Tue toimintaamme

Voit tukea toimintaamme monella tapaa! Tuellasi autat meitä työssämme lasten, nuorten ja lapsiperheiden onnellisen elämän hyväksi. Lahjoitusrahat käytetään yleisesti MLL:n Varsinais-Suomen piirin toiminnan tukemiseen tai valitsemaasi kohteeseen. Sekä yritykset että yksityishenkilöt voivat tukea piirin toimintaa.

Lisätiedot:

Toiminnanjohtaja
Janina Andersson
janina.andersson@mll.fi

Merkkipäivälahjoitus

Merkkipäivän lahjarahat voit lahjoittaa MLL:n Varsinais-Suomen piirin toimintaan lasten, nuorten ja lapsiperheiden hyväksi.

Pyydä ystävääsi tekemään lahjoitus MLL:n Varsinais-Suomen piirin keräystilille, Nordea: FI33 1590 3000 2035 78 ja kirjoittamaan tilisiirron viestiosaan oman nimensä, sinun nimesi ja merkkipäiväsi, esim. "Maija Meikäläinen/Matti Mäkelä 50 vuotta".

Ilmoitathan yhteystietosi meille:
Talouspäällikkö
Sanna Kunnasvirta
sanna.kunnasvirta@mll.fi

Yritysten kannatusjäsenyys

Yritys voi liittyä MLL:n Varsinais-Suomen piirin kannatusjäseneksi 300 euron vuosimaksua vastaan. Kannatusjäsenmaksun voi maksaa piirin tilille FI84 2057 1800 0210 87. Viestikenttään teksti: "kannatusjäsenmaksu" sekä yrityksen yhteystiedot.

Lahjoita rahaa tai osaamista

Yritys tai yksityinen henkilö voi lahjoittaa rahaa tai omaa osaamistaan piirimme käyttöön, kuten markkinointiosaamista tai tapahtumaorganisointia.

Keräyslupa

Rahankeräysluvan saaja: Mannerheimin Lastensuojeluliiton Varsinais-Suomen piiri ry
Rahankeräysluvan myöntäjä: Lounais-Suomen poliisilaitos
Luvan numero ja myöntämisaika: RA/2019/1071, 2.12.2019
Keräyksen toimeenpanoaika: 2.12.2019–1.12.2021
Keräyksen toimeenpanoalue: Varsinais-Suomi
Kerättävien varojen käyttötarkoitus: Lapsi- ja perhetoimintaan; perhekeskustoimintaan, perhekeskus Marakatin toimintaresurssien hankkimiseen, vertaisryhmätoimintaan, lasten ja nuorten tukihenkilötoimintaan, kaveritoimintaan ja lastenhoitoapuun sekä nuorisotoimintaan; tukioppilaiden koulutukseen, nuorten tukihenkilötoimintaan, päihteiden vastaiseen työhön, koulukiusaamisen ehkäisyyn ja nuorten turvallisen netin käyttöön.

Lisätiedot:

Toiminnanjohtaja