Löydät meidät somesta
#mllvarsinaissuomenpiiri

Nuorille

Nuori,

kaipaatko kotipaikkakunnallesi tekemistä nuorille?

MLL:n paikallisyhdistykset järjestävät sekä itse että yhteistyössä kunnan nuorisotoimen ja muiden järjstöjen kanssaa monenlaista tekemistä leirejä, tapahtumia, kahviloita, nuokkareita.

Onko sinulla idea siitä, mitä nuorisotoiminnan tulisi olla? Ota yhteyttä katja.rippstein(at)mll.fi ja etsitään sopiva kotipesä ideallesi - toimia voit missä päin Varsinais-Suomea tahansa.

MLL:n paikallisyhdistykset Varsinais-Suomessa.

Haluatko vaikuttaa koulusi ilmapiiriin?

Ryhdy tukioppilaaksi! Tukioppilas on tavallinen, vapaaehtoinen oppilas, joka haluaa parantaa kouluhenkeä ja auttaa muita oppilaita. Tukarit neuvovat uusia oppilaita, järjestävät tapahtumia, pitävät oppitunteja ja yritävät huolehtia ettei kukaan jäisi yksin.

Tukioppilaat saavat koulutuksen ja ohjausta koulunsa tukioppilasohjaajalta. MLL järjestää tukioppilaille koulutusta ja leirejä. Ota selvää onko koulussasi tukioppilastoimintaa ja hae mukaan! Lisätietoja ina.vahalahti(at)mll.fi

Tule mukaan Verkk@ritoimintaan

Yhteistyössä paikallisyhdistysten kanssa ollaan käynnistämässä Verkk@ritoimintaa. Verkk@rit ovat 13-19-vuotiaita verkkotukioppilaita, jotka toimivat netissä vähän samaan tapaan kuin tukioppilaat kouluissa. Verkk@rit edistävät yhteisöllisyyttä ja nostavat puheenaiheiksi nuoruuteen liittyviä asioita. Verkk@rit siis auttavat netissä toisia nuoria. Jos kiinnostuit ole yhteydessä katja.rippstein(at)mll.fi.
Tutustu Verkk@ritoimintaan.

Työkokemusta lasten hoitajana?

MLL välittää tilapäistä lastenhoitoapua perheisiin ja järjestää lastenhoitokursseja. Hoitajaksi voidaan hyväksyä 16 vuotta täyttänyt, lastenhoitokurssin käynyt henkilö. Tutustu lastenhoitajatoimintaan.

Täältä pääset Nuortennettiin!

Klikkaa Linkki-toiminnan sivuille: Linkki tarjoaa tukea nuorille ja vanhemmille arjen pulmatilanteisiin