Jäsenedut

MLL:n jäsenellä on sekä valtakunnallisia että paikallisia jäsenetuja. Paikallisyhdistysten jäseneduista saat parhaiten tietoa yhdistysten omilta sivuilta.

Jäsenmaksu on keskimäärin 25 euroa vuodessa.

Varsinais-Suomen piirin alueen omat jäsenedut:

Sokos Hotel Caribia:

Teemakylpylän käyttö 12 € / aikuinen, 7 € / lapsi (3–16-vuotta), ma–to perhelippu 28 € (2 aikuista ja 1–3 lasta), pe–su perhelippu 37€ (2 aikuista ja 1–3 lasta). Hinnat sisältävät alv:n 10 %. Jäsenetuhinnat voimassa 31.12.2017 asti. Kylpylähinta ei ole voimassa koulujen loma-aikoina ja arkipyhinä. Muina aikoina ovat voimassa hinnaston mukaiset hinnat. Lisätiedot ja ryhmävaraukset Caribian myyntipalvelusta, puh. 030 687 4000, e-mail: hotelsales.caribia@holidayclub.fi. Edut koskevat MLL:n Varsinais-Suomen piirin alueella toimivien paikallisyhdistyksien jäseniä ja edellyttävät mainintaa jäseneduista sekä jäsenkortin esittämistä kylpylän vastaanotossa sekä ravintolassa.

Leivonta- ja juhlatarvikeliike Confetti Raisiossa -10% alennus kertaostoksesta.

Naantalin ja Ruissalon kylpylät (huom. valtakunnallinen etu)

Valtakunnalliset jäsenedut

MLL:n jäsenenä olet lasten asialla!

MLL:n jäsenenä olet osa lapsiperheiden tukiverkkoa, sillä jäsenten ansiosta voimme mm. kouluttaa perhekummeja vanhempien tueksi ja tukihenkilöitä ja tukioppilaita lasten ja nuorten tueksi. Jäsenten ansiosta voimme myös ylläpitää auttavia puhelimia sekä lievittää yksinäisyyttä avointen kohtaamispaikkojen, kuten perhekahviloiden ja Terhokerhojen avulla!

Meillä on 87 951 eri-ikäistä jäsentä ympäri Suomea - tule mukaan!

Jäsenpalvelu

MLL:n keskustoimisto pitää keskitettyä jäsenrekisteriä jäsenmaksujen laskutusta, jäsenlehden ja -kirjeiden postitusta ja muuta yhteydenpitoa varten. Tietoja ei pääsääntöisesti luovuteta MLL:n ulkopuolelle. Rekisteriseloste on saatavissa keskustoimistosta ja omasta paikallisyhdistyksestäsi.

Jäsenpalvelu
jasenpalvelu(at)mll.fi