Tue toimintaamme

Voit tukea toimintaamme monella tapaa! Tuellasi autat meitä työssämme lasten, nuorten ja lapsiperheiden onnellisen elämän hyväksi.

Rahalahjoitus

Sekä yritykset että yksityishenkilöt voivat tukea piirin toimintaa. Lahjoitusrahat käytetään yleisesti MLL:n Varsinais-Suomen piirin toiminnan tukemiseen tai valitsemaasi kohteeseen.

Rahalahjoitukset voi suorittaa piirin keräystilille:

FI33 1590 3000 2035 78

Viestikenttään voit kertoa, jos haluat kohdentaa lahjoituksesi johonkin tiettyyn V-S piirin tarjoamaan toimintaan.

Lapset ensin -keräys

Vuoden 2020 Lapset ensin -keräys MLL:n paikallisen toiminnan hyväksi alkoi 1.4. ja päättyi 15.5. Varsinais-Suomen piiri oli mukana keräyksessä ja tänä vuonna kerätyt varat menivät Kaveritoimintamme tukemiseen.

Merkkipäivälahjoitus

Merkkipäivän lahjarahat voit lahjoittaa MLL:n Varsinais-Suomen piirin toimintaan lasten, nuorten ja lapsiperheiden hyväksi.

Pyydä ystävääsi tekemään lahjoitus MLL:n Varsinais-Suomen piirin keräystilille:

FI33 1590 3000 2035 78

ja kirjoittamaan tilisiirron viestiosaan oman nimensä, sinun nimesi ja merkkipäiväsi, esim. "Maija Meikäläinen/Matti Mäkelä 50 vuotta".

Ilmoitathan yhteystietosi meille:
Talouspäällikkö
Sanna Kunnasvirta
sanna.kunnasvirta@mll.fi

Yritysten kannatusjäsenyys

Yritys voi liittyä MLL:n Varsinais-Suomen piirin kannatusjäseneksi 300 euron vuosimaksua vastaan. Kannatusjäsenmaksun voi maksaa piirin tilille FI84 2057 1800 0210 87. Viestikenttään teksti: "kannatusjäsenmaksu" sekä yrityksen yhteystiedot.

Lahjoita rahaa tai osaamista

Yritys tai yksityinen henkilö voi lahjoittaa myös omaa osaamistaan piirimme käyttöön, kuten markkinointiosaamista tai tapahtumaorganisointia.

Keräyslupa

Rahankeräysluvan saaja: Mannerheimin Lastensuojeluliiton Varsinais-Suomen piiri ry
Rahankeräysluvan myöntäjä: Lounais-Suomen poliisilaitos
Luvan numero ja myöntämisaika: RA/2019/1071, 2.12.2019
Keräyksen toimeenpanoaika: 2.12.2019–1.12.2021
Keräyksen toimeenpanoalue: Varsinais-Suomi
Kerättävien varojen käyttötarkoitus: Lapsi- ja perhetoimintaan; perhekeskustoimintaan, perhekeskus Marakatin toimintaresurssien hankkimiseen, vertaisryhmätoimintaan, lasten ja nuorten tukihenkilötoimintaan, kaveritoimintaan ja lastenhoitoapuun sekä nuorisotoimintaan; tukioppilaiden koulutukseen, nuorten tukihenkilötoimintaan, päihteiden vastaiseen työhön, koulukiusaamisen ehkäisyyn ja nuorten turvallisen netin käyttöön.

Lisätiedot:

Toiminnanjohtaja