Kirppiksiä ja tapahtumia

Tällä sivulla MLL:n paikallisyhdistykset Varsinais-Suomen alueella ilmoittavat kirpputoreistaan ja muista tapahtumistaan. Parhaiten tietoa yhdistysten tapahtumista löytyy yhdistysten omilta netti- ja Facebook-sivuilta. Myös piirin Instagram-tilillä vinkataan yhdistysten tapahtumista.

Muita MLL:n kirpputoreja keväällä 2018

MLL Halikon yhdistys järjestää peräkonttikirppiksen Halikon Prisman pihalla la 26.5.2018 klo 10–14.
Lisätietoja ja ilmoittautumiset.

Mamma Marakatin kirppispäivää vietetään Perhetalo Heidekenin sisätiloissa tostaina 7.6.2018 klo 10–14. Otamme tällä hetkellä vastaan kirppiksen myyntipaikkavarauksia. Tule myymään lasten kirjoja, leluja ja vaatteita edulliseen 5 euron hintaan! Paikka sisältää 2 pöytää, joiden koko on 120 cm x 60 cm / pöytä. Paikkavaraukset: Perhekeskus Marakatissa työntekijälle tai sähköpostitse johanna.franska@mll.fi. HUOM. Pöytäpaikkoja rajoitetusti. Maksu suoritetaan paikan päällä.

Kirppiksen lisäksi perhekahvila ja puffetti ovat avoinna klo 9–15. Työntekijät esittelevät päivän aikana mielellään perhekahvilan toimintaa myös uusille perheille! Mamma Marakatti vierailee klo 10.30 ja 12.30.

Klikkaa itsesi mukaan Facebookissa. Perhetalo Heidekenin osoite on Sepänkatu 3, Turku.