Kirppiksiä ja tapahtumia

Tällä sivulla MLL:n paikallisyhdistykset Varsinais-Suomen alueella ilmoittavat kirpputoreistaan ja muista tapahtumistaan. Parhaiten tietoa yhdistysten tapahtumista löytyy yhdistysten omilta netti- ja Facebook-sivuilta. Myös piirin Facebook-sivuilta ilmoitellaan yhdistysten tapahtumia.

MLL:n yhdistysten kirpputoreja syksyllä 2017:

La 30.9. klo 9–12, Yläneen yhtenäiskoulu

MLL Yläneen yhdistys järjestää maksuttoman lastenvaatteiden ja -tavaroiden vaihtokirppiksen. Rahaa ei tarvita, eikä sinun tarvitse tuoda mitään voidaksesi ottaa mukaan tavaroita. Tarkoituksena on saada käyttökelpoinen tavara kiertämään ja uusille käyttäjille! Lisätietoja yhdistyksen kotisivuilla.

Su 1.10. klo 11–13, Rungon koulu, Vanha Viipurintie 84, Piikkiö

MLL Kaarinan ja MLL Piikkiön paikallisyhdistysten yhteinen LASTENTARVIKKEIDEN SUURKIRPIS. Paikkavaraukset MLL Kaarinan kotisivuilla. Myyntipaikat 6 euroa MLL:n jäsenille, 10 euroa muille.

Su 1.10. klo 10–12, Nummen koulu, Koulutie 6, Nousiainen

MLL Nousiaisten kirppis liikunnan ihmemaan yhteydessä. Paikkamaksu 5 €, jäsenille ilmainen. Lisätietoja yhdistyksen kotisivuilla.

Su 8.10. klo 11–13, Liedon Keskuskoulun liikuntasali, Opintie 1 B, 21420 Lieto

MLL Liedon yhdistyksen S-U-U-R-I lastentavarain kirpputori. Paikkavaraus aukeaa Liedon MLL:n paikallisyhdistyksen jäsenille kolme viikkoa ennen kirppistä, muille kahta viikkoa ennen. Lisätietoja yhdistyksen kotisivuilla.

La 14.10. klo 10–12, Novidan oppilaitos, Turuntie 31, 32200 Loimaa

MLL Loimaan kaupungin yhdistyksen lastenvaatteiden- ja tarvikkeiden syyskirppis. Pöytävuokra on paikallisyhdistyksen jäsenille 5 €, muille 10 € (hinta sis. pöydän ja tuolin, oman rekin voi ottaa mukaan)
Ohjelmassa mm. Mamma-Marakatti, Onni-nallen piirustuskilpailu, ongintaa, arpoja ja kahvio. Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Novidan 3. vuoden merkonomi-opiskelijoiden kanssa. Lisätiedot ja paikkavaraukset 15.9. lukien raisa.kankaanpaa@gmail.com, p. 0400-761448/Raisa. Paikkoja rajoitetusti.

Su 29.10. klo 16–18.30, Ilpoisten koulu, Turku

MLL Koivulan lastenvaatteiden ja -tarvikkeiden sekä äitiystarvikkeiden kirpputori. Pöytävuokra 10 €, MLL Koivulan jäsenille 6 €. Myyntipaikkaan sisältyy myyntipöytä, mutta voit halutessasi tuoda mukanasi myös myyntitangon ym. rekvisiittaa. Kevään kirppiksellä oli yli 50 myyjää ja lähes 700 kävijää, joten myyntipaikka kannattaa varata pian lähettämällä sähköpostia osoitteeseen mll.koivula@hotmail.com (myyntipöytiä voi varata niin kauan kuin vapaita paikkoja riittää). Ilmoita varauksen yhteydessä nimesi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi. Ilmoitathan myös, jos olet MLL Koivulan jäsen. Voit myös liittyä paikan päällä MLL Koivulan jäseneksi!

Myyjät pääsevät järjestelemään paikkaansa klo 15.30  alkaen. Olethan ajoissa paikalla!

Kirpputori on aivan lokakuun lopussa, joten jos ilma on kaunis, voit tulla myymään tuotteitasi myös koulun piha-alueelle oman pöytäsi/vilttisi kanssa. Ulkopaikan hinta on vain 4 €, eikä siihen tarvitse varausta!

Myymättä jääneet tuotteet voit myyntiajan päättyessä halutessasi lahjoittaa MLL Koivulalle.

Muista ottaa paljon pientä vaihtorahaa mukaan ja mainostaa kirpputoria ystävillesikin: Facebook-tapahtuma

Lisätietoja MLL Koivulan kotisivuilla.