Kesätöitä vailla?

MLL:n Turun yhdistys mahdollistaa vuosittain kesätyöpaikan 10 nuorelle tukioppilaalle eli peruskoulun 9. luokan oppilaille.

Mahdollisista paikallisyhdistystemme tarjoamista kesätyöpaikoista saa parhaiten tietoa yhdistysten omilta sivuilta ja/tai sivuilta löytyvien yhteystietojen kautta.

Vinkkejä kesätyöpaikan hakuun ja työhakemuksen tekoon löydät mm. Nuorten netistä www.mll.fi/nuortennetti tai Kesätyöoppaasta (pdf)

Huom. Tukioppilaille tarkoitettujen kesätyöpaikkojen haku tapahtuu vain koulujen kautta!

Faktat MLL:n Turun yhdistyksen mahdollistamista kesätyöpaikoista

• MLL tukee näille nuorille työmahdollisuuksia tarjoavia työnantajia rahallisesti (tuki ja nuorelle maksettava palkka: 200 €/viikko, yhteensä 800 €/neljä viikkoa).
  • Työpaikan tarjoava työnantaja vastaa kaikista työnantajavelvoitteista ja tekee työsopimuksen työntekijän kanssa sekä laskuttaa yhdistystä jälkikäteen.
  • Työpaikan kesätyöhön valittu nuori saa hankkia itse – reunaehtona yhdistyksen rahallisen tuen saamiseksi on työn linkittyminen lapsiin ja nuoriin.

Ina Vahalahti
ina.vahalahti(a)mll.fi