhön kuuluu myös satunnaisia ilta- ja viikonlopputöitä.

Edellytämme hakijalta:

•  soveltuvaa korkeakoulututkintoa
  • kokemusta lapsiperheitä tukevasta työstä
  • aiempaa näyttöä tuloksellisesta työstä
  • hyvää suomen ja englannin kielen taitoa

Arvostamme lisäksi:

• omaa kokemusta vapaaehtoistyöstä
  • kokemusta monikulttuurisesta työstä
  • kokemusta ryhmän ohjaamisesta

Koordinaattorin työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja siinä noudatetaan normaalia koeaikaa. Tehtävän palkkaus määräytyy sosiaalialan järjestöjen työehtosopimuksen mukaan. Työ alkaa 1.3.2023.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 23.01.2023 mennessä. Liitäthän hakemukseesi mukaan ansioluettelosi.

Lisätiedot ja hakemukset:

Kehittämispäällikkö