MLL:n vapaaehtoistoiminta

Tältä sivulta löydät tietoa MLL:n vapaaehtoistoiminnasta.

Vapaaehtoiseksi ovat tervetulleita kaikki lasten ja perheiden hyvinvoinnista kiinnostuneet. MLL:ssa vapaaehtoistyötä tehdään onnellisen lapsuuden, turvallisen nuoruuden ja lapsiperheiden hyvinvoinnin puolesta.

Paikallisyhdistykset

MLL:n paikallisyhdistykset pyörivät vapaaehtoisten voimin ja tarjoavat omalle alueelleen monenlaista toimintaa. Vapaaehtoistoiminnasta kannattaa kysyä oman alueen yhdistyksiltä, mutta Varsinais-Suomen piiri kouluttaa vuosittain myös esimerkiksi kylämummeja ja kerhonohjaajia.

Tukihenkilötoiminta

Varsinais-Suomen piirin tukihenkilöt ovat koulutettuja vapaaehtoisia, jotka auttavat tukea tarvitsevia antamalla omaa aikaansa. Mukaan toimintaan pääsee monta kertaa vuodessa järjestettävien koulutusten kautta. Koulutukset eivät velvoita vielä mihinkään, vaan voit myös vain tulla tutustumaan toimintaan.