Arvonnan säännöt

Facebook-arvonnan säännöt

26.1.2018

MLL:n  Varsinais-Suomen piirin Facebook-sivulla on käynnissä arvonta, jossa on palkintona Muumimaailman Taikatalveen lippupaketteja.

 Arvonnan säännöt ovat:

 1. Osallistumisaika 26.1.–4.2.2018 klo 23.59
 2. Arvonnan järjestää Mannerheimin Lastensuojeluliiton Varsinais-Suomen piiri.
 3. Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa vakituisesti asuvat luonnolliset henkilöt eikä osallistuminen edellytä ostamista tai lahjoittamista. Osallistumisoikeutta ei ole Mannerheimin Lastensuojeluliiton Varsinais-Suomen piirin työntekijöillä eikä tämän arvonnan järjestelyihin muuten osallistuneiden yritysten työntekijöillä.
 4. Arvontaan voi osallistua kirjoittamalla kilpailujulkaisun kommenttikenttään, kenelle haluaisit liput lahjoittaa. Itselleen ei lippuja voi toivoa. 
 5. Palkintona arvotaan yhteensä 5 kpl 4:n lipun lippupaketteja Muumimaailman Taikatalveen 2018 ( arvo 22€/kpl)
 6. Palkintoa ei voi siirtää kolmannelle osapuolelle eikä sitä voi lunastaa rahana.
 7. Mannerheimin Lastensuojeluliiton Varsinais-Suomen piiri vastaa arpajaisverosta.
 8. Arvonnat suoritetaan 5.2.2018  ja voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Mikäli voittajaa ei arvonnan jälkeen tavoiteta kahden päivän sisällä, on arvonnan järjestäjällä oikeus arpoa uusi voittaja.
 9. Arvonnan voittaja vastaa itse kaikista voiton hyväksymiseen ja toteuttamiseen liittyvistä kustannuksista. Palkinnon vastaanottaja vapauttaa arvonnan järjestäjän vastuusta, joka aiheutuu tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta arvontaan ja/tai palkinnon lunastamisesta ja/tai sen käyttämisestä.
 10. Osallistumalla arvontaan osallistujat hyväksyvät arvonnan säännöt ja sitoutuvat noudattamaan niitä.
 11. Arvonnan järjestäjä pidättää oikeudet muutoksiin.