Tutustu MLL:n hoitajiin

Ketkä MLL:llä lapsia hoitavat? Millaista on olla MLL:n hoitaja? 

Meillä on huippuhyvä joukko osaavia hoitajia ja Keitä me olemme -kampanjan avulla haluamme esitellä heitä ja samalla tuoda toimintaamme tutuksi perheille. Alta löydät aina muutaman viikon välein uuden esittelyn.

Moikka, olen Jade, 17-vuotias lukiolainen.

Olen todella sosiaalinen, tunnollinen, luotettava ja pidän valtavasti lapsista ja niiden hoitamisesta. Tykkään MLL:n lastenhoidon toiminnasta, sillä se antaa vastapainoa kouluelämään ja opettaa miten toimia erilaisten lasten kanssa. 

Toiminta antaa  ja opettaa paljon vastuuta. On kiva auttaa ja helpottaa perheitä lastenhoidossa ja yleensä lapsetkin ovat minusta tykänneet. Yritän aina keksiä jotain kivaa tekemistä heidän kanssa. 

Miten sinusta tuli MLL:n hoitaja?
Minusta tuli MLL:n hoitaja, kun kuulin MLL:n toiminnasta tuttavaperheeltä. Kävin koulutuksen viime syksynä. Sain paljon uusia tietoja ja opin paljon uutta lisäksi sain paljon uusia hoitajaystäviä.

Millaista on olla MLL:n hoitaja?
Mielestäni on todella vastuullista ja kivaa olla MLL:n lastenhoitaja ja tutustua uusiin mahtaviin perheisiin. Mielestäni on myös tärkeää, että vanhemmat saavat omaa-aikaa, joten lastenhoitajan merkitys on hyvin tärkeä ja vastuullinen. Siitä saa myös kivasti taskurahaa.

Terveiseni perheille ja hoitajaksi haluaville:
Kannattaa lähteä mukaan toimintaan molemmin puolin!