Tanssitan Vauvaa-ryhmät

Tanssitan Vauvaa on toiminnallinen ryhmä

Tanssitan Vauvaa on toiminnallinen ryhmä, jossa toiminnan muotona on tanssillinen liikunta. Ohjelma koostuu helpoista tanssillisista osioista sekä kevyistä lihasvoimaa parantavista sarjoista.

Tavoitteena on saada äidin syke nousemaan ja kevyt hiki otsalle. Vauva toimii "lisäpainona" ja tehostaa äidin liikkeiden vaikutusta. Vastalahjaksi vauva saa mukavasti matkustaa äidin sylissä eri tanssien tahdissa.

Tanssitan Vauvaa –ryhmä kokoontuu yhteensä 10 viikkoa samaan aikaan kerran viikossa. Ohjattu osuus kestää noin 45 minuuttia, jonka jälkeen äideillä on mahdollisuus kahvittelun lomassa vaihtaa ajatuksia muiden äitien kanssa.

Ryhmään voit osallistua, kun vauvasi on täyttänyt 3 kk, mutta ei vielä 1 vuotta.

Tanssitan Vauvaa –ryhmä toimii MLL:n paikallisyhdistyksen alaisuudessa. Tanssitan Vauvaa –ryhmää vetää MLL:n kouluttama ryhmäohjaaja.

Koulutetuille Tanssitan Vauvaa -ryhmänohjaajille järjestetään tapaamisia ja jatkokoulutusta piiritoimistolla.

Tanssitan Vauvaa -ryhmät Varsinais-Suomessa

Turku, Skanssi

Kerran viikossa maanantaisin alkaen 24.9.2018 klo 10-12. Ryhmään voi osallistua koska vain ilman ilmoittautumista. Ryhmä on maksuton,Skanssin 2. kerroksen leikkitila. Ota mukaasi jumppa-alusta ja kevyet vaatteet, sisätossut-ei kenkiä. Ohjaajana Henna Virtanen.

Turku, Jäkärlä

Kerran viikossa tiistaisin alkaen 30.10.2018 klo 10-11.30. Ryhmään voi osallistua koska vain ilman ilmoittautumista. Ryhmä tapaa yhteensä 6 kertaa ja on maksuton. Maarian nuorisotalo
Arkeologinkatu 4, 20460 Turku (Jäkärlä). Ota mukaasi jumppa-alusta ja kevyet vaatteet, sisätossut-ei kenkiä. Ohjaajana Anu Sinisalo.

Turku, Marakatti

Ke 22.8.-17.10.2018 klo 10-12 Marakatissa osoitteessa Sepänkatu 3, Turku
33 €/ 9 kertaa (sis.tarjoilun). Ryhmään mahtuu 10 vauva-vanhempiparia.
Ilmoittautuminen rea.metsapalo@mll.fi
Yhteyshenkilö Rea Metsäpalo

Laitila

Torstaisin alk. 4.10. 2018 klo 17-18. Ryhmä alkaa heti kun ilmoittautuneita riittävästi.
30€/ 10 kertaa ei jäsenille ja jäsenille 25€

Ilmoittautuminen Maarit Heino-Lindroos p. 050 533 8032

Littoinen

Ryhmä järjestetään mikäli kiinnostuneita on tarpeeksi.

Ilmoittautuminen: pauliina.auramo@hotmail.com
Yhteyshenkilö: Pauliina Auramo