Monikulttuurinen lapsi- ja perhetoimintahanke

Monikulttuurinen lapsi- ja perhetoimintahanke on saanut jatkoa vuosille 2017-2018.

Monikulttuurinen lapsi- ja perhetoimintahanke (2014-16 ja 2017-18) keskittyy vuonna 2018 erityisesti osaamisen tunnistamiseen ja tunnustamiseen vapaaehtoistyössä. Tämä tarkoittaa sitä, että yhdistyksen koulutuksista ja vapaaehtoistyöstä kertyvä osaaminen huomioidaan entistä paremmin. Koulutuksista ja vapaaehtoistyöstä saa todistuksen sekä osaamismerkkejä. Osaamismerkkejä voi hyödyntää esimerkiksi työnhaussa. Osaamisen tunnistamisen työväline (sähköinen lomake) tulee MLL:n Olet tärkeä -sivuille kaikkien vapaaehtoisten ja työntekijöiden yhteiseen käyttöön.

Lisäksi hanke tukee ja edistää kaikissa toiminnoissaan monikulttuurista työotetta ja levittää monikulttuuristen toimintatapojen juurtumista Varsinais-Suomessa. Hanke kehittää eritaustaisille perheille yhteistä tekemistä ja vertaistukea. Hanke toimii yhteistyössä kaupungin ja alueen maahanmuuttajajärjestöjen kanssa. Hankkeen yhteistyökumppaneita ovat Mannerheimin Lastensuojeluliiton keskusjärjestön lisäksi Sondip ry, Yhdessä-Yhdistys ry, SPR Varsinais-Suomen piiri ja Opintokeskus Sivis.

Lisää tietoa!

Hankkeen koulutukset yhteistyössä Opintokeskus Siviksen kanssa.

Hanketyöntekijät

Hatice Kütük