Tanssitan Vauvaa-ryhmät

Tanssitan Vauvaa on toiminnallinen ryhmä

Tanssitan Vauvaa on toiminnallinen ryhmä, jossa toiminnan muotona on tanssillinen liikunta. Ohjelma koostuu helpoista tanssillisista osioista sekä kevyistä lihasvoimaa parantavista sarjoista.

Tavoitteena on saada äidin syke nousemaan ja kevyt hiki otsalle. Vauva toimii "lisäpainona" ja tehostaa äidin liikkeiden vaikutusta. Vastalahjaksi vauva saa mukavasti matkustaa äidin sylissä eri tanssien tahdissa.

Tanssitan Vauvaa –ryhmä kokoontuu yhteensä 9-10 viikkoa samaan aikaan kerran viikossa. Ohjattu osuus kestää noin 45 minuuttia, jonka jälkeen äideillä on mahdollisuus kahvittelun lomassa vaihtaa ajatuksia muiden äitien kanssa.

Ryhmään voit osallistua, kun vauvasi on täyttänyt 3 kk, mutta ei vielä 1 vuotta.

Tanssitan Vauvaa –ryhmä toimii MLL:n paikallisyhdistyksen alaisuudessa. Tanssitan Vauvaa –ryhmää vetää MLL:n kouluttama ryhmäohjaaja.

Koulutetuille Tanssitan Vauvaa -ryhmänohjaajille järjestetään tapaamisia ja jatkokoulutusta piiritoimistolla.

Tanssitan Vauvaa -ryhmät Varsinais-Suomessa

Turku, Marakatti

Ke 10.4.-12.6.2019 (ei 1.5. eikä 29.5.) klo 10-12 Marakatissa osoitteessa Sepänkatu 3, Turku
30 €/ 8 kertaa (sis.tarjoilun). Ryhmään mahtuu 10 vauva-vanhempiparia.
Ilmoittautuminen rea.metsapalo@mll.fi
Yhteyshenkilö Rea Metsäpalo

Turku, Jäkärlä

Kerran viikossa maanantaisin 28.1.-1.4.2019 klo 10-11.30. Ryhmään voi osallistua koska vain ilman ilmoittautumista. Ryhmä on maksuton. Paikkana Maarian nuorisotalo, Arkeologinkatu 4, 20460 Turku. Ota mukaasi jumppa-alusta ja kevyet vaatteet, sisätossut-ei kenkiä. Ohjaajana Anu Sinisalo.

Turku, Marakatti

Ke 6.2.-3.4.2019 klo 10-12 Marakatissa osoitteessa Sepänkatu 3, Turku
35 €/ 9 kertaa (sis.tarjoilun). Ryhmään mahtuu 10 vauva-vanhempiparia.
Ilmoittautuminen rea.metsapalo@mll.fi
Yhteyshenkilö Rea Metsäpalo

Halikko

Kurssi aika: TIISTAI 8.1.2019 - 19.3.2019, 10krt.
Kurssi aika: 10.00-11.00.
Paikka: Seurakuntatalon alakerta, Vaskiontie 31
(Kulku talon oikean reunan takaa takapihalla olevan sisäänkäynnin kautta).

Osallistujat valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Kurssille otetaan 10 äiti-lapsi-paria.

Kurssin hinta (sis. 10 kertaa):
MLL:n jäsen 25e
ei jäsen 35e

Voit liittyä ennen kurssin alkua MLL:n jäseneksi, tällöin saat kurssin jäsenhintaan.
MLL Halikon jäsenmaksu vuodelle 2019 on 25e.

Lisätietoja kurssista: jenni.ronnberg@gmail.com

Laitila

Ryhmä alkaa heti kun ilmoittautuneita riittävästi.
30€/ 10 kertaa ei jäsenille ja jäsenille 25€

Ilmoittautuminen Maarit Heino-Lindroos p. 050 533 8032

Littoinen

Ryhmä järjestetään mikäli kiinnostuneita on tarpeeksi.

Ilmoittautuminen: pauliina.auramo@hotmail.com
Yhteyshenkilö: Pauliina Auramo