Nuorille

MLL järjestää nuoriso-
toimintaa ympäri Varsinais-Suomea. Monet MLL:n paikallisyhdistykset
järjestävät toimintaa itsenäisesti tai yhteistyössä kunnan nuorisotoimen ja muiden järjestöjen kanssa.

Lasten ja nuorten puhelin:
      p. 116 111
      ma-pe klo 14-20
      la-su klo 17-20

Nuoret voivat voivat osallistua paikallisyhdistysten järjestämiin kerhoihin ja tapahtumiin tai toimia vapaaehtoisena esimerkiksi verkk@rina, eli verkkotukioppilaana. Tukioppilastoimintaa järjestetään myös yhdessä koulujen kanssa. 16 vuotta täyttäneet nuoret voivat myös toimia MLL:n lastenhoitajina, joka on palkallista työtä. Lisäksi järjestämme kouluissa ZempPari-toimintaa, jossa koulutetut lukiolaiset tukevat yläkoululaisia, joilla on vaikeuksia koulunkäynnin kanssa.

Nuori voi hakea tekemästään vapaaehtoistyöstä digitaalista osaamismerkkiä, jonka voi liittää esimerkiksi ansioluettelon oheen. MLL:n vapaaehtoistoiminnasta voi monipuolisen osaamisen lisäksi kerryttää myös opintopisteitä.

Tukea ja keskusteluapua nuorille tarjoaa MLL:n Nuortennetti ja lasten ja nuorten puhelin

Lisätiedot:

Katja Rippstein