Lastenhoitotoiminta

Mannerheimin Lastensuojeluliiton Varsinais-Suomen piiri välittää tilapäistä ja lyhytaikaista lastenhoitoapua niiden kuntien alueille, jotka avustavat lastenhoitotoimintaamme. Kunta-avustuksen avulla MLL rekrytoi ja kouluttaa hoitajia, järjestää hoitajille säännöllistä lisäkoulutusta ja ohjausta sekä  ylläpitää hoitajavälitystä ja ohjeistaa perheitä lastenhoitotoimintaan liittyen.

Avustavien kuntien alueella asuvat perheet voivat tilata hoitajan suoraan hoitajavälityksestä.

Lastenhoitopalvelu yrityksille

Lastenhoitopalvelu yrityksille tarjoaa sairastuneen lapsen hoitoapua yritysten työntekijöille. MLL ja yritys tekevät kirjallisen sopimuksen tarjottavasta lastenhoitopalvelusta sekä sopivat sen yksityiskohdista. Koulutetut hoitajat hoitavat yrityksen työntekijöiden lapsia perheen kotona lapsen ollessa sairas tai toipilas.

Ryhmähoito

Mannerheimin Lastensuojeluliiton Varsinais-Suomen piirin ryhmähoito tarjoaa lasten hoitajia yritysten tai yhdistysten tapahtumiin tai tilaisuuksiin. Yritys tai yhdistys tekee sopimuksen ryhmähoidosta MLL:n  Varsinais-Suomen piirin kanssa. Turvallisesta ja viihtyisästä ryhmähoidosta vastaavat MLL:n kouluttamat ryhmähoitajat.

Lisätietoja MLL:n lastenhoitotoiminnasta

Katja Tamminen