Koronatuki

MLL:n Varsinais-Suomen piiri on mukana ennaltaehkäisemässä koronaviruksen leviämistä, sekä helpottamassa tämän poikkeuksellisen ajan aiheuttamaa arjen kuormittavuutta kevätkauden kestävän Koronatuki -hankkeen kautta. Hankkeen on rahoittanut Eschner-säätiö.

Koronatuki-hankkeen keskiössä ovat Ystäväksi maahanmuuttajaäidille -toiminnan vahvat verkostot ja jo olemassa oleva rinnalla kulkemisen kulttuuri. Vuoden aikana kertyneet käytännön kokemukset koronan tuomista haasteista ja niihin vastaamisesta maahanmuuttajaperheissä luovat pohjaa tukitoimenpiteille. Koronatuen tuottama sisältö ja toiminta on kuitenkin avointa kaikille.

Koronatuki-hanketta koordinoi Ystäväksi maahanmuuttajaäidille -toiminnan koordinaattori Heidi Karvonen. Hankkeen asiantuntijakumppanina toimii infektiolääkäri ja MLL:n Varsinais-Suomen piirin hallituksen puheenjohtaja professori Jussi Mertsola.

Lisätietoja:

Koordinaattori