Tanssitan Vauvaa-ryhmät

Tanssitan Vauvaa on toiminnallinen ryhmä

Tanssitan Vauvaa on toiminnallinen ryhmä, jossa toiminnan muotona on tanssillinen liikunta. Ohjelma koostuu helpoista tanssillisista osioista sekä kevyistä lihasvoimaa parantavista sarjoista.

Tavoitteena on saada äidin syke nousemaan ja kevyt hiki otsalle. Vauva toimii "lisäpainona" ja tehostaa äidin liikkeiden vaikutusta. Vastalahjaksi vauva saa mukavasti matkustaa äidin sylissä eri tanssien tahdissa.

Tanssitan Vauvaa –ryhmä kokoontuu yhteensä 10 viikkoa samaan aikaan kerran viikossa. Ohjattu osuus kestää noin 45 minuuttia, jonka jälkeen äideillä on mahdollisuus kahvittelun lomassa vaihtaa ajatuksia muiden äitien kanssa.

Ryhmään voit osallistua, kun vauvasi on täyttänyt 3 kk, mutta ei vielä 1 vuotta.

Tanssitan Vauvaa –ryhmä toimii MLL:n paikallisyhdistyksen alaisuudessa. Tanssitan Vauvaa –ryhmää vetää MLL:n kouluttama ryhmäohjaaja.

Koulutetuille Tanssitan Vauvaa -ryhmänohjaajille järjestetään tapaamisia ja jatkokoulutusta piiritoimistolla.

Tanssitan Vauvaa -ryhmät Varsinais-Suomessa

Kuusjoki

Uusi ryhmä alkaa keskiviikkona 30.8.2017. Kuusjoen Osuuspankin alakerrassa (Yli-Pässintie 1.) Käynti takapihan kautta. Aika: keskiviikkoisin 9.30-11., 10 kertaa.Hinta MLL:n jäsenille 20e, ei-jäsenille 25e. Ensimmäisen kerran saat kokeilla maksutta!

Ilmoittautuminen:050 3586207/Monika tai monika.vakiparta@gmail.com

Turku, Marakatti

Ryhmä 1. Ke 13.9.-15.11.2017 klo 10-12 Marakatissa osoitteessa Sepänkatu 3, Turku
35 €/ 9 kertaa (sis.tarjoilun). Ryhmään mahtuu 12 vauva-vanhempiparia.
Ilmoittautuminen rea.metsapalo@mll.fi
Yhteyshenkilö Rea Metsäpalo

Laitila

Vuoden 2017 ryhmä kokoontuu maanantaisin klo 17-18 heti kun ryhmä saadaan täyteen.

Ilmoittautuminen Maarit Heino-Lindroos p. 050 533 8032

Littoinen

Ryhmä järjestetään mikäli kiinnostuneita on tarpeeksi.

Ilmoittautuminen: pauliina.auramo@hotmail.com
Yhteyshenkilö: Pauliina Auramo

Rusko

Ke 8.11.2017- 31.1.2018 klo 17. Osoite Vanhatie 7, Rusko. Ilmoittautumiset terhi.rannikkos@gmail.com

Vehmaa

Su 15.1.2017 alk. klo 17-18.30 Seuralassa.
35€/MLL:n jäsen, 45€/ ei jäsen.
Ilmoittautuminen: anni.hakli@gmail.com

Yhteyshenkilö: Anni Häkli