Ystäväksi maahanmuuttajaäidille

Oletko kiinnostunut kansainvälisyydestä ja muista kulttuureista?
Haluatko tutustua Suomessa asuviin maahanmuuttajaäiteihin?

Mannerheimin Lastensuojeluliiton Varsinais-Suomen piiri järjestää Ystäväksi maahanmuuttajaäidille -toimintaa, jonka tavoitteena on edistää maahanmuuttajaäitien kotoutumista ja kielenoppimista. Ystäväksi äidille -toiminnassa etsitään suomea puhuvia naisia ystäviksi maahanmuuttajaäideille.

Tähän vapaaehtoistoimintaan voi halutessaan ottaa oman lapset mukaan, sillä tarkoituksena on tavata maahanmuuttajaäitiä arkisissa ympyröissä kuten leikkipuistossa, yhteisellä kävelylenkillä tai kauppareissulla tai vaikka jommankumman kotona.

MLL:n Varsinais-Suomen piiri tarjoaa toimintaan mukaan lähteville perehdytyskoulutuksen, yhteisiä tapaamisia, säännöllistä jatkokoulutusta sekä neuvontaa ja ammatillista ohjausta. Jokainen ystävyyssuhde aloitetaan tapaamisella, jossa on läsnä maahanmuuttajaäiti, vapaaehtoinen sekä MLL:n työntekijä.

Seuraava perehdytysilta

järjestetään torstaina 31.8.2017 klo 17.30–20.30 Perhetalo Heidekenillä, toisen kerroksen Sophien Salissa. Ilmoittautumiset Katja Tammiselle (yhteystiedot alla).

Vapaaehtoistoiminnan vastaava
Katja Tamminen