Toimintaamme tukevat

Nyt myös Robets tukee toimintaamme Robets Berrie-tuotteiden ostamisen kautta. Tilatessasi verkkokaupasta marjaisia Berrie-tuotteita saat alennuksen kaikista tilauksistasi syöttämällä koodimme "MLLVS" rekisteröitymisesi yhteydessä. Samalla tuet MLL:n Varsinais-Suomen piirin lasten, nuorten ja lapsiperheiden hyvinvoinnin eteen tekemää työtä.

Kiitos!

Vehmaan Pk-puu Oy on tehnyt hyvän mielen joululahjoituksen piirin perhekeskustoimintaan!

Lämmin kiitos lahjoituksesta!

Turun Osuuskauppa on antanut piirille lahjoituksen osana 115-vuotisjuhlavuottaan. Teemalla 115 arjen hyvää tekoa vietetty juhlavuosi huipentui lahjoituksiin, jonka kohteena olivat alueen lapsi- ja nuorisotyötä ja muuta yleishyödyllistä toimintaa tekevät tahot.

Kiitos!

Turku Energia on lahjoittanut vuoden 2016 joulukorttirahansa piirille Perhekeskus Marakatin toimintaan.

Kiitos!

Someron Säästöpankki mahdollisti kesällä 2016 Salon Leikkilään avoimen ja ilmaisen ryhmälastenhoidon Salon iltatorien ajaksi.

Kiitos Sirkiän Leipomo ja Bake Loco uusista lasten jousiammuntavälineistä! Kuvassa lahjoistusta antamassa Hannu Elo ja vastaanottamassa piirin toiminnanjohtaja Janina Andersson.

Cargotecin Suomen yhtiöt halusivat antaa henkilöstölleen mahdollisuuden valita joululahjan sijaan lahjoituksen hyväntekeväisyyteen. Hyväntekeväisyyskohteeksi oli tällä kertaa valittu Mannerheimin Lastensuojeluliiton toiminta. Olemme iloisia saadessamme tukea arvokasta työtä!

Viherlassila kukitti Heidekenin pihan sekä istutti lasten kanssa lasten oman herkkupuutarhan perhetalon pihalle keväällä 2015 ja 2016.

Turun Seudun Kuntatekniikka Kuntec lahjoitti Muumi-pihapelejä MLL:n Varsinais-Suomen piirin jäsenhankinta kampanjaan. Lahjoitukset mahdollistivat kiinnostavan ja innostavan kampanjan, jonka myötä MLL:n Varsinais-Suomen piiriin liittyi lähes 1 200 uutta jäsentä.

Lahjoituksen luovutti Kuntecin hallintojohtaja Ari Aho ja sen otti vastaan MLL:n Varsinais-Suomen piirin toiminnanjohtaja Janina Andersson.

Turun Leikkilä Kauppakortteli Forumissa kiittää yhteistyökumppaneita avoimen perheiden kohtaamispaikan mahdollistamisesta: Maskun Kalustetalo, Finlandia Sohva, Kota Siivouspalvelut, Casagrande, Martinex, QParks, TOK, Turun AMK sekä Turun seudun mamit.

Rinta-Joupin Autoliike, Turun toimipiste, lahjoitti jälleen yhteistyössä järjestämämme renkaidenvaihtotempauksen 8.4.2017 tuoton kokonaisuudessaan Mannerheimin Lastensuojeluliiton Varsinais-Suomen piirille. Suuri kiitos toiminnan tukemisesta ja onnistuneesta tempauksesta!

Ekokem tukee Mannerheimin Lastensuojeluliiton Varsinais-Suomen piirin ja Halikon paikallisyhdistyksen Tukiverkosto -toimintaa.

Ekokem on pohjoismainen kiertotalousyhtiö, joka tuottaa ympäristönhuollon kokonaispalveluja. Ekokemin päämääränä on luonnonvarojen säästäminen ja kiertotalouden edistäminen.

Turun Satama Oy on lahjoittanut joululahjarahansa MLL:n Varsinais-Suomen piirille lasten, nuorten ja lapsiperheiden hyväksi tehtävään työhön.

Kuvassa vasemmalla Reija Nielikäinen ja Marjo Ekman Turun Satamasta sekä Raija Haataja-Nurminen ja Sanna Kunnasvirta MLL:n Varsinais-Suomen piiristä.

Kuvassa mukana myös Onni-nalle, joka sai uuden kodin Turun Satamasta ja tärkeän tehtävän halinallena!

Suuri kiitos lahjoituksesta!

Sairaala Neo tukee MLL:n Varsinais-Suomen piirin perhekeskustoimintaa.