Muuta ohjelmaa Marakatissa

Avoin kohtaamispaikka Marakatissa järjestetään viikoittaisten perhekahviloiden lisäksi paljon muutakin ohjelmaa, kuten tapahtumia, muskareita ja vertaistukiryhmiä perheille.

Vauvatreffit hybridinä keskiviikkoisin

Vauvatreffit hybridinä keskiviikkoisin 13.30–15.30 tai verkossa 13.30–14.30. Vauvatreffien aiheet löydät aina Marakatin sivulta löytyvästä FB-tapahtumasta. 

Verkossa pääset osallistumaan tästä linkistä.

Vauva- ja perhemuskarit

Vauva- ja perhemuskareihin pääsee musisoimaan ja laulamaan torstaisin. Muskarit maksavat 3,5€ / perhe / kerta. 

Vauvamuskarissa suositusikä lapselle on 0–1 vuotta. Perhemuskariin voivat osallistua kaikenikäiset. Muskareihin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen

  • Vauvamuskari torstaisin klo 16.30–17.00
  • Perhemuskari torstaisin klo 17.15–17.45

ABC-vanhemmuusryhmät

ABC-ryhmät ovat tarkoitettu 3-12-vuotiaiden vanhemmille. Tavoitteena on lapsen positiivisen kehityksen tukeminen ja vanhemman ja lapsen suhteen vahvistaminen. ABC-vanhempainryhmät pohjautuvat tutkittuun tietoon vanhemmuudesta.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan täältä.⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Tanssitan vauvaa -ryhmät

Tanssitan vauvaa -ryhmät ovat yhdeksän kerran liikunnallisia ryhmiä, joissa liikutaan mukavasti ja pehmeästi musiikin tahdissa yhdessä vauvan kanssa. Ryhmä sopii 3–12kk ikäisille vauvoille. Ohjelmat koostuvat helpoista tanssillisista osioista sekä kevyistä lihasvoimaa parantavista sarjoista. Mukaan tarvitset jumppa-alustan, kevyet vaatteet ja sisätossut - ei kenkiä.

Ryhmiin ilmoittaudutaan erikseen, ryhmistä ilmoitetaan myöhemmin!

Toimintaa verkossa

Lapsiperheille sopivaa toimintaa järjestetään myös säännöllisesti verkossa! Katso kaikki tulevat verkkotapahtumat ja -ryhmät alla olevasta linkistä.

Verkkotoiminnan kuukausiohjelma löytyy täältä.

Moodi - Palvelut perheille

Etsitkö jotain muuta toimintaa johon osallistua yksin tai perheen kanssa? Kaikki MLL:n perheille suunnattu toiminta Varsinais-Suomessa löytyy näppärästi Moodin palvelukoonnista.

Moodi löytyy täältä.⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Palaa Marakatin etusivulle⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠