Arvonnan säännöt

Facebook-arvonnan säännöt

9.10.2018

MLL:n  Varsinais-Suomen piirin Facebook-sivulla on käynnissä arvonta, jossa on palkintona golfpaketti kahdelle majoituksella golfkaudella 2019 (arvo 255€). 

 Arvonnan säännöt ovat:

 1. Osallistumisaika 9.10.– 5.11.2018 klo 23.59
 2. Arvonnan järjestää Mannerheimin Lastensuojeluliiton Varsinais-Suomen piiri.
 3. Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa vakituisesti asuvat luonnolliset henkilöt eikä osallistuminen edellytä ostamista tai lahjoittamista. Osallistumisoikeutta ei ole Mannerheimin Lastensuojeluliiton Varsinais-Suomen piirin työntekijöillä eikä tämän arvonnan järjestelyihin muuten osallistuneiden yritysten työntekijöillä.
 4. Arvontaan voi osallistua ilmoittautumalla mukaan MLLL:n Varsinais-Suomen piirin maksuttomaan tukihenkilökoulutukseen tai Ystäväksi maahanmuuttajaäidille -toiminnan perehdytykseen.
 5. Palkintona arvotaan golfpaketti kahdelle majoituksella golfkaudella 2019 (arvo 255€). 
 6. Palkintoa ei voi siirtää kolmannelle osapuolelle eikä sitä voi lunastaa rahana.
 7. Mannerheimin Lastensuojeluliiton Varsinais-Suomen piiri vastaa arpajaisverosta.
 8. Arvonta suoritetaan 7.11.2018  ja voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Mikäli voittajaa ei arvonnan jälkeen tavoiteta kahden arkipäivän sisällä, on arvonnan järjestäjällä oikeus arpoa uusi voittaja.
 9. Arvonnan voittaja vastaa itse kaikista voiton hyväksymiseen ja toteuttamiseen liittyvistä kustannuksista. Palkinnon vastaanottaja vapauttaa arvonnan järjestäjän vastuusta, joka aiheutuu tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta arvontaan ja/tai palkinnon lunastamisesta ja/tai sen käyttämisestä.
 10. Osallistumalla arvontaan osallistujat hyväksyvät arvonnan säännöt ja sitoutuvat noudattamaan niitä.
 11. Arvonnan järjestäjä pidättää oikeudet muutoksiin.