Kirppiksiä ja tapahtumia

Tällä sivulla MLL:n paikallisyhdistykset Varsinais-Suomen alueella ilmoittavat kirpputoreistaan ja muista tapahtumistaan. Parhaiten tietoa yhdistysten tapahtumista löytyy yhdistysten omilta netti- ja Facebook-sivuilta. Myös piirin Facebook-sivuilta ilmoitellaan yhdistysten tapahtumia.

MLL:n yhdistysten kirpputoreja syksyllä 2017:

La 9.9. klo 10–12, Vaisaaren koulu, Raisio

MLL Raision lastentarvikkeiden suur-kirppis. Tapahtumassa myös paljon ohjelmaa lapsille, mm. keppihevostelua ja kasvomaalausta. Klikkaa itsesi mukaan Facebookissa.

La 16.9. klo 10–15, ympäri Halikkoa

Kirppisralli on kirpputoritapahtuma, jossa jokainen halikkolainen voi perustaa oman kirppismyyntipisteen oman talonsa pihaan. Ostajat voivat ajaa kirppispaikasta toiseen kartan avulla ja tehdä mukavia ja edullisia löytöjä suoraan ihmisten pihoilta, aitoista tai muista kirppispisteistä. Ilmoittautuminen myyjäksi tapahtuu täyttämällä yhdistyksen kotisivuilla oleva lomake 10.9. mennessä sekä maksamalla kirppismaksu yhdistyksen tilille 11.9. mennessä. Kirppismaksu: 5 € MLL-jäsen, 10 € ei jäsen. Tienvarsikylttien jako järjestetään erikseen ilmoitettuna ajankohtana kirppisviikolla kartan valmistumisen jälkeen. Kylttejä ei voi jakaa etukäteen, koska kirppispaikat on tarkoitus numeroida järjestykseen, joka helpottaa kävijöiden suunnistusta paikasta toiseen.

Tänä vuonna on mahdollista osallistua kirppisralliin myös yhteismyyntipisteessä. Pisteet ovat Vaskiolla Seuratalo Pukkila, keskustassa Armfeltin koulun P-paikka ja sisäpiha sekä Märynummella Janne Jälkön aitta.

Su 17.9. klo 1012, Ruskon kirkonkylän koulu

On aika taas kaivaa esiin pieneksi jääneet vaatteet, joutilaat lelut ja tulla myymään ne MLL Ruskon lastentarvikekirpputorille. Klikkaa itsesi mukaan Facebookissa.

Su 24.9. klo 10–13, Kotimäen koulu, Littoistentie 500

MLL Littoinen järjestää kirppiksen Tarjolla makkaraa, munkkeja ja kahvia. Lapsiparkki ja pomppulinna. Myyntipaikat 6€ jäsen, ei jäsenille 10€. Lisätietoja yhdistyksen kotisivuilla.

La 30.9. klo 9–12, Yläneen yhtenäiskoulu

MLL Yläneen yhdistys järjestää maksuttoman lastenvaatteiden ja -tavaroiden vaihtokirppiksen. Rahaa ei tarvita, eikä sinun tarvitse tuoda mitään voidaksesi ottaa mukaan tavaroita. Tarkoituksena on saada käyttökelpoinen tavara kiertämään ja uusille käyttäjille! Lisätietoja yhdistyksen kotisivuilla.

Su 1.10. klo 11–13, Rungon koulu, Vanha Viipurintie 84, Piikkiö

MLL Kaarinan ja MLL Piikkiön paikallisyhdistysten yhteinen LASTENTARVIKKEIDEN SUURKIRPIS. Paikkavaraukset MLL Kaarinan kotisivuilla. Myyntipaikat 6 euroa MLL:n jäsenille, 10 euroa muille.

Su 1.10. klo 10–12, Nummen koulu, Koulutie 6, Nousiainen

MLL Nousiaisten kirppis liikunnan ihmemaan yhteydessä. Paikkamaksu 5 €, jäsenille ilmainen. Lisätietoja yhdistyksen kotisivuilla.

Su 8.10. klo 11–13, Liedon Keskuskoulun liikuntasali, Opintie 1 B, 21420 Lieto

MLL Liedon yhdistyksen S-U-U-R-I lastentavarain kirpputori. Paikkavaraus aukeaa Liedon MLL:n paikallisyhdistyksen jäsenille kolme viikkoa ennen kirppistä, muille kahta viikkoa ennen. Lisätietoja yhdistyksen kotisivuilla.

La 14.10. klo 10–12, Novidan oppilaitos, Turuntie 31, 32200 Loimaa

MLL Loimaan kaupungin yhdistyksen lastenvaatteiden- ja tarvikkeiden syyskirppis. Pöytävuokra on paikallisyhdistyksen jäsenille 5 €, muille 10 € (hinta sis. pöydän ja tuolin, oman rekin voi ottaa mukaan)
Ohjelmassa mm. Mamma-Marakatti, Onni-nallen piirustuskilpailu, ongintaa, arpoja ja kahvio. Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Novidan 3. vuoden merkonomi-opiskelijoiden kanssa. Lisätiedot ja paikkavaraukset 15.9. lukien raisa.kankaanpaa@gmail.com, p. 0400-761448/Raisa. Paikkoja rajoitetusti.