Avoimet työpaikat

Mannerheimin Lastensuojeluliiton Varsinais-Suomen piiri ry on alueellinen kansalaisjärjestö. Vuonna 1950 perustetun piirijärjestömme alueella toimii 68 MLL:n paikallisyhdistystä, joissa on jäseniä yhteensä 10 812 (2017). Piirin toimintaa tukevat mm. Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus (STEA), kunnat ja yritykset.

Piirin noin 30-henkinen palkattu henkilöstö etsii moniammatilliseen porukkaansa lisävahvistusta. Tunnuslauseemme Onni löytyy arjesta toimii johtotähtenä ensinnäkin lasten, nuorten ja lapsiperheiden hyvinvoinnin eteen tekemällemme työlle, mutta se näkyy myös työyhteisössämme tsemppaavana ilmapiirinä. Meillä työntekijät saavat vaikuttaa työnsä sisältöön, vahvistaa ja monipuolistaa omaa osaamistaan sekä osallistua piirin toiminnan kehittämiseen. Ole yksi meistä ja lähetä hakemus jo tänään!

Tällä hetkellä meillä ei ole avoimia tehtäviä.