Tue toimintaamme

Voit tukea toimintaamme monella tapaa! Tuellasi autat meitä työssämme lasten, nuorten ja lapsiperheiden onnellisen elämän hyväksi. 

Rahalahjoitus

Sekä yritykset että yksityishenkilöt voivat tukea piirin toimintaa. Lahjoitusrahat käytetään yleisesti MLL:n Varsinais-Suomen piirin toiminnan tukemiseen tai valitsemaasi kohteeseen. 

Rahalahjoitukset voi suorittaa piirin keräystilille:

FI16 4327 0010 2979 41

Viestikenttään voit kertoa, jos haluat kohdentaa lahjoituksesi johonkin tiettyyn V-S piirin tarjoamaan toimintaan.

Merkkipäivälahjoitus

Merkkipäivän lahjarahat voit lahjoittaa MLL:n Varsinais-Suomen piirin toimintaan lasten, nuorten ja lapsiperheiden hyväksi.

Pyydä ystävääsi tekemään lahjoitus MLL:n Varsinais-Suomen piirin keräystilille:

FI16 4327 0010 2979 41

ja kirjoittamaan tilisiirron viestiosaan oman nimensä, sinun nimesi ja merkkipäiväsi, esim. "Maija Meikäläinen/Matti Mäkelä 50 vuotta".

Ilmoitathan yhteystietosi meille:
Talouspäällikkö
Sanna Kunnasvirta
0400 434 069
sanna.kunnasvirta@mll.fi

Yritysten kannatusjäsenyys

Yritys voi liittyä MLL:n Varsinais-Suomen piirin kannatusjäseneksi 300 euron vuosimaksua vastaan. Kannatusjäsenmaksun voi maksaa piirin tilille FI84 2057 1800 0210 87. Viestikenttään teksti: "kannatusjäsenmaksu" sekä yrityksen yhteystiedot.

Lahjoita rahaa tai osaamista

Yritys tai yksityinen henkilö voi lahjoittaa myös omaa osaamistaan piirimme käyttöön, kuten markkinointiosaamista tai tapahtumaorganisointia.

Keräyslupa

Rahankeräysluvan saaja: Mannerheimin Lastensuojeluliiton
Varsinais-Suomen piiri ry
Rahankeräysluvan myöntäjä: Poliisihallituksen arpajaishallinto
Luvan numero ja myöntämisaika: RA/2021/1673, 9.12.2021
Keräyksen toimeenpanoaika: 9.12.2021–
Keräyksen toimeenpanoalue: Varsinais-Suomi
Kerättävien varojen käyttötarkoitus: 

Kerätyt varat käytetään lasten, nuorten ja lapsiperheiden hyvinvoinnin lisäämiseen tähtäävän toiminnan ylläpitämiseen ja kehittämiseen:

  • Muuta kieltä kuin suomea tai ruotsia puhuvien lasten, nuorten ja lapsiperheiden parissa toteutettavaan toimintaan, kuten esimerkiksi Ystäväksi maahanmuuttajaäidille-toimintaan 
  • Vertaistukitoimintaan sosiaalisessa mediassa ja erilaisissa digitaalisissa ryhmissä
  •  Perhekeskusten ja muiden vastaavien kaikille avointen ja maksuttomien kohtaamispaikkojen ylläpitämiseen sekä yhteisöllisten tapahtumien ja toimintamuotojen (mm. askartelu, laulu, ruokailu ja keskustelu yhdessä) järjestämiseen kyseisissä tiloissa 
  • Lasten ja nuorten vapaaehtoisten tukihenkilöiden ja perhekummien kouluttamiseen sekä tukihenkilötoiminnan toteuttamiseen 
  • Paikallisyhdistysten vapaaehtoistoiminnan ammatilliseen ohjaukseen ja koulutustilaisuuksien järjestämiseen
  • Tukioppilaiden koulutukseen ja tukioppilaille suunnattujen leirien järjestämiseen, päihteiden vastaiseen työhön nuorten parissa, koulukiusaamisen ehkäisyyn sekä nuorten turvalliseen netin käyttöön liittyviin koulutuksiin

Lisätiedot:

Toiminnanjohtaja
Janina Andersson
040 509 8998
janina.andersson@mll.fi