Perhetalo Heideken

Mannerheimin Lastensuojeluliiton Varsinais-Suomen piiri ja Varsinais-Suomen Lastensuojelujärjestöt omistavat Perhetalo Heidekenin kiinteistön. Kiinteistökauppa on solmittu 5.12.2007.

Perhetalo Heideken on Turussa sijaitseva rakennus, missä järjestöt tuottavat palveluita ja toimintaa lapsille, nuorille ja lapsiperheille. Lisäksi järjestöt tarjoavat mahdollisuuksia vapaaehtoistyöhön.

Järjestöt ovat palauttaneet entisen Heidekenin synnytyssairaalan jälleen lasten ja perheiden käyttöön – perhetaloksi. Perhetalo Heideken on lastensuojelujärjestöjen unelma, jonka eteen järjestöissä tehtiin töitä vuodesta 2002 alkaen. RAY (nyk. STEA) myönsi Perhetalo-hankkeelle sekä investointiavustusta että avustusta toiminnan sisältöjen kehittämiseen.

Monimuotoista palvelutoimintaa lapsille, nuorille ja lapsiperheille

Heidekenin toimintamuotoja ovat:

Myös Heidekenin pihapiiri on kunnostettu lasten ja perheiden käyttöön.

Lisätietoja
Toiminnanjohtaja
Janina Andersson
Puh. 040 509 8998
janina.andersson(at)mll.fi

Heideken historiallisesti arvokas

Heideken avattiin vuonna 1890 yksityiseksi synnytyslaitokseksi. Rakennus on Carl Custav von Heidekenin rakennuttama ja arkkitehti Carl Custav Nyströmin suunnittelema. Nyström oli merkittävä jugend-tyyliä edustava arkkitehti. Talo toimi synnytyssairaalana vuoteen 1995 asti, jolloin se suljettiin ja synnytykset siirrettiin TYKSiin.

Vuokrattavat tilat

Vuokraa tilojamme Perhetalo Heidekenillä. Samalla tuet MLL:n toimintaa Varsinais-Suomessa! Lue lisää.