Ryhmänohjaustaidot

Tanssitan Vauvaa -ryhmänohjaajakoulutus

Tanssitan Vauvaa on toiminnallinen ryhmä, jossa toiminta perustuu tanssilliseen liikuntaan. Ohjelma koostuu helpoista tanssillisista osioista sekä kevyistä lihasvoimaa parantavista sarjoista.

Koulutuksen tavoitteena on saada valmiudet liikunnallisen Tanssitan Vauvaa vertaisryhmän ohjaamiseen. Koulutuksesta saat käyttöösi Tanssitan Vauvaa toimintamallin, mikä sisältää materiaalin ja ohjeet 10 toimintakerran ohjaamiseen.

Kohderyhmä: Päivähoidon ammattilaiset, lastenhoitajat

Kesto: Kaksi päivää (esim. klo 8.30-16)

Hinta: 2000 euroa, sisältää materiaalin sekä aamu- ja iltapäiväkahvin molempina koulutuspäivinä.


Yhdessä Vanhempana -ohjaajakoulutus

Yhdessä Vanhempana-materiaali on kehitetty ennaltaehkäisevän parisuhdetyön tueksi. Koulutuksen tavoitteena on saada valmiudet ohjata vanhempia pohtimaan mm. mitä minulle ja perheelleni kuuluu, mikä kaikki on hyvin ja mitä toivoisi arkeen pikkuisen lisää. Mistä minä haaveilen, tässä ja nyt? Entä me yhdessä pariskuntana, perheenä? Parisuhdetoiminta on tarkoitettu vanhemmille, jotka kaipaavat vertaistukea samassa elämäntilanteessa olevilta pariskunnilta. Ryhmä muodostetaan ilmoittautuneista pariskunnista.

Toiminta ei ole tarkoitettu pariskunnille, joilla on vakavia parisuhdeongelmia tai jotka ovat parisuhdeterapian tarpeessa.

Koulutus antaa työntekijälle valmiudet parisuhde -toiminnan ohjaamiseen ja ohjeet viiden toimintakerran toteuttamiseen.

Kohderyhmä: Sosiaali-, terveys- ja kasvatusalan ammattilaiset

Kesto: Kolme opetustuntia

Hinta: 500 euroa + matkakulut