Tue toimintaamme

Voit tukea toimintaamme monella tapaa! Tuellasi autat meitä työssämme lasten, nuorten ja lapsiperheiden onnellisen elämän hyväksi. Lahjoitusrahat käytetään yleisesti MLL:n Varsinais-Suomen piirin toiminnan tukemiseen tai valitsemaasi kohteeseen. Sekä yritykset että yksityishenkilöt voivat tukea piirin toimintaa.

Yritysten kannatusjäsenyys

Yritys voi liittyä MLL:n Varsinais-Suomen piirin kannatusjäseneksi 300 euron vuosimaksua vastaan. Kannatusjäsenmaksun voi maksaa piirin tilille FI84 2057 1800 0210 87. Viestikenttään teksti: "kannatusjäsenmaksu" sekä yrityksen yhteystiedot.

Lahjoita rahaa tai osaamista

Yritys tai yksityinen henkilö voi lahjoittaa rahaa tai omaa osaamistaan piirimme käyttöön, kuten markkinointiosaamista tai tapahtumaorganisointia.

Merkkipäivälahjoitus

Merkkipäivän lahjarahat voi lahjoittaa MLL:n Varsinais-Suomen piirin toimintaan lasten, nuorten ja lapsiperheiden hyväksi.

Merkkipäivälahjoitus on helppo tehdä: pyydä ystävääsi tekemään lahjoitus MLL:n Varsinais-Suomen piirin keräystilille, Nordea: FI33 1590 3000 2035 78 ja kirjoittamaan tilisiirron viestiosaan oman nimensä, sinun nimesi ja merkkipäiväsi, esim. "Maija Meikäläinen/Matti Mäkelä 50 vuotta".

Ilmoitathan yhteystietosi meille:
Sanna Kunnasvirta
sanna.kunnasvirta@mll.fi

Keräyslupa: Lounais-Suomen poliisilaitos RA/2017/964, 28.10.2017, keräysalue: Varsinais-Suomi.

Lisätiedot:

Toiminnanjohtaja